Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Doa Sporları (Telsim/MyCep yeni reklamı)

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

Bugün TV'de gördüm Doa sporları yakında TV'de falan diye. Zaga'daki skeçlerde oynayan kişi var reklamda. Acaip güldüm. Çok başarılı bir oyuncu bence zaten, burda da sevilen karakteri çok iyi yansıtmışlar.

Siz ne diyorsunuz reklam ve oynayan hakkında?[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth)
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Sosyal ağlarda paylaş

Zaga'nın skeçlerindeki adamdan bahsetmişken onun kamera hataları Hostesçi Haber Spikeri ve Vj-Gun gibi Zaga 'da yaptığı skeçlere bayılırım.. Hatta Avrupa Yakası'ndan herkesein Şesu Olarak hatırlayacağı karaktele de Sahte DAmat Skeçleri var .. ne yaparsa yapsın saf heyecanlı ve hep yanlış yapan tiplemeleri süper yapıyor.. Bir Demet tiyatro da da süperdi[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Sosyal ağlarda paylaş

oynayan adamı severim zaten ancak reklamı beğenmedim pek ama akılda kalıcı olmuş o yöndende iyi tabi :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Engin Günaydın ın o hikayedeki mal benim adlı oyununa gittik bende çok gülerek izliorum tv de ama stand up kabiliyeti 0(bence)önümüzdeki adamlar katıla katıla gülüodu anlamadım.ben sadece 1-2 esprisine güldüm.dediim gibi tiyatroculuğu süper ama stand up ı ıh.[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
ya 1 kişiye salak denir
2 kişiye salak denirde
30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya?

http://www.fenerasyon.com/

[Bu mesaj ReDDoG tarafından 15 Eylül 2005 03:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...