wussy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 daha önce acılmıs konulara baktım hepsi sarkılarıyla ilgiliydi yeni bi konu açiim dedim aralarındaki fark nedir bu amcaların merak ettim de..[signature][hline]Uzak dur yakınıma,bu mesafe beni bozar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 bende öle bişi dicektim.. illusion la hit my heart benzio. tarzları aynı, resimlerini bulabilen varsa koysun[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 2 side aynı değilmi yaw? :-)[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Benny Benassi Dj ve Producer.Bide kuzeni var bu abinin Alle Benassi diye.İkisinin off-Limit diye müzik şirketleri var.Bunlar ortak çalışıyorlar... İkisinin ortak yaptığı albümler Bennassi Bros. diye geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 bi de üsttekine ek olarak şöyle benassiler kardeş oluyolar zaten iismden belli mesela hit my heart şarkısını dhany ile soyledi bu da kardeşlerden oluyo bi de sadece benny nin yaptıgı parcalar var oda b benassi diye geçiyo işte[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Hayır ya Dhany ile kardeş değiller.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Abi Dhany Fuzzy le kardeş Funny Llama da kuzeni işte. Alarm a llama ile Half a llama producer. llama in a car da Boss[signature][hline]Trömsö malubiyeti sonrası.. ümit karan : "biz hüngür hüngür titriyorduk sahada" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 llama llama duck,cheesecake llama[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Neyse tanışmış olduk :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar