Sorj Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 olmiy işte :P a[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın [Bu mesaj Sorj tarafından 16 Eylül 2005 12:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 [function who] targetf infodialog src.sysmessage Bilgi Edinmek Istediginiz Kisiyi Secin... [function infodialog] //dialog falan filan Hic denemedigim targetf revision komutuyla buna benzer bir sekilde yapilmasi gerek, olmazsa eski moda memory item giydirip @targon_char kullanma falan filan yoluna gidersin mecbur, veya targetf'dan anlayan biri benim yazdigimi duzeltir yanlissa :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 [function who] If ( == 10) ||( == 11) || ( == 12) || ( == 13) src.sysmessage dasd return 1 Else src.newitem i_who src.act.equip Endif [itemdef i_who] id i_memory name who type t_eq_script weight 0 on=@equip Target Bilgi edinmek istediginiz kisiyi seciniz? on=@targon_char src.dialog d_info Return 1 Teşekkürler Türkiye... Searchün azmi! eheh yaptım :) Tekrar teşekkürler uğraştıınız için :)[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: Sorj, 16 Eylül 2005 13:05 tarihinde demiş ki: [function who] If ( == 10) ||( == 11) || ( == 12) || ( == 13) src.sysmessage dasd return 1Else src.newitem i_who src.act.equip Endif Burasini anlamadim ben, daha birsey targetlemedin ki src.targ diye checkler falan koyuyorsun? Memory item icindeki targon_char'in altina, dialog actirmadan onceye koyman lazim onlari sanki..[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 yaw unutmuşuz işte :) yapcaz durun :P [function who] src.newitem i_who src.act.equip [itemdef i_who] id i_memory name who type t_eq_script weight 0 on=@equip Target Bilgi edinmek istediginiz kisiyi seciniz? on=@targon_char If ( == 10) ||( == 11) || ( == 12) || ( == 13) src.sysmessage dasd return 1 Else src.dialog d_info Return 1 Endif HATTA yaptım. Baggio o bu yüzden :P yani onu yaptım öyle bu target işi ile uğraşırken o orda kalmış :P [signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın [Bu mesaj Sorj tarafından 16 Eylül 2005 13:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Boyle daha saglikli gibi; [function who] src.newitem i_who src.act.equip return 1 [itemdef i_who] id i_memory name who type t_eq_script weight 0 on=@equip Target Bilgi edinmek istediginiz kisiyi seciniz? timer 10 on=@timer remove on=@targon_char if ( == 10) ||( == 11) || ( == 12) || ( == 13) src.sysmessage dasd remove return 1 endif src.dialog d_info remove return 1[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 evet timer ı silmek mantıklı saol :)[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Hiç itemle uğraşmayın targetf de kaçırdığınız bir nokta var o yüzden istediğiniz neticeyi alamadınız.. [function who] targetf infowho sysmessage Hedefi secin. [function infowho] try uid..dialog d_whoinfo // kaçırdıgınız nokta.. [dialog d_whoinfo] ... .. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 YENİ SORU EKLENDİ :P ya şimdi merak ettiğim bi konu var. Bende yaklaşık bi 20 tane ırk falan var ;P 15 e yakında class var :P Who komutunda Bu Class yerine ne yazayimki adamın seçtiği Class ismi gözüksün.Aynı şey race içinde geçerli :)[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 who dialoguna şöyle bir satır eklersin, dtext x y 55 // bu hangi classa mensup oldugunu gösterir race icinde kullanıcıya bir tag eklenmiştir o tagi gösterirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 peki skill class ı şöylemi yapmam lazım [skillclass Elf] yaparsammı elf diye gosterir onu? :P[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Bi soru daha :P IStediğim classlara nası sadece o büyüleri attırtabilirim? Mesela Paladin'e Protection,ARch protection,Cure,Greater heal,Heal,Bless,Strength falan attırmam için ne yapmam lazım? on=@spellcast if ( || :ÇD ne yapıcam :D allahım yaa :)[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 İlk sorun için evet, [skillclass Elf] yaparsan "Elf" görünür. İkinci sorun içinse, on=@spellcast if strmatch(,Paladin) if ( != istedigin buyu) || ( != istedigin buyu) ... return 1 endif endif [Bu mesaj Yeager tarafından 17 Eylül 2005 12:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 yeager peki Şöyle yapsam skillclass Elf WArıyor yapsam kabul edermi Boşluğu? haydaaa bak bu olmadı işte.Ben Her ırkın alt ırkın bütün classlarına ayrı ayrı skillclass yazıyorum.Şimdi warrior yazarsam Half elf warrior oda aynı event gitcek pehpeh... netcez? (:[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Kullancı tek bir class ı kullanabilir. Boşluk yerine _ kullan istersen. Event içinse her classa farklı bir event yazsan daha mantıklı olur gibi geliyor. [skillclass Elf_half] on=@login if ! events +elf_half endif yaparsın sadece o class o eventı kullanır. [Bu mesaj Yeager tarafından 17 Eylül 2005 12:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 sorj scripti daıtıcak mısın=)[signature][hline]Fistan, 13 Eylül 2005 01:17 tarihinde demiş ki: top küp olsa herşey belli olcak sanki eheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 vallahi ben bu kadar soru sorsaydım şidmiye 70 sefer kitlenip 80 sefer küfredilip 90 sefer laf atılırdı :D[signature][hline]www.stormuo.net www.stormuo.gen.tr www.msxturks.com Semih a.k.a Cyclone ----------------------------------- Hepimiz ÖLECEZ!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Herhalde dağıtıcam Skill classları yazıyorum!! dağıtıcam :) merak etmeyin :):) Race.scp Class.scp Skillclass.scp olarak daatırım :) said: Cyclone, 17 Eylül 2005 18:03 tarihinde demiş ki: vallahi ben bu kadar soru sorsaydım şidmiye 70 sefer kitlenip 80 sefer küfredilip 90 sefer laf atılırdı :D soru sorma adabını bil kimse gıkını cıkarmaz. [signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın [Bu mesaj Sorj tarafından 17 Eylül 2005 18:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 adabıyla alakası yok neyse...[signature][hline]www.stormuo.net www.stormuo.gen.tr www.msxturks.com Semih a.k.a Cyclone ----------------------------------- Hepimiz ÖLECEZ!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 edit:istek uzerine :D [Bu mesaj go2hell tarafından 17 Eylül 2005 18:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar