kraunex Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Bu oyunu oynayan varmi hala bende baslamayi dusunuorum almaya degermi sizce oynayanlar biraz bilgilendirirse sevinirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 malesef oyunda 4 irk acilmis olmasi gerekirken hala 1 irk varmis bu su demek oluyo yapimcılar tarafindan oyun coktan vazgecilmis yada ölmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 toplam 1 humana implant ile hybrid 3 ırk daha ekleyebiliyorsunuz.toplam 4 oluyor.ama hybridler için görevile dna larını bulmanız lazım, hatirladiğim kadarı ile yeşil, mavi ve gri tenli oluyorlardı.yeşiller uzak mesafeli silahlarda, maviler sanırım healer classlarda, beyazlarda melee sınıflarda bonus alıyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 hmm yani birbirleriyle savasan irklar yok o surekli savastiklarimizdan olamiyoz ounda ben 25lvl a kadar oynamistim maden irk olayi oyle o zaman niye bayrak indirmeli yerler yapmislar dusunce guzel oyun berbat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 mobların şehirleri elegeçirmesi ve senin gidip şehri kurtarmaya çalışman güzel bir düşünce, en azından oyuna bir aksiyon katıyor.sürekli şehirlerde düşman ırkta oynanılabilir olsun oralarda pvp yapılsın diyorsan seninkide farklı bir düşünce tarzı olur. ben oyunu 2 ay oynadım sonra aoc ye geçtim.bir sürü online oyun oynadım, tabula rasaya berbar bir oyun demem.gayet temiz bugsız eğlenceli bir oyun eğer kılıctan kalkandan sıkıldı iseniz aksiyon eğlence ariyorsanız tabula rasa güzel bir oyundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 farklımı 90%(diyer oyunlarin) inda oyle yapilmiyomu? diyer yandan cok eylenceli ama oyun bi nevi carebear oynu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 cengizhan66 said: farklımı 90%(diyer oyunlarin) inda oyle yapilmiyomu? diyer yandan cok eylenceli ama oyun bi nevi carebear oynu evet evet sen haklısın ne de olsa benim kadar cok sayıda oyun oynamışsındır :) oyun kötü gidip wow oynayalım >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 odiflame said: cengizhan66 said: farklımı 90%(diyer oyunlarin) inda oyle yapilmiyomu? diyer yandan cok eylenceli ama oyun bi nevi carebear oynu evet evet sen haklısın ne de olsa benim kadar cok sayıda oyun oynamışsındır :) oyun kötü gidip wow oynayalım >:D< eve online oynuyorum 3 yildir asil sen onu oyna da gozun oyun gorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mochi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 @kraunex ben oynuyorum. wow accountumu kapatıp bu oyunandan devam edicem sanırım. hali hazırda level 13 soldier ( 3 gün oldu başlayalı ) oyunu alma bence direct download et , bilmiyorum biyerlerde satılıyo mu. ondan sonra aylık 12.99 du sanırım verip oynamaya başlayabilirsin. client 3 GB civarında oynamaya değer bence...grinding yok , para kazanmak kolay , harcamak da kolay dolayısıyla , oyun hakkında fazla döküman guide vs... bulamadım kendi kendime öğrenmeye çalışıyorum, crymore un talent calculator'ı bulabildiğim en yararlı araç şu ana kadar :) diğer raceler oyuna dahil oldu ama bişileri unlock etmek gerekiyor diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Direl dl edince de oyuna para vermek zorundasın, o 12.99 ondan sonraki basamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 yoo oyunu indirdikten sonra aylik ucrete baslamadan 39 dolar ucret odemen gerekiyo orjinal serial icin bu yontemde cok sınır bozucu ben hatala euro reg mi ne nedeniyle 45 euro mu ne odemistim hem oyunda npclerin yapay zekasi yok yani clan savasina kadar surekli npc olayi kotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mochi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 haklısınız hemen düzeltiyorum : oyunu direct dl edip alıyosun : 14.99 euro buraya kadar 1.ayın sonunda aylık ödemenin ilk taksidiyle başlyorsun. kredi kartımın extrelerinde gördüğüm tüm ödeme bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 ben de dun basladim oyun hosuma gitti baya, lv7 soldierim :P sniper olmayi planliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 pvp olayı nasıl bunda? yani uo daki gibi free-for-all şeklidnemi? klanlar arası mı dyak tıp/yiyoruz? patch fln indirdim biraz oynadım güzele benziyor devam edebilirim belkim böyle ayrıntılı bir şey yazabilecek olan avr mı ya da kaynak linkleyebilecek olan? en fazla kaç lvl olundupunu da bimiyorum.. üzme öğrenmeden denize atladım anlayacğaınız ehey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 pvp sadece clanlar arasinda bide arena vardi sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 yani kedni kalnımdan birine saldıramıyorum iyi olmuş :P friendly fire kapalı ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Tabula Rasa shutting down Feb. 28 http://www.gamespot.com/news/6201550.html?tag=latestheadlines;title;1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 iyiki başlamamışım lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 üzüldüm açıkçası.. city of heroes sebebiyle ncsoft a bi sempatim vardır.. wow yüzünden "kaka" olan oyunlardan biri oldu tabula da.. rest in paece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 WoW'dan önce intihar söz konusu. En başta düzgün yapamadıkları için GG oldu. Aynen ismi gibi sil baştan yapalım dediler, yeni konsept işe yaradı ancak oyun 2 sene geç çıktı. Bugün oyunun buraya gelmiş olmasının temel sebebi bu. Olması gerekenden uzun süren yapımın üstüne release'de bugları değil de tasarım olarak hala betalıktı. Classlar oturmamıştı, AH yoktu, endgame content eksikti. WoW ve sonrası dönemde en güzel patch çıkaran, oyuncusunu dinleyen oyun olmasına rağmen kurtaramadılar. O eksiklerden end game dışında hepsini patchlerle düzelttiler, hatta bunu kısa sürede yaptılar. End game içeriği eklemeye başlamışlardı ancak pve mantığı arızalıydı ve günümüz MMO oyuncusu hali hazırda 3 senelik cilalı, expansionlı WoW dururken haklı olarak sabretmez. Kime sorsanız oyunun adı Richard Garriot Online, o da istifa edince sürümden kazanma mantığıyla hareket eden NCSoft hemen fişi çekti. Birçok oyun denemiş biri olarak aldığıma pişman olduğum MMOlar var ancak Tabula Rasa bunlar arasında değil. RIP TR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 yaw firmalar cok kotu yaw adamlar cok basit olsun para kazanalim yeter diyolar bu oyunda oyle simdi basit bir sey deyilde cok ayrintili falan yapsalar serbestlik yapsalar boyle olmazdi guild wars gibi 20lvl falan limitli iste ne biliym gemili ama gemiyi millet toplu bicimde kullansa falan... umarim ncsolf bi daha sfi-ci olayina girmez sfi-ci ayrinti ister ,atmosfer ister ,bilinmeyen seyler ister hatta mantik disi seyler siter insanlar bakinca vaybe desindiye :P sfi-ci ye girmesinler bu yuzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Arcane'e katılıyorum. Ya bir gerçek var bunu tüm oyun firmalarının bilmesi lazım artık .Eğer bir oyun yarım yamalak çıkıyorsa piyasaya o oyunun 2. bir şansı daha olmuyor mlsf. Belki şuan ki haliyle cıksa piyasaya cok popüler olurdu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Sci-Fi olmasa ben hiç oynamamış olacaktım. O sil baştandan sonra oyuncu çekebilir hale gelmesini Sci-Fi konsepte borçlular. Sci-Fi adına yanlış hareket ettiklerini düşünmüyorum, sorun daha çok MMO 101'di işte endgame, beta tadında release sürümü falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar