Eternal Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Üzülürüm kalktıysa.Çocuk asprini gibiydi tadı ben çok seviyorum.Haftada icerim 2-3 şişe[signature][hline]Trömsö malubiyeti sonrası.. ümit karan : "biz hüngür hüngür titriyorduk sahada"
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 redbull daha lezzetli ondan iç ? bu arada günde 500ml den fazla içmek sakıncalıdır haberiniz olsun :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 o tarz içecekler yasaklanmıştı fakat ben bazen bazı yerlerde görüyorum.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
tunch Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 o tarz içecekler içerlerindeki kafein oranı çok fazl aolduğu için yasaklanmıştı.. şu anda hala çok fazla kafein içeriyolar ama yasak değil kullanımları. o kocaman uyarı bölümünü eklediler , reklamları azaldı. ayrıca uyarı bölümünde yazılan şeyler çok komik.. dikkatli okudunuz mu bilmiyorum ama , arkada yazan şeyler sırasında/öncesinde/sonrasında bu içecekleri içmiyeceksek , ne zaman içecez onu çıkartamadım :)[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 spordan önce içmeyin yazıyor arkasında :) biz ondan 2-3 kutu içip gokart yarışına katılmıştık nioahoah :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
tunch Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: zgrw, 17 Eylül 2005 00:30 tarihinde demiş ki: spordan önce içmeyin yazıyor arkasında :) biz ondan 2-3 kutu içip gokart yarışına katılmıştık nioahoah :D spordan önce , yoğun fiziksel aktivite öncesi , alkolle birlikte , sınavlardan önce , çok sıcaklardan önce.. ohooo[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon
Angelotti Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 burn bahane turn-on şahane[signature][hline]o_O | Spoon
Arlooax Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: zgrw, 16 Eylül 2005 23:15 tarihinde demiş ki: redbull daha lezzetli ondan iç ? bu arada günde 500ml den fazla içmek sakıncalıdır haberiniz olsun :) 500ml = 2 kutu diyelim de daha anlaşılır olsun. Normalde 1 Kutu dan fazla içmek bile fazla. Çoğunun içinde kafein var uyarı etkisi yapan, ani canlılık hissini veren de bu olsa gerek. Favori formülüm ise : 1 Kutu RedBull + Starbucks Double Shot veya ... 1 Kutu TigerShark + Starbucks Double Shot Günde bir defa, sabahları ... ölüyü bie mezarından kaldırır. :)[signature][hline]Quod non mortiferum, fortiorem me facit.
taz Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: tunch, 17 Eylül 2005 00:32 tarihinde demiş ki: spordan önce , yoğun fiziksel aktivite öncesi , alkolle birlikte , sınavlardan önce , çok sıcaklardan önce..ben bi denemeden önce içmiştim o sınav baya kalp çarptı ama ii gelmişti o sınav :D
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 benim bildiğim burn değil de redbull kalktı. geçen gün route24 işleten bi abiyle konuştum da o dedi, redbull'da böle kutunun önünde ufak bi "xyz içerir" diye bi ibare var. aha işte o madde alkolle karıştı mı fena yapıo diye kaldırıyolar, ama burn'de o madde olmadığından piyasada hala.[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi
dory Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 redbull hala satılıyor ?[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm]
Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 redbull un kendisi cafein içeriyor.fix her gun içersen kokainden farkı kalmas kendi bunyeni yersinki redbull vodkacılara da sitemim ayrı.bi gun kalpten gidiceksiniz[signature][hline]And I'd give up forever to touch you Cause I Know that you feel me somehow You're the closest to heaven that I'll ever be And I don't want to go home right now
nindalf Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Yasak diyil diye biliyorum ama yasaklanmısta olabilir. Burn olmasada olur yani ...[signature][hline]SupeRock - Magnum Photos
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 redbull hala bulabiliyorken (2.74ytl olması lazım) ucuz ucuz alın derim, normalde bakkal çakkala geliş fiyatı şu an 2.5ytl nin üstüne çıkmış çünkü. anca süpermarketlerde uygun fiyata bulunuyor. yarında artar fiyatlar, eğer yasak kalkmazsa da biter herhalde.
NoS Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 ben bugün bizim markette gördüm.Bilmiyorum daha önce varmıydı ama burn yazısının biraz altına 500 den fazla içmeyin çok kafein içerir yazıyodu
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 kalkmasın ya. gerçi en fazla 3 defa içmişimdir.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
Kartan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Kaldırıldığını daha ilk burada duyuyorum[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer
FRP_Master2 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 hadi ya çok güzeldi grçkten.. börn - enerji dirink[signature][hline]I'm back :p
FRP_Master2 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: cembone, 17 Eylül 2005 00:36 tarihinde demiş ki: redbull kalkarsa mafoluruz vodka redbullcuyuz kafiye oldy adsd eminim güzel oluyordur da,içkiyle içmeyin diye bas bas bağırıyorlar =) bunun üzerine hala içmek uyuşturucuya başlamaktan farksız kanımca..[signature][hline]I'm back :p
Emivoz Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: fastreload, 15 Eylül 2005 16:54 tarihinde demiş ki: onu içen birisi böbrek taşı düşürmüş buraya kadar normal ama o kişinin hiç böbrek hastalığı yokmuş bütün enerji içecekleri böbrek taşına sebep olur u yuzden çok fazla içmeyelim
Neron Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 burn filan hikaye ya redbull kanatlandırır ;)[signature][hline]UltimaTr.Net Açıldı !! Sphere Test - Nighty Builds
Öne çıkan mesajlar