karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Kötü bir film gitmeyin :P sıkıcı yani... kötü bi film direk...[hline]Al Sana Karpuz... 77103821 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 reklamından belli olyuo zaten, cocuk filmi direk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Korkunç filmi mi?[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 öcü filmi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 imdb'de 4.2 alan bi filme gidiyosanız zaten sizin kafada bi çatlak vardır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 wala yine hüsrana uğradım "28 days later" dansonra belki korkarım diye gittim ama yok dğeil 8: yanlız fiilm hoş değişk konusu var.Yani şu geceleri çıkan canavarlar, geenlde avrupa ve amerikada çok oluyor çocuklarda giysi dolabı ve yatak altı korkuları (: yani bunun üstüne farklı bi açıdan bakılmış, birazda fantezi ama merak ettiğim nereye götürdüler nereye gidiyo vs vs çok üstü kapalı bir anlatım yani[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti [Bu mesaj MrMedia tarafından 21 July 2003 14:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar