Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dikkat Dikkat Yeni Bir Virüs!!!

PZero

Öne çıkan mesajlar

yeni bir virüs daha internet kullanıcıları ile buluşmak üzere.. adını bilmiyorum ama bu virüs sadece msn kullanıcı isen pcye bulaşıyor.. nasıl mı hemen açıklıyayım..

siz msni açıyorsunuz lay lay lom takıçıyorsunuz.. sonra pcnizin sağ alt köşede bulunan msn ikonunuzdan bir konuşma penceresi açılıo kare.. ama tanıdık sizin msn listenizde kayıtlı biri gibi çıkıyor.. o pencerede a1b2c3 yazıordsa bilin ki virüs... siz o pencereyii aa arkadaşım diyip tklayınca msn üzerinden çok hızlı sayılablen bir transfer başlıyor.... ve pcniz yeni bir virüsşle daha sewişmeye başlıyor... neyse dikkat edin....[signature][hline]Bir zamanlar fırtınalar estirirdim . eskisi gibi değilim şimdi değiştim. . .
:tup:şŞşŞşŞ Çar$ı BurDa:tup:
Sosyal ağlarda paylaş

yiyosa benim makinama gelsin :) 3 firewall dan biri onun işini görür elbet :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Saol valla söylediğin için.Malum intikamda düşünebilirdin:)[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...