odiflame Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 managerx said: oyunu denemeye karar verdim server tavsiyesi alabilirmiyim centaurs eu serverdayız.adı centaurs sanırım yanlış hatırlamış olabilirim.fakat 1 tane avrupa sunucusu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 oyunda Auction Hall gördüm.fakat fiyatlar uçmuş.AH nin yerlerini nasıl öğreneceğiz? bir şehirde bulabildim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Centaurus EU server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 sapper olmak ne kadar zor deli gibi mermi gidiyor, illa firearms a puanmı vermem gerekli idi, leech gun ve polarity ile ilerlenmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 sapperlıgı bıraktım ilk charım ile guardian oldum güzelmiş. staff uzak mesafede cok etkili oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dronevil Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 çok merak ettim oyunu hazır wow da baymışken denememek istedim malum denemeden başlamak olmaz :) free trial nasıl yapılır edilir biri açıklayabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 3.gün traili vardı fakat az bir süre 3 günde bir halt anlaşılmaz.oyun full aksiyon shooter fakat fps değil.ilginç bir yaklaşımı var.sürekli savaş var.sürekli sürekli düşmanlar atlıyor gemilerden.npclerde savaşıyor.npcler özellikle çok direniyorlar.beraber muharebeye çıkıyorlar.şarjör aldığınız vendor tüfeğini cıkarıp kale savunmasına geçiyor.eğlenceli bir seyir sunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dronevil Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 3 gün trial da yeter :D gemiden atlayan moblar iyi fikirmiş :) bi de türkiyede bulabiliyor muyum oyunu yoksa netten indirip cdkey alma muhabbetleri mi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 netten indirilebiliyor, pardon yer yüzeyine yakın bir seviyeye(yaklaşık 15m yukarısı) gemi geliyor ve gemiden ışınlanıyorlar, atlama yok.yanlış anlaşılma olmasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 end game yok bu oyunda, kısa süre silah alayım sağa sola ateş edeyim şeklinde güzel geçiyor ancak end game vs olmadığı için vakit kaybı, yapacak birşey yok, kore oyunları gibi level kas o kadar, efsane yapılabilirmis, ama olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Oyun ancak geldi ve 2 oldu baslayalı ama kendini oynatıyor, sadece fazla türk göremedim suana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 oyundaki nickin nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Arnis Redwall lvl 14 olabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 deneyeyim dedim su oyunu cok severim boyle bilim kurgu turu mmorpg leri.bu oyunda invite friend gibi bir sey varsa, deneme surumu,birileri gonderebilirmi bana ? bulamadım nerden alınacagını. mail su : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 yok mudur, elinde trial gondercek birileri? indirdim kurdum,patchliyorum su an , da oncesinde goresim var oyunu bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 trail melesef ama oyun istersen satabilirim ehe hemde sıfır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 tutmadımı bu oyun? richard garriot başarısız olmaz gibi geliyordu bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan11 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 ben beyenmistim 3 daylik trial da baslamak icin biraz daha zaman gecesi oyunun paketlerle falan ilerlemesi gerekiyo ama sanirim dogru ilerleyis yapamicaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Ne yazıkki bu oyun patlamıştır, çok süper oyun çıkartabilirlerdi ancak olmamış, end game de yok oyunda, açıkcası Richard efendinin end game content konusunda hep kazma olduğunu düşündüğümden birşey de beklemiyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan11 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 end game nedir yaw ? mmo larda son olmaz bildigim kadariyla oynaya bildigin kadar deyilmi? end game i ogrendim max lvl da yapilacak seymis (kisaltilmisi) olmasi hangi yonden iyi olabilir veya hangi yonden kotu olabilir yorumlarinizi bekliyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 yok conanı kesince bitiyo bu yeni char kasıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 bu tabula rasa birisi fail resmi yollasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Büyük hevesle almistim ancak 2 ay oynayabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 End game yok ama oyunun kendisi süper. End game olmayınca yapacak birşey bulamıyorsunuz tabii, oynanmıyor. Patchle devamlı birşey ekleyen adamlar, muhteşem patchler çıkardılar. Bir şekilde düzeltirlerse güzel bir alternatif olur. Yalnız konsept nedeniyle hiçbir zaman WoW veya AoC kadar popüler olamayacak o bir gerçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan11 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 eve online dada yok end game tek sorun olarak bunu gostermeniz kotu oyniyanlar baska sorun varmi bi paylassinlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar