Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kendinden büyük kızla çıkmak

Hotdog

Öne çıkan mesajlar

said:
Mike, 17 Eylül 2005 01:25 tarihinde demiş ki:
belli sen çok çıkmışsın

sus sübyan[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

şeklini tarif edermisin? bide mümkünse neden sadece yaşı ufaklara yapıştığınıda.[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

OKul dışı olsa yapardın ama okulda hiçbir kız çıkmaz hele 2 yaş falansa.Kızlar birbirleriyle rekabet içindedir bu yüzden büyük erkeklere ilgi duyarlar.Ama okula Ferrarinle ya da Jaguarınla gidersen o zaman başka :D[signature][hline]Don't Panic
No Fırfır
This is Turkish Technology
Sosyal ağlarda paylaş

okul içinde zor öyle kendinden büyük kızla çıkmak filan :)
şimdi senin görevin kantinde sıra kapmak için "HEBELE HEBELE" diye koşturmak, 10 kişilik hazırlık/lise 1 gruplarıyla beraber gezip artizlik taslamak.

örnekler tamamen gözlemdir, yaşanmışlığı yoktur :p[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?
Sosyal ağlarda paylaş

bence 1 2 yaş durumuna göre değişir mesela 17 18 yaşlarındaysan. o yaşlardaki kızlar erkeklerden genellikle daha iri oluyo. bi de2 yaş varsa yani kardeşi gibi gezmek de var yanında.

Ha ama biz yakışıyoz diyosan onu bilemem[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
Önümüzde sonsuzluk var...
-Ömer Hayyam
Sosyal ağlarda paylaş

valla senden büyük sınıftaki erkekler o kızı(bide kız güzelse)onlardan önce kaptığını gördüklerinde seni ezmek için dalga geçerler ve o kıza sinir olan başka kızlar varsa onlarda kızla dalga geçerler onu ezmek için.zor olur biraz ama sen bilirsin tabi[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler...
(www.robbiewilliams-tr.com)
Sosyal ağlarda paylaş

Yaş 18'ken, 25 yaşında, boşanmış ve 6 yaşında kızı olan komşumuzun kızıyla birkaç aylık flörtüm olmuştu. Kafalar bir olduktan sonra, anlaşabildikten sonra yaş mühim değil...

Ama ben gidip de benden büyük birisiyle çıkmalıyım diyerekten aranmadıydım ortalıkta. Bu işler kısmet işi; şu anda da -6 7'lerle takılıyorum, bende mi sorun var nedir:)...[signature][hline]Gyokuche neden sen?

Hatalıysam 0505 700 31 29
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...