vimpir Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 18 GÜNDE 4 KİŞİYİ BOĞAZINI KIRARAK ÖLDÜRDÜ!!! Türkiye'nin ilk seri katili İstanbul ve İzmir'de 18 gün içinde 4 cinayet işlendi. Hepsinin ortak paydası katilin olay mahaline bıraktığı nottu: "Beni yakalayamazsınız." Peki katil kimdi? Polis, bu seri cinayetleri nasıl çözdü? İstanbul ve İzmir'de on sekiz gün içinde dört cinayet işlenmişti. Cinayetlerin ortak noktası ise katilin bıraktığı nottu: "Beni yakalayamazsınız!" Takvimler, 2 Ağustos 2005 gününü gösteriyordu. İtfaiye ekipleri, Bahçelievler'de bulunan bir fotoğraf stüdyosunda yangın çıktığı haberiyle harekete geçti. Yangını güçlükle söndürüp içeri girdiklerinde bir erkek cesediyle karşılaşacaklardı. Ceset, stüdyonun sahibi 34 yaşındaki H. E.'ye aitti. İlk izlenim, maktulün yangında boğularak hayatını kaybettiği yönündeydi. ÖLDÜRÜLÜP YAKILDI! Ne var ki Emniyet Müdürlüğü Cinayet Masası dedektifleri olaya el koyduğunda, karşı karşıya oldukları dosyanın sıradan bir ölüm olmadığını anladılar. Adli Tıp Kurumu'ndan gelen otopsi raporu da , H. E.'nin cinayete kurban gittiğini gösteriyordu. Maktulün önce boynu kırılmış, ardından da bıçakla kesilmişti. Olay yeri incelemesi yapan dedektifleri şaşırtan can alıcı detay ise, cesedin bulunduğu odanın duvarına dedektifler için bırakılan nottu: "BENİ YAKALAYAMAZSINIZ!" Kurbanını hunharca öldüren cani, Türk polisi ile "Cinayet oyunu" oynuyordu!.. Tarih 10 Ağustos 2005. İzmir Aliağa'da bir genç kız cesedi bulundu. Polis, çok geçmeden cesedin 15 yaşındaki C.K.'ye ait olduğu tespit etti ve bu ölüm, kayıtlara 'denizde boğuldu' şeklinde geçti. Gelgelelim olaya el koyan dedektifler, olayın bir 'cinayet' olduğunu ortaya çıkarmakta geç kalmadı. Adli Tıp'ta yapılan otopside, C.K.'nın boynunun kırılarak öldürüldüğü ve cesedinin denize atıldığı ortaya çıkmıştı. Üstelik genç kızın cesedinin bulunduğu kumsalda, kuma dev harflerle yazılmış bir yazı dedektifleri çileden çıkarmıştı: "BENİ YAKALAYAMAZSINIZ!" Tarih 17 Ağustos 2005. Bahçelievler Cumhuriyet Mahallesi Ferhat Sokak'ta oturan G. Y., evinde ölü bulundu. Otopside, G.Y.'nin esrarla uyutulduğu ve ardından boynu kırılarak öldürüldüğü kayıtlara geçti. Dedektifler, otopsi raporunun kendilerine ulaşmasından önce, genç adamın bir "seri katilin" son kurbanı olduğu kanaatine varmıştı. Çünkü evin duvarında sprey boyayla yazılmış o yazı yer alıyordu: "BENİ YAKALAYAMAZSINIZ!" YİNE "ESRARLI" ÖLÜM 18 Ağustos 2005 günü bir başka genç adam, E.G. Bahçelievler Rehber Caddesi'ndeki evinde ölü bulundu. O da esrarla uyutulmuş ve boynu kırılarak öldürülmüştü. Cinayet mahalline ulaşan dedektifleri, "Yine bizimki" demekten alıkoyamayan ipucu ise dairenin duvarına yazılı o yazıydı: "BENİ YAKALAYAMAZSINIZ." Dedektifler, gerçek bir "seri katil" ile karşı karşıyaydılar. Üstelik 18 gün içinde dört masum insanın ölümüyle sonuçlanan "seri cinayetler" bir film senaryosu değildi! Peki, "BENİ YAKALAYAMAZSINIZ" diyerek Türk polisine kafa tutan cani kimdi? Aynı günlerde, operasyonu bizzat yöneten Cinayet Masası Amiri, dedektifleriyle tek tek konuşuyor ve "Öfkenize hakim olun..." diyordu: Sakin olun, duygularınıza kapılmayın!.. 5 Eylül 2005'te, Aksaray'daki izbe bir otele gece yarısı baskın düzenlendi. Şüpheli şahıs, polis tarafından alındı. Sorgu sürdükçe çözüldü, çözüldükçe ayrıntılarıyla cinayetleri anlattı. 21 yaşındaydı. Bir cinayet oyunuydu onunki... Ne var ki bu oyunda "kural hatası" işlemişti. Maktulün cep telefonunu kullanınca, tecrübeli dedektiflerin ağına düşmekten kurtulamamıştı. Alinti:HaberTurk[signature][hline] gmNinca
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 derdi neymiş ki?[signature][hline]Eternalus, 09 Eylül 2005 23:03 tarihinde burda demiş ki: beyler söyleyeyim de madalyamı kaldırsınlar deyip de madalyalılara yardakçı diyenlere prim vermeyin. forumda yardakçılık nedir ya? forum yetkilisine yağ çeksem n'olur? bana para mı verir? beni evine mi alır? bana kaset mi yapar? beni şarkıcı yapıp pavyonlarda mı çalıştırır? istetsem bana varır mı?
Half_Cow Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 tırstım sanki yaw. Şu esprileri bir okuyayım da kendime geleyim :D[signature][hline]Kuzgun'dum ben.Ondan evvel de Bugvan... turambarturin, 14 Eylül 2005 18:32 tarihinde demiş ki: küçükkene zihinden problemler diye kitaplar vardı sarı sarı bilen bilir,neyse işte o kitapların 5. sınıf zihinden problemleri tuvalette bitirmiştim Ağır ağır, yavaş yavaş... [Bu mesaj Half_Cow tarafından 17 Eylül 2005 04:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Öeh haber değil aksiyon senaryosu sanki[signature][hline]Beş Hececiler Yeni üyelere karşı gösterilen örnek tavır ve örnek alan yetkilisi(iğneleme amaçlı yazılmamıştır)
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 habertürk sonuçta. kasar da kasar[signature][hline]Eternalus, 09 Eylül 2005 23:03 tarihinde burda demiş ki: beyler söyleyeyim de madalyamı kaldırsınlar deyip de madalyalılara yardakçı diyenlere prim vermeyin. forumda yardakçılık nedir ya? forum yetkilisine yağ çeksem n'olur? bana para mı verir? beni evine mi alır? bana kaset mi yapar? beni şarkıcı yapıp pavyonlarda mı çalıştırır? istetsem bana varır mı?
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 haberturk le ne alakasi var ya:-?[signature][hline] gmNinca
Mike Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 bahçelievlerde oturuyorum bide ya cık cık cık[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı
overmars Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 "beni yakalayamazsınız.."[signature][hline]...dönmek, mümkün mü artık dönmek onca yollardan sonra yeniden yollara düşmek...
riglous Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: vimpir, 17 Eylül 2005 04:29 tarihinde demiş ki: haberturk le ne alakasi var ya:-? "Ne habersin ne Turksun Seni goren yollara dokulsun..."
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 e tabi saat 05 e yaklasiyor normaldir :)[signature][hline] gmNinca
Krusty Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: riglous, 17 Eylül 2005 04:44 tarihinde demiş ki: said: vimpir, 17 Eylül 2005 04:29 tarihinde demiş ki: haberturk le ne alakasi var ya:-? "Ne habersin ne Turksun Seni goren yollara dokulsun..." sen espiriler konusunu çok okudun galiba... biraz uyu, dinlen geçer belki :)[signature][hline]:0) Saklisokak
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 habertürk genelde haberleri biraz 'kasar' gerçi hala Kölnlü Panter K. olayını da unutmadık di mi? :D[signature][hline]Eternalus, 09 Eylül 2005 23:03 tarihinde burda demiş ki: beyler söyleyeyim de madalyamı kaldırsınlar deyip de madalyalılara yardakçı diyenlere prim vermeyin. forumda yardakçılık nedir ya? forum yetkilisine yağ çeksem n'olur? bana para mı verir? beni evine mi alır? bana kaset mi yapar? beni şarkıcı yapıp pavyonlarda mı çalıştırır? istetsem bana varır mı?
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 daha önce 7 tane kızı öldüren bi seri katilimiz vardi.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 bu konuyu ilginc kilan "beni yakaliyamazsiniz" dir[signature][hline] gmNinca
taz Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: Ardeth, 17 Eylül 2005 04:26 tarihinde demiş ki: Öeh haber değil aksiyon senaryosu sanki harbi ya o ne öyle tırstım ben de hafiften
Selamon Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Maktülün cep telefonunu niye kullanır? O cep telefonunu kullanması ne olurda yakalanmasına sebep olur? Bu haber başka bir yerde var mıdır? Olmadığı sürece klasik HaberTürk çalışması deyip geçesim vardır. edit:Yazım yanlışları [signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" [Bu mesaj Selamon tarafından 17 Eylül 2005 06:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 habertürk yazmış yine.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 boğaz kırmayı da ilk defa duydum. :/[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: beybin, 17 Eylül 2005 07:43 tarihinde demiş ki: türkiyenin ilk seri katili faln diil bi kere!!atmasınlar!!bundan 3 sene öncce bi adam ismini hatrlamıorm 29 kadının kol bacaklarını doorayarak öldürmüştü..Kızdsım şimdi yaa nası atmışasr ilk diye..bana sorun banaaaaaaaaaaaaa... o kol ve bacakalr kadavralara aittii sonradan böyle olduğu ortaya çıktı ayrıca boğaz kırmak nedir ya?[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz''
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: Ardeth, 17 Eylül 2005 04:26 tarihinde demiş ki: Öeh haber değil aksiyon senaryosu sanki Evet bende bu kıvamda yazılan haberleri hiç sevmiyorum adma gibi yaz işte ne bu böle, dehşete kapılan dedeftik, oyunun kuralında karşı hamle[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Admin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Habertürk kolpa haberleri sıkça yapan bir kurum bukadar ciddi bir olay olucak ve hiçbir yayın kurumunda yer almayıp sadece habertürkte mi olacak ? link[signature][hline]G3NK zitem illede zitem
Rebelution Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Boyun kırmak??? Boğaz????!!!! Habertürk????
metboy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 heh yazış gibime geldi, başka bir gazetede falan varsa inanırım da habetürk ne bileyim...[signature][hline];;suitfly
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 güvenmeyin habertürke[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Habertürk kolpacı ama Ronaldinho GS'li GİBİ tarzında haberleri kolpa oluyo genelde. böyle cinayet masasını emniyeti ilgilendiren bi haberi kolpalayamazlar gibime geldi ama bilemicem tabi[signature][hline] selam : )
Öne çıkan mesajlar