Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yüzük

DioNea

Öne çıkan mesajlar

said:
DioNea, 17 Eylül 2005 11:17 tarihinde demiş ki:
ben kekuri falan upgrade etmicem normal +6 dex yüzüğü adamın biri +10 yapmış ama ben compounda geliyom koyuyom start diyom olmuyo

o adamin birinin dex +6 yi +10 yapmasi icin ilk once +7 sonra +8 sonra +9 yapmasi lazm.Yani butun compound olushturmalarin basarili oldugunu dusunursen. 81 adet +6 dex yuzugu ile bashlaman gerek.Ya da kisa yoldan 3 adet +9 yuzukle de bashlayabilirsin..[signature][hline]ottoman_prince
Moradon serbest piyasa broker ı
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Graveyard, 17 Eylül 2005 12:18 tarihinde demiş ki:
said:
mrproblem, 17 Eylül 2005 11:54 tarihinde demiş ki:
o adamin birinin dex +6 yi +10 yapmasi icin ilk once +7 sonra +8 sonra +9 yapmasi lazm.Yani butun compound olushturmalarin basarili oldugunu dusunursen. 81 adet +6 dex yuzugu ile bashlaman gerek.

Yüzüklerin efendisi

:D:D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
said:
DioNea, 17 Eylül 2005 11:17 tarihinde demiş ki:
ben kekuri falan upgrade etmicem normal +6 dex yüzüğü adamın biri +10 yapmış ama ben compounda geliyom koyuyom start diyom olmuyo

o adamin birinin dex +6 yi +10 yapmasi icin ilk once +7 sonra +8 sonra +9 yapmasi lazm.Yani butun compound olushturmalarin basarili oldugunu dusunursen. 81 adet +6 dex yuzugu ile bashlaman gerek.Ya da kisa yoldan 3 adet +9 yuzukle de bashlayabilirsin..

Abi nie o akdar gerekliki? 9 tane yetmes mi 3 er li 3er
3 tane 7 olur :D prdn doğrusun[signature][hline]Job:Kasar Post
Send : 8xx
Server : Paticik
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Graveyard, 17 Eylül 2005 12:18 tarihinde demiş ki:
said:
o adamin birinin dex +6 yi +10 yapmasi icin ilk once +7 sonra +8 sonra +9 yapmasi lazm.Yani butun compound olushturmalarin basarili oldugunu dusunursen. 81 adet +6 dex yuzugu ile bashlaman gerek.

Yüzüklerin efendisi

:D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...