horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 burdan bişi çıkarmak zor oldu. neymiş, olmayan detay yerine konamıyomuş. o bulutları tiril tiril çeksen halbukisi...[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 @moriteri ilk fotoğrafı senin tam arkandan çekseydi daha farklı olabilirdi..[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Şebnem Ferah Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: Ferrero, 16 Haziran 2005 00:06 tarihinde demiş ki: ilk resimdeki yer Moonglow mu? lol, düşünmedim değil[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 neresi orası yaw? WOW falan mı?[signature][hline]Shomenuchi Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 ultima online.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Fotoğrafların hiç birinde sanatsal bir olay göremedim, anlayamadım. Belki de sen anlatamadın.[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 şimdi gelse biri, "sanat nedir ki" dese, vay halimize; vay.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 sanat nedir? :) hmm, editlenmemiş fotoğrafta bu kadar yapabildim açıkçası... bakalım 1-2 sene içinde neler yapabilirim... bu arada hakkaten... "sanatsal yön" den ne kastediyorsun? "farklılık" mı görmen gerekiyordu mesela fotoğraflarda? bilmem ki[signature][hline]Shomenuchi Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: Siamon, 16 Haziran 2005 19:20 tarihinde demiş ki: Fotoğrafların hiç birinde sanatsal bir olay göremedim, anlayamadım. Belki de sen anlatamadın. sanatsal?? :)[signature][hline]http://fuysal.com *curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Ahanada sanatsal :p [spo1=7- Asil Kuş][/spo][signature][hline]Shomenuchi Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 şu şekilde sıçtım fotoğrafın agzına da belki beğenen çıkar.[signature][hline]Beleş Upload: www.megaupload.comPink Floyd - The Gold Its In The... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 hmm, kuşu gebertmişşin be hakkaten :) ama kontrast değişikliği falan (artık başka naaptıysan :) ) fena da olmamış. Ben özellikle öyle bembeyaz yaptım ama, seninkindede heykeller falan detayları iyi olmuş... Ama kuşa yazık olmuş bea :)[signature][hline]Shomenuchi Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 olm insan kuşu deselect yapar :)))[signature][hline]DeviantArt gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Alın iki tane daha sanatsal... nü çalışmıyorum üzgünüm :p bunlarla yetinin... Bu arada bunların çoğunda kontrast/ brightness ayarı falan bile yok. Bu konularda ve efektler konusundaki eleştiriler de "welcome" :p [spo1=8 - Sıkıldım ben anne...][/spo] [spo2=9 - ----yorumsuz----][/spo][signature][hline]Shomenuchi Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ehuh öyle yapiyim evet.[signature][hline]Beleş Upload: www.megaupload.com Pink Floyd - The Gold Its In The... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 waaaay ben beğendim fotoları.. çok sanatsal valla ;)[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki: ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!? [b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 9.yu sevdim sanatsal.[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Şöyle ki:[signature][hline]Beleş Upload: www.megaupload.comPink Floyd - The Gold Its In The... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 9 da sağ tarafta kalan telin sarılı kısmı sanki el gibi durmuş. çok hoş görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 elvyn konumu katlediyorsun dersem ayıp etmiş olurum dimi :) o zaman teşekkür edeyim o kadar uğraşıp da fikir vermesi açısından fotoları editlediğin için :) ama spoiler tabı içine saklasan daha bir güzel olur sanki :) teşekkürler ama... hakkaten bak :)[signature][hline]Shomenuchi Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: moriteri, 17 Haziran 2005 04:00 tarihinde demiş ki: elvyn konuyu katlediyorsun [signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: Cuce, 14 Haziran 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Hardisk'indeki bir dosyanın, başka bir nod olmadan, forumlarda yer alabilmesi için senn bilgisayarının 24 saat boyunca paticik server'larıyla kordineli calışması gerekir. Ancak bu şekilde ben bu sayfayı actıtğımda once paticik serverlarına bağlanırım paticik serverlarıda senin bilgisayarından dosyayı alır bana iletir bende resmi gormuş olurum. Lakin böle bi hizmet sayısız sebeplerden dolayı şu anda ekte mumkun olmadığından, senin adı gecen dosyayı internetteki bi veri alanına taşiman ve ordan bize sunman gerekir. bu veri alanıda bedava olan photobucket pekale olabilir, gidip photobuckettan account al hemen sonrada oraya resmi upload et, sonra remin urlsini buraya kopyalayıp img tagleri içinde kullan. Hayır yanlış bilgi var anlatımda. Bir yorumlayıcı (firefox, internet explorer vs.) ilgili sayfanın kodlarını alıp yorumlamaya başladığında hangi kaynak nereden çağrılıyorsa o kaynağı oradan okur ve ekrana yansıtır. Paticik sunucusunda bulunan ve şeklinde bir içeriğe sahip bir html sayfası kullanıcı tarafından çağırıldığında paticikten sadece kısmı okunur. Yaklaşık olarak 30-31 byte yani. Ekranda görünmesi gereken imaj ise domain.com'dan çağırılır ve ekranda görüntülenir. Diğer şekilde olsaydı dış link denilen olay tam bir kabus halini alırdı. Dosyayı paticik sunucusuna yüklemek ile diğer siteye yüklemek arasında bir fark kalmazdı. edit: üzerinden epey geçmiş ama ben görünce dayanamayıp atladım, anlatayım dedim. affola :)[Bu mesaj Zopik tarafından 19 Haziran 2005 04:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 bende zaten diş link'i bilgisayarından verebilmesi için ne gerektipini sölemiştim neyse...[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: Alexi_Septimus, 17 Haziran 2005 15:28 tarihinde demiş ki: said: moriteri, 17 Haziran 2005 04:00 tarihinde demiş ki: elvyn konuyu katlediyorsun Bak orada şikayet butonu var. Çok istiyorsan şikayet de edebilirsin.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 elvyn konuyu katlediyorsun. şikayet edilmesine gerek mi var? sana söylemiş yetmez mi? sakin ol güzelim. ha benim elvynime?[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar