Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kendinden büyük kızla çıkmak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya lisede yaşıtım adam gibi kız bitane yok okuldaki adam gibi kızlarda benden 1-2 yaş büyük ne yapcam hayvanlık olmaz mı bu biraz :d[signature][hline]Grandmaster Sosisçi
Mesaj tarihi:
kendine guveniosan ne duruosun :)[signature][hline] Bakakalırım giden geminin ardından, Atamam kendimi denize, Dünya güzel. Serde erkeklik var, Ağlayamam..
Mesaj tarihi:
Çıkamazsın boşuna uğraşma bırak dersini çalış liseden mezun ol ozaman yaparsan istediğini... Hem sen değilmidin 1 hafta önce topic açan çok asosyalim arkadaşlık zor kurarım lisede napıcam diyen .. O işler olmaz yani uğraşma

1-2 haftaya da Aşık oldum diye topic bekliyoruz =)[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected]
WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected]
Mesaj tarihi:
Çıkabiliyosan çık işte ne güzel.[signature][hline]Bazen acı vurdu bazen yağmur,hiç gülmedi yüzümüz hiç büyümedi gülümüz. Bizi yalnızca akşamlar kucakladı. Biliyorsun sabaha çıkmayan bir yoldu yürüdüğümüz.
Ölümden neden korkayım ki? Ben varken o yok o varken ben...
M.İRFAN
Moderatör Insight ¹³
Wj ErgenekoN
Mesaj tarihi:
bu arada bence bu yanlıs bir mantık heralde hayatında hiç kendinden büyük kızla cıkmamıssın daha dorusu cıkamamıssın

said:
Sly-One, 16 Eylül 2005 18:15 tarihinde demiş ki:
kız senle çıkmaz yani senden büyükse anladın mı
[signature][hline]Grandmaster Sosisçi
Mesaj tarihi:
bir kız olarak tavsiye veriyim sana;çıkma kendinden büyük kızlarla.millet senle dalga geçebilir soyliyim[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler...
(www.robbiewilliams-tr.com)
Mesaj tarihi:
Ne Dalga gecicek =)
bişey olmaz çık..1-2 yaş büyük daha güzel olur farklı tecrübe işte..Hatta hep çık büyüklerinle[signature][hline]Trömsö malubiyeti sonrası..

ümit karan : "biz hüngür hüngür titriyorduk sahada"
  • Yeni Oluştur...