hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: arina, 16 Eylül 2005 17:31 tarihinde demiş ki: iğrenç olmuş,çok saçma bence hem şeklide güzel değil kedi uzanamadığı ete mundar dermiş[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Once Burj El Arab la turizm i fırlattılar sonrada bu adalar.Bu ulke işi biliyo.Bunlardaki turizm aklı bizde olsa ada veya otel yapmamıza bile gerek kaalmayacak ama işte malum.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. [Bu mesaj Cintonik tarafından 16 Eylül 2005 17:49 tarihinde değiştirilmiştir]
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 O adayi biz yapmaya kalksak kesin bir tarafindan kacirir batariz... Gume gider yani kisacasi[signature][hline]Bal adam...
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Evet süper bir şey ama TRT2'de asıl çevrecilerin görüşlerini verdiler. Bu ada yapılırken Mercanlar yok edilmiş ve bölgenin ekolojik yapısı bozulduğunu iddia ediyorlar. Mercanlar hızla yok oluyor[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies
elesso Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 adamlarda çöl bol,dolayısıyla kumda bol. bu arada ilk değil bu var örnekleri.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Admin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 adanın giriş yoluna turnike koyucaksın ordan yer kiralıcaksın türk işi veyahut dönerci fln acıcaksın giriş yolu üstüne bi mezun olayım ver elini dubai[signature][hline]G3NK zitem illede zitem
toggie Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Boşver dönerciyi Dyna biz senle ortak girişim yapalım orda açılacak olan bardan hisse koparalım :)[signature][hline]| Me || M. Portnoy || Vic Firth || Tama | dark forter // god forgives. i do not!
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 babam yada şirkette başka birisi oradaki evlerden birini yapıyodu en son çok gereksiz ama yaa:)[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
toggie Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 çok güzel gorunuyo bence ya. google earth'den bakar dururuz artık :p[signature][hline]| Me || M. Portnoy || Vic Firth || Tama | dark forter // god forgives. i do not!
Lisze Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Gerçekten çok güzel gözüküyo. Fakat oraya gidince yukarıdan bakıldığında ne kadar güzel gözüktüğünün pek de önemi kalmıyor sanırım.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: fastreload, 16 Eylül 2005 17:15 tarihinde demiş ki: gecekondu yapalım dozer falan gelemez oraya o adayı yapan makinalar nası gitti :P[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
toggie Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: Lisze, 16 Eylül 2005 18:04 tarihinde demiş ki: Gerçekten çok güzel gözüküyo. Fakat oraya gidince yukarıdan bakıldığında ne kadar güzel gözüktüğünün pek de önemi kalmıyor sanırım. Oraya gittikten sonra bilgisayarda google earth'ü acıp arkadaslara gittiğimiz yerleri gostermenin artisligi pek güzel olur aslında :) bi gidebilsek[signature][hline]| Me || M. Portnoy || Vic Firth || Tama | dark forter // god forgives. i do not!
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 bu ada yavaş yavaş çöker!!! tıpkı japonyadaki havalimanı gibi.[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? http://www.fenerasyon.com/ [Bu mesaj ReDDoG tarafından 16 Eylül 2005 18:16 tarihinde değiştirilmiştir]
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 adamlar almıştır önlemini herhalde.
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 şihane yaf.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
Sufenta Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 VH1da görüp dumur olmuştm. şeker bi olay.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF.
Toledor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Japonyadaki Havaalanı kurulu olan ada da Heryıl Çatır çatır batıyor. Milyarlarca dolar boşa savruldu. Japonya gibi bir teknoloji devi bile bu hallere düştüyse ordaki adalara pek ihtimal veremiyorum.[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 mükemmel..hayran kaldım..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe..
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: EagleEye, 16 Eylül 2005 19:25 tarihinde demiş ki: adamlar almıştır önlemini herhalde. said: ReDDoG, 16 Eylül 2005 18:12 tarihinde demiş ki: bu ada yavaş yavaş çöker!!! tıpkı japonyadaki havalimanı gibi. hani doğa gereği bi olaya eğer adayı sürekli alttan yükselticek ohannesburger bi sistem yapmadılarsa çözüm bulabilceklerini sanmıyorum.. ama dediğim gibi ..harikulade..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe..
Toledor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: vinc_cavanagh, 16 Eylül 2005 20:01 tarihinde demiş ki: Japonyada yapılanan havaalanını zaten ömrü belliydi adamlar oranın parasının bilmem kaç katını 1-2 yılda çıkardılar zaten benm bildiğim o proje zaten 20 yıllık flndı Discovery Channel i bidaha izlemeni isterim..[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum [Bu mesaj Toledor tarafından 16 Eylül 2005 20:06 tarihinde değiştirilmiştir]
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 E iyide Japonya her saniye beşik gibi sallanıyo.1. dereceden deprem bölgesi... Dubai öyle değilse pek bişiy olmaz... Hemde bu adaların büyük bölümü mercan kayalıklarının üzerine yapılıyomuş sağlam olur heralde:D[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz...
dufrasne Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 yanlız bi$ey daha var adamlar koskoca yapay adayı 4 yılda bitiriyorlar , bizim ülkede kooperatifler 2-3 evi 10 yılda dikiyor :)[signature][hline]under construction..
Selamon Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 İnşaatın ne kadar süreceğini belirleyen temel etken paradır. MEF İzmir'de ki uluslararası okulunu 6 ayda inşaa etti. Al sana Para=Zaman denklemini kanıtlayacak bir olay daha.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Öne çıkan mesajlar