Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Mustaine[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: Chuck, 13 Eylül 2005 20:25 tarihinde demiş ki: +111[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Angela Gossow.[signature][hline]In flames we trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 dave mustain james hetfield epica'nın solisti ismi neydi unuttum haggard'ın '' '' '' bilmiyorum kurt cobain :)[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir'' Çin atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 nick cave. jeff buckley.[signature][hline]g3nksquad lütfen [Bu mesaj Bathory tarafından 14 Eylül 2005 18:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: Graveyard, 14 Eylül 2005 10:38 tarihinde demiş ki: Ben yine vahşiçocuk Alexi diyorum:) ahah amma parlak bi herifmiş ya bu :) Ben bon jovi derim..[signature][hline]Touch of death is never gentle...Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWAGangsta olmak için tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 [signature][hline]Touch of death is never gentle...Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWAGangsta olmak için tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Lacuna Coil deki hatun diyebilrim sanırım.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 ehm[signature][hline]Demir bulunmadan, ağaç yontulmadan önce Gençken dağlar ayın altında; Yüzük yapılmadan, keder çatılmadan önce, Çok önce yürürdü o ormanlarda.http://www.returnoftheshadow.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: RedallHoor, 14 Eylül 2005 03:21 tarihinde demiş ki: Dani yi sokakta odunla dövünce afedersin ............. me benzer onuda biliyorsun dimi... bişey mi vardı, birader? eheh gıcık oldum resmi koyamadım [signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. [Bu mesaj sir tarafından 14 Eylül 2005 21:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: RedallHoor, 14 Eylül 2005 03:21 tarihinde demiş ki: Dani yi sokakta odunla dövünce afedersin ............. me benzer onuda biliyorsun dimi... Önce döv sonra fotoğrafını çek evladım...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Bence James Hetfield-Metallica[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology[Bu mesaj Moncain tarafından 15 Eylül 2005 13:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LejYoNeR Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Bruce Dickinson-Iron Maiden Sebastian Bach-Skidrow Dave Mustaine-Megadeth[signature][hline]Won't you come into my room, I wanna show you all my wares. I just want to see your blood, I just want to stand and stare. See the blood begin to flow as it falls upon the floor. Iron Maiden can't be faught, Iron Maiden can't be sought.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metal Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Ronnie James DIO [Bu mesaj metal tarafından 16 Eylül 2005 14:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Kurt D. Cobain - Nirvana - Anders Friden - Inflames -[signature][hline]Trömsö malubiyeti sonrası.. ümit karan : "biz hüngür hüngür titriyorduk sahada" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jesperian Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Ronnie James Dio[signature][hline]İnsanlar Çıldırmış Çok Ciddi Söylüyorum . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 dave mustaine axl rose bruce dickinson james hetfield daha bişey yok :D[signature][hline]Lotharin Level 46 Orc Warrior - Haumarush Member of Blackhand's Command guild BS/mining Idrian Level 60 Human Paladin - Burning Legion Eastern plaguelands de arcanite bar ararken 5 tane undead scourge askeri tarafından öldürüldü(yok öyle bir karakter artık yani:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Ronnie James Dio Bruce Dickinson Ozzy eğer metalik gidiyorsak... Bir de Led Zeppelin hadisesi var ama şimdi ben desem hepiniz gay gibi dersiniz kavga çıkar diye susuyorum. Kızlar için de HIM'in gay solisti birebir.[signature][hline]Working for the weekend... Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 HIM'in solisti cok karizma oldugu icin ,birileri gay diye tas atiyo zaten hep. lol edik:bide moonspell'den fernando ribeiro son derece karizmadir...[signature][hline] lylide.. [Bu mesaj vaniLLe tarafından 16 Eylül 2005 17:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ALUCARD Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 ozzy osbourne ve kurt cobain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Karizmada Mustaine tek olur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: RedallHoor, 14 Eylül 2005 03:21 tarihinde demiş ki: Dani yi sokakta odunla dövünce afedersin ............. me benzer onuda biliyorsun dimi... Dövenle ayin yapıyolarmış. E tabi senin de boyun 1.60 olsun sen de adam tutarsın götünü kollasın diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bastetbastet Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Tabi ki de Ronnie James Dio!Her yaşta! (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çastiz Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 MADBOY said: dave mustaine axl rose bruce dickinson james hetfield daha bişey yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 ville lailaheillallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar