Stifler Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 wlla ben kendimden buuklerle istedigim zaman cıkabiliorm .. e biraz yakışıklıyımda lol[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 belli sen çok çıkmışsın[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 süper cool sunuz gençler.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: Mike, 17 Eylül 2005 01:25 tarihinde demiş ki: belli sen çok çıkmışsın sus sübyan[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 kısa we öz oLdu voys uheae :)[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 skeleton terazime tıkla pls.. voys kalp bu kalp seninki gibi yuvarlak kırmızı bişe deil.. adam olcan lol..[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 şeklini tarif edermisin? bide mümkünse neden sadece yaşı ufaklara yapıştığınıda.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 anLamassın sen voys.. kaLp bu kaLp.. ;)[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 yaş değil bu.. 4 yaş büyüğede yapıştı zamanında kalp sahibini buldu bırakmak istemiyor lol.. KALPSİZ SENİİİİ ayrıca bana yağcılık yapma[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 OKul dışı olsa yapardın ama okulda hiçbir kız çıkmaz hele 2 yaş falansa.Kızlar birbirleriyle rekabet içindedir bu yüzden büyük erkeklere ilgi duyarlar.Ama okula Ferrarinle ya da Jaguarınla gidersen o zaman başka :D[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 okul içinde zor öyle kendinden büyük kızla çıkmak filan :) şimdi senin görevin kantinde sıra kapmak için "HEBELE HEBELE" diye koşturmak, 10 kişilik hazırlık/lise 1 gruplarıyla beraber gezip artizlik taslamak. örnekler tamamen gözlemdir, yaşanmışlığı yoktur :p[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Zeyneepp benden 7 ay mı ne büyük... Bak ne kadar mutluyuz. :)[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 walla 3 yaş buyuge kadar cıktım.daha yukarsını denemedim hiç[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 abi bi taraf çık dio bi taraf çıkma dio napıcagımı şaşırdım :D[signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 çıkmaçık.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 bence 1 2 yaş durumuna göre değişir mesela 17 18 yaşlarındaysan. o yaşlardaki kızlar erkeklerden genellikle daha iri oluyo. bi de2 yaş varsa yani kardeşi gibi gezmek de var yanında. Ha ama biz yakışıyoz diyosan onu bilemem[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... -Ömer Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 valla senden büyük sınıftaki erkekler o kızı(bide kız güzelse)onlardan önce kaptığını gördüklerinde seni ezmek için dalga geçerler ve o kıza sinir olan başka kızlar varsa onlarda kızla dalga geçerler onu ezmek için.zor olur biraz ama sen bilirsin tabi[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... (www.robbiewilliams-tr.com) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 o yuzden şekilli adam olmak lazım.onun sınıfındaki adamlarıda taniycan.çevren geniş olcak okulda.ztn yaş sorunu kapanıo direk.onlar bile gelebiliolar yani tip falanda varsa tabi[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Su ana kadar bir kiz arkadasim haric kiz arkadslarimin hepsi benden büyüktü valla. Büyük gösteriyorsan sorun yok[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 harbidende 3ayı varmış ozmn :D[signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Yaş 18'ken, 25 yaşında, boşanmış ve 6 yaşında kızı olan komşumuzun kızıyla birkaç aylık flörtüm olmuştu. Kafalar bir olduktan sonra, anlaşabildikten sonra yaş mühim değil... Ama ben gidip de benden büyük birisiyle çıkmalıyım diyerekten aranmadıydım ortalıkta. Bu işler kısmet işi; şu anda da -6 7'lerle takılıyorum, bende mi sorun var nedir:)...[signature][hline]Gyokuche neden sen? Hatalıysam 0505 700 31 29 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 kendinden yaklaşık 3 yaş küçük bi kızda..aklı sendne daha çok basıo..bu konuda napılmalI?[signature][hline]zebani.(düşünen ceset) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: stifmeister, 17 Eylül 2005 01:12 tarihinde demiş ki: wlla ben kendimden buuklerle istedigim zaman cıkabiliorm .. e biraz yakışıklıyımda lol bravo[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 benm ki 1,5 yaş büyük benden ne farkedio anlamadım[signature][hline]enjoy the silence arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Açıkçası şukadar diyim .. Kendinden büyük değilde kendi yaşın bile zaman zaman sorun çıkarabiliyor .. Çünkü sen 85 liysen atıyorum .. kızda 85 liyse 83 lü 82 li biyerlere gelmiş erkekler kızın daha çok dikkatini çekebilir .. Fakat ilişkinin durumlarına bağlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar