Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Laptop klavyesine kola dokuldu, acil yardım gerekli lutfennnnn!!(laptop bnm değil!!!!!

BoDrUmLu

Öne çıkan mesajlar

Laptopun direkman ustune 1 bardak dolusu kola elimin carpması nedeniyle boca edilmiş oldu..
işin en kotu yanı laptop benm değil..
bilgisayar hala calısıo yannız tuslar cok fena yapıs yapıs oldu space e bastıktan sora tekrar basmak icin 30 sn bekliorz...
napmam gerektiği konusunda bana yardımcı olabilcek biri war mı ?
Bu durdukca gecer mi yoksa servise mi goturcez garanti kapsamına alırlar mı? yada benm kendim yapabilcegim bişi war mı nasıl temizleyebilirim bunu?[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

asla geçmez yapışır tuşlar sertleşir..
tuşları tek tek sök korkma kırılmaz. sonra ıslak bezle sil güzelce sonra tekrar tak.. tabi yanlış takma dikkat et tuşların yerini yaz bi kagıda[signature][hline]FİLTHY PLAY!

[Bu mesaj Fistan tarafından 15 Eylül 2005 14:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sistemin xp ise aç ekran klavyesini sora sök tusları sora ekrana baka baka takarsın geçmiş olsun.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

Garanti ye girmez,ayrıca sıvının yapacağı oksitlenmenin belli bir süre alacağını hesaplarsak (kolanın durumu bilmiyorum,suda 1 ayı bulabiliyor hava şartları falam) klavyenin olayını kurtarırsan ileride çıkabilecek arızalarda yırtarsın en azından :D

ek:ayrıca cihazın garantisi bitti hayırlı olsun,ufak tefek arızalarda servisin insiyatifine göre bir seferliğine yapabilirler.[signature][hline]Buzi
HatalıysamReport me

[Bu mesaj Buzi tarafından 15 Eylül 2005 14:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya zaten hic bişi garanti kapsamına girmior bu nasıl iş..
tusları sokup silsek baska sorun cıkar mı yada bu iş hallolur mu[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

Normalde klavyeleri uzerine birsey dokuldugu zaman elekrtonik aksama zarar vermeyecek sekilde tasarliyorlar. Tuslarin girdigi yer cikinti oluyor ve tuslar takili iken semsiye gorevi goruyor. Ancak bu olay az birsey doktugunde ise yariyor, yani butun kolayi bosalttiysan illaki elektronik aksama ulasmistir.
Basiniza boyle bir durum geldiginde klavyeyi hic cevirmeden tek tek tuslari sokup sonra klavyeyi yuz ustu cevirerek sivi maddenin akmasini sagliyorsunuz, sonra da klanyenin aralarini iyice siliyorsunuz, tabi tuslari da siliyoruz yada yikiyoruz, o istege bagli. :)
Son olarak da tuslari dogru yerlerine tek tek takiyoruz. Enter, space, shift, backspace, caps lock, tab gibi buyuk tuslar genele digerlerinden farkli oluyor, telli bir sistem var mesela benim klavye de. Bu da bazen takip cikartmada sorun teskil edebiliyor.
Umarim sende klavyeye kola doktukten sonra icgudusel olarak klavyeyi ters cevirmemissindir. :)
(Yeni uyandim, yazim hatalari varsa ozur dilerim.)[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services]
FILES.GEN.TR [New File Center]
Sosyal ağlarda paylaş

Büyük ihtimalle kısa bir süre içerisinde tuşlardan bazıları kullanılmaz hale gelecek ve klavye takımını değiştirmen gerekecek. Kız arkadaşım benim laptopun tuşlarının üzerine soda dökmüştü, yaklaşık 2 saat sonra tuşlardan bazıları kullanılmaz hale geldi. Tuş takımını 99 milyona yenilemişlerdi.[signature][hline]İnternet ve Teknoloji |
YIM | ICQ | XFire | StarCraft Battle.Net Günlüğü

www.deadsoul.cjb.net
Sosyal ağlarda paylaş

ya beyler klavye normal klavye değil.
makina laptop ya.. 2milyar mı ne o makina 4-5 gun gecti tek sorun tuslar yapıs yapıs..
bu arada kola dokuldukten sora ters cevirip sıvıyı bosalttık pecetelerle bezlerle sildik. kurutma makinasıyla kuruladık..
tusları cıkarıp neyle silcem ?
Ve tus takımı değiştirme olayı oluyor mu cidden laptoplarda ?[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DeadSouL, 16 Eylül 2005 12:38 tarihinde demiş ki:
Cidden olmuyordu; hayal gücümü kullanarak bir hikaye uydurdum ben 8|

hocam kızma ya annayıs goster biraz..
kac sene once 99a değişti ?[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

ya kendi başıma gelse yada normal bilg. olsa yanmıcam laptop ve kızarkadaşımın bilgisayarı offffff. gerci bana suratını yapmıo ama ben son derece rahatsızım bu durumdan..[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

Yaklaşık 7-8 ay önce 99 milyon verdim. Vatan Bilgisayar'dan almıştım idzüstü bilgisayarı, kestikleri faturanın 54 milyon civarındaki kısmı orjinal klavye takımı parasıydı, geri kalanı ise servis ücreti olarak almışlardı.[signature][hline]İnternet ve Teknoloji |
YIM | ICQ | XFire | StarCraft Battle.Net Günlüğü

www.deadsoul.cjb.net
Sosyal ağlarda paylaş

tus takımları değişince problem kalmaz demi ?
ilerde problem cıkarabilir mi elektrik devrelerinden dolayı felan ?
yani su an calısıo ilerde bişi olur mu[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
jacabo, 16 Eylül 2005 21:43 tarihinde demiş ki:
ya bende toshıba var boyle klavye nın herseyı cıkabılır yanı servısınde onu tekrar takabılırler dıye dusunuyorum
neden olmasın ınsallah
sadece klavyeye gelmıstır dıye dusun sen =)

klavyenin herseyi cıkabilir takabilirler derken ne demek istedin anlamadım hocam..
buarada makina hp[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...