LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Bugün TV'de gördüm Doa sporları yakında TV'de falan diye. Zaga'daki skeçlerde oynayan kişi var reklamda. Acaip güldüm. Çok başarılı bir oyuncu bence zaten, burda da sevilen karakteri çok iyi yansıtmışlar. Siz ne diyorsunuz reklam ve oynayan hakkında?[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Bence cok tehlikeli bi reklam ya cok gıcık olunur ya da cok sevilir arası yok yani[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 benim çok hoşuma gitti şahsen :)[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus [b]we are gods unwanted children Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Doa ne ki? Neden doğa değil? Typo yaparak wannabe kesime mi hitab etmeye çalışıyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 hangi skeçteqi hangi adam ?[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Tarık Usta - Aşkım aşkımdan ölüyorm abi bu herife manyaq bişey :D:D[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Zaga'nın skeçlerindeki adamdan bahsetmişken onun kamera hataları Hostesçi Haber Spikeri ve Vj-Gun gibi Zaga 'da yaptığı skeçlere bayılırım.. Hatta Avrupa Yakası'ndan herkesein Şesu Olarak hatırlayacağı karaktele de Sahte DAmat Skeçleri var .. ne yaparsa yapsın saf heyecanlı ve hep yanlış yapan tiplemeleri süper yapıyor.. Bir Demet tiyatro da da süperdi[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Erol Günaydın ın yaptığı herşey süper oluyor bence. Yetenekli adam, güzel doğaçlamaları var[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 adı Engin Günaydın, zagada severek izliyorduk..[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Evet Engin di de ortamın karışıklığı ile Erol yazmışım Ha Erol ha engin=)) Şaka maka baya açıldı önü enginin. Helal olsun Nereyi açsam o çıkıyor[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Hiç beğenmedim. Zaga'da kapanıp bitmesi gereken hoş bir anıyı mahvettiler benim için. Bunun sebeplerinden biri Zaga'da doğal olarak yapılan şey reklam niteliği kazanınca o kostüm, abartılı espri yapma uğraşı vs. bozulmuş açıkçası.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 reklam gayet güzel. reklamda oynayan adama zaga'dan beri bitiyorum zaten.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 oynayan adamı severim zaten ancak reklamı beğenmedim pek ama akılda kalıcı olmuş o yöndende iyi tabi :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 ehehe benm uçaktan aaaAAAaAAAa diye atladığı bölüm çok hoşuma gitti.:)şahsen severimde engün günaydın ı.iyi oyuncu vesselam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Engin Günaydın ın o hikayedeki mal benim adlı oyununa gittik bende çok gülerek izliorum tv de ama stand up kabiliyeti 0(bence)önümüzdeki adamlar katıla katıla gülüodu anlamadım.ben sadece 1-2 esprisine güldüm.dediim gibi tiyatroculuğu süper ama stand up ı ıh.[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? http://www.fenerasyon.com/ [Bu mesaj ReDDoG tarafından 15 Eylül 2005 03:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 engin günaydın'ın simultane tercüman skeçine bitmişitm ben..yine başarılı bence..avrupa yakası'nada el atmış ordada oynuyordu bugün..bence gelecek var..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Super bi adam o ya Zaga'da severdim Tiyatro kabiliyeti var bariz.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 ne adam komik geliyo ne reklam ne de avrupa yakasındaki tiplemesi[signature][hline]enjoy the silence arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 çoğu insanın onu zagayla tanıması çok üzücü , bir demet tiyatronun en iyi karakterlerinden biriydi o, vampir irfan. zagaya referans olarak ihtiyacı vardı belki , ama bir demet tiyatro yeni yayınlanmış olsa ata demirerden bile ünlü olurdu. geçen başkanlayız ayaklarıma masaj yapıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 ADam süper ....[signature][hline]SupeRock - Magnum Photos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ze-NoN Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 evet adam bir demet tiyatro da iyiydi ama bence reklam dandik olmuş. Ayrıca Adam iyi beceriyo hiç bişiy becerememeyi[signature][hline]Biliyorum ki ben tatlı bir sevgiyi, küçük bir sevinci tattığım anlar dışında hiç bir şeye sahip değilim. Faust-Goethe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar