Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dubai'de insan yapımı ada

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Once Burj El Arab la turizm i fırlattılar sonrada bu adalar.Bu ulke işi biliyo.Bunlardaki turizm aklı bizde olsa ada veya otel yapmamıza bile gerek kaalmayacak ama işte malum.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.

[Bu mesaj Cintonik tarafından 16 Eylül 2005 17:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Evet süper bir şey ama TRT2'de asıl çevrecilerin görüşlerini verdiler.

Bu ada yapılırken Mercanlar yok edilmiş ve bölgenin ekolojik yapısı bozulduğunu iddia ediyorlar.

Mercanlar hızla yok oluyor[signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Mesaj tarihi:
Gerçekten çok güzel gözüküyo. Fakat oraya gidince yukarıdan bakıldığında ne kadar güzel gözüktüğünün pek de önemi kalmıyor sanırım.
Mesaj tarihi:
said:
Lisze, 16 Eylül 2005 18:04 tarihinde demiş ki:
Gerçekten çok güzel gözüküyo. Fakat oraya gidince yukarıdan bakıldığında ne kadar güzel gözüktüğünün pek de önemi kalmıyor sanırım.

Oraya gittikten sonra bilgisayarda google earth'ü acıp arkadaslara gittiğimiz yerleri gostermenin artisligi pek güzel olur aslında :)
bi gidebilsek[signature][hline]| Me || M. Portnoy || Vic Firth || Tama |
dark forter // god forgives. i do not!
Mesaj tarihi:
bu ada yavaş yavaş çöker!!!
tıpkı japonyadaki havalimanı gibi.[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
ya 1 kişiye salak denir
2 kişiye salak denirde
30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya?

http://www.fenerasyon.com/

[Bu mesaj ReDDoG tarafından 16 Eylül 2005 18:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Japonyadaki Havaalanı kurulu olan ada da Heryıl Çatır çatır batıyor. Milyarlarca dolar boşa savruldu. Japonya gibi bir teknoloji devi bile bu hallere düştüyse ordaki adalara pek ihtimal veremiyorum.[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum
Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum
Mesaj tarihi:
said:
EagleEye, 16 Eylül 2005 19:25 tarihinde demiş ki:
adamlar almıştır önlemini herhalde.

said:
ReDDoG, 16 Eylül 2005 18:12 tarihinde demiş ki:
bu ada yavaş yavaş çöker!!!
tıpkı japonyadaki havalimanı gibi.

hani doğa gereği bi olaya eğer adayı sürekli alttan yükselticek ohannesburger bi sistem yapmadılarsa çözüm bulabilceklerini sanmıyorum..

ama dediğim gibi ..harikulade..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers
Always condemning me
And nobody knows what I believe
I believe..
Mesaj tarihi:
said:
vinc_cavanagh, 16 Eylül 2005 20:01 tarihinde demiş ki:

Japonyada yapılanan havaalanını zaten ömrü belliydi adamlar oranın parasının bilmem kaç katını 1-2 yılda çıkardılar zaten benm bildiğim o proje zaten 20 yıllık flndı

Discovery Channel i bidaha izlemeni isterim..[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum
Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum

[Bu mesaj Toledor tarafından 16 Eylül 2005 20:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
E iyide Japonya her saniye beşik gibi sallanıyo.1. dereceden deprem bölgesi... Dubai öyle değilse pek bişiy olmaz... Hemde bu adaların büyük bölümü mercan kayalıklarının üzerine yapılıyomuş sağlam olur heralde:D[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz...
Mesaj tarihi:
İnşaatın ne kadar süreceğini belirleyen temel etken paradır. MEF İzmir'de ki uluslararası okulunu 6 ayda inşaa etti. Al sana Para=Zaman denklemini kanıtlayacak bir olay daha.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
  • Yeni Oluştur...