Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eskiyi özlemek

Aurora

Öne çıkan mesajlar

said:
ivy, 14 Eylül 2005 22:59 tarihinde demiş ki:
küçükken de büyümek isterdim aradan 10 yıl geçti hala da büyümek istiyorum...

+1
Hoş,böyle olacağın bilsem büyümek istemezdim...
Eskiden bebeğimin kafası koptu diyr ağlardım,şimdi ise ciddi nedenlerim var :(
Eskiyi hele hele 1-2 sene önceki eskiyi öle özlüorum ki ben ...
Ahh ahh sürekli öyle kalcaktım hep o anları yaşayacaktım,ne güzel olurdu :)[signature][hline]Mix, 11 Eylül 2005 tarihinde Horrible'a demiş ki:
-Sen kaç kilosun?
*hede höde (söleyemem şimdi :p)
-Aaa bende hede höde +2,e sen nie benden şişman gözüküosun?!?
*?!?!

Sosyal ağlarda paylaş

geçmişe özlem bence her yaşta var.geçmişteki o güzellikleri hatırlarsn için bi hoş olur ve bi daa onu yaşayamayacağını düşünürsün gözlern dolar birden..her geçen gün gerçek hayata biraz daa yaklaşıyoruz ve ben keşke hep 18imde kalsam diyorum ne bileyim belkide korkuyorum hayatla savaşmaktan çünkü hayata göre daa çok acemiyim onun beni ezmesinden korkuyorum belkide...size göre çok saçma gelebilir bu benim içimde yaşadığım kaygılarım.[signature][hline]uçurum çiçeğim
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ivy, 14 Eylül 2005 22:59 tarihinde demiş ki:
küçükken hiç annemle kavga etmezdim

+1

Ama ben özlemiyorum özlemkte istemem.Ben geleceği merak ederim özlerim biran önce gelsin diye.[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki:
ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça..

Anialeyn - Priest(60)
Deadwing-Rogue Undead- Haumarush
Sosyal ağlarda paylaş

bende hep özlerim(dim) hatta 6-7 yaşlarındayken bebekliğimi özleyip ağladığımı hatırlarım bu beynimizin bize oynadığı bi oyun gelecekten beklenti azaldıkça ya gelecekten alacağımız şeylerin yolu daraldıkça biz geçmişi ararız çünkü geçmiş güven demek geçmiş garanti demek geçmiş o ana dönersem bu ana tekrar sağ salim dönebilirim demek geçmişe özlem bilinç altının bizimle oyunu demek![signature][hline]"Gonna Fly Now!" LEGEND OF ROCKY
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HymnOfSnuk, 14 Eylül 2005 07:03 tarihinde demiş ki:
ortaokulu çok özlüyorum ya.
lisede iş yok.

aynen. sınıfta tekim sadece bana benzer kimse yok. yok futbol yok zart yok zurt zevki benle tutan bi kişi bile yok =([signature][hline]We've been on the run
Driving in the sun
Looking out for #1
California here we come
Right back where we started from
Sosyal ağlarda paylaş

bende ortaokul zamanlarımı özlüüyorum tv de bill ve tedd diye dandirik bi film vadrı en aaz 5-6 kere izlemiştik abimle vhs kasetlere geceleri erotik filmleri kaydededik sonra tutti-frutti vardı:D,bide freddy den çok tırsardım,bide bide ilk defa orta 2 de aşık olmuştum:)[signature][hline]from exile...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...