Mike Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 cok değil 1.5 ay öncesine dönüp sevgilimden ayrılmamış olmak, vücudumda kalıcı izler bırakmamış olmak, piskolojimi bozmamış olmak, ailemle bağlarımı koparmamış olmak, intaara teşebbüs etmemek isterdim.. cok değil ya 1.5 ay..[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: ivy, 14 Eylül 2005 22:59 tarihinde demiş ki: küçükken de büyümek isterdim aradan 10 yıl geçti hala da büyümek istiyorum... +1 Hoş,böyle olacağın bilsem büyümek istemezdim... Eskiden bebeğimin kafası koptu diyr ağlardım,şimdi ise ciddi nedenlerim var :( Eskiyi hele hele 1-2 sene önceki eskiyi öle özlüorum ki ben ... Ahh ahh sürekli öyle kalcaktım hep o anları yaşayacaktım,ne güzel olurdu :)[signature][hline]Mix, 11 Eylül 2005 tarihinde Horrible'a demiş ki: -Sen kaç kilosun? *hede höde (söleyemem şimdi :p) -Aaa bende hede höde +2,e sen nie benden şişman gözüküosun?!? *?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crazy_young Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 geçmişe özlem bence her yaşta var.geçmişteki o güzellikleri hatırlarsn için bi hoş olur ve bi daa onu yaşayamayacağını düşünürsün gözlern dolar birden..her geçen gün gerçek hayata biraz daa yaklaşıyoruz ve ben keşke hep 18imde kalsam diyorum ne bileyim belkide korkuyorum hayatla savaşmaktan çünkü hayata göre daa çok acemiyim onun beni ezmesinden korkuyorum belkide...size göre çok saçma gelebilir bu benim içimde yaşadığım kaygılarım.[signature][hline]uçurum çiçeğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: ivy, 14 Eylül 2005 22:59 tarihinde demiş ki: küçükken hiç annemle kavga etmezdim +1 Ama ben özlemiyorum özlemkte istemem.Ben geleceği merak ederim özlerim biran önce gelsin diye.[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça.. Anialeyn - Priest(60) Deadwing-Rogue Undead- Haumarush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 keşke hep 26 yaşında kalsam not : hayır 20 yaşındayım.[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: tellos, 14 Eylül 2005 01:20 tarihinde demiş ki: buyümek igrenc bişe ben devamlı eskıyı ozluyorum diebilirim hatta hep eskiyi istiyorum Aynen...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anodhen Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 bende hep özlerim(dim) hatta 6-7 yaşlarındayken bebekliğimi özleyip ağladığımı hatırlarım bu beynimizin bize oynadığı bi oyun gelecekten beklenti azaldıkça ya gelecekten alacağımız şeylerin yolu daraldıkça biz geçmişi ararız çünkü geçmiş güven demek geçmiş garanti demek geçmiş o ana dönersem bu ana tekrar sağ salim dönebilirim demek geçmişe özlem bilinç altının bizimle oyunu demek![signature][hline]"Gonna Fly Now!" LEGEND OF ROCKY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 eh bana bu cümle saçma gelir hep... geleceği özleyebilen bi insan var mı ki?? e özlenebilecek tek zaman dilimi geçmiştir zaten[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: HymnOfSnuk, 14 Eylül 2005 07:03 tarihinde demiş ki: ortaokulu çok özlüyorum ya. lisede iş yok. aynen. sınıfta tekim sadece bana benzer kimse yok. yok futbol yok zart yok zurt zevki benle tutan bi kişi bile yok =([signature][hline]We've been on the run Driving in the sun Looking out for #1 California here we come Right back where we started from Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 10 sene önceki annemin durumunu özlüyorum..[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı [Bu mesaj Mike tarafından 16 Eylül 2005 15:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anodhen Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 zaman demek yıkım demek bembeyaz bi kağıdın karalanması demek kağıdın üstündekiler nekadar anlamlı olursa olsun biz hep o tertemiz kağıdın saflığını özleriz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 zaman... yaşadıkça keşkelerim çoğalıyo![signature][hline] Bakakalırım giden geminin ardından, Atamam kendimi denize, Dünya güzel. Serde erkeklik var, Ağlayamam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 bende dıorumkı ahh su uo ya baslamasaydım 2 senemı ve psikolojimi yedi bıtırdı 2001 e gonderın beni[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aurora Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 http://web.archive.org/web/20020206183531/www.nebula.gen.tr/forum/listele.php?forumid=6 şu linke bakın bi :D[signature][hline] tearsofnyx.blogspot.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 bende ortaokul zamanlarımı özlüüyorum tv de bill ve tedd diye dandirik bi film vadrı en aaz 5-6 kere izlemiştik abimle vhs kasetlere geceleri erotik filmleri kaydededik sonra tutti-frutti vardı:D,bide freddy den çok tırsardım,bide bide ilk defa orta 2 de aşık olmuştum:)[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar