Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tabula Rasa

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
managerx said:
oyunu denemeye karar verdim server tavsiyesi alabilirmiyim

centaurs eu serverdayız.adı centaurs sanırım yanlış hatırlamış olabilirim.fakat 1 tane avrupa sunucusu var.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
3.gün traili vardı fakat az bir süre 3 günde bir halt anlaşılmaz.oyun full aksiyon shooter fakat fps değil.ilginç bir yaklaşımı var.sürekli savaş var.sürekli sürekli düşmanlar atlıyor gemilerden.npclerde savaşıyor.npcler özellikle çok direniyorlar.beraber muharebeye çıkıyorlar.şarjör aldığınız vendor tüfeğini cıkarıp kale savunmasına geçiyor.eğlenceli bir seyir sunuyor.
Mesaj tarihi:
end game yok bu oyunda, kısa süre silah alayım sağa sola ateş edeyim şeklinde güzel geçiyor ancak end game vs olmadığı için vakit kaybı, yapacak birşey yok, kore oyunları gibi level kas o kadar, efsane yapılabilirmis, ama olmamış
  • 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Ne yazıkki bu oyun patlamıştır, çok süper oyun çıkartabilirlerdi ancak olmamış, end game de yok oyunda, açıkcası Richard efendinin end game content konusunda hep kazma olduğunu düşündüğümden birşey de beklemiyordum
Mesaj tarihi:
end game nedir yaw ? mmo larda son olmaz bildigim kadariyla oynaya bildigin kadar deyilmi?

end game i ogrendim max lvl da yapilacak seymis (kisaltilmisi)
olmasi hangi yonden iyi olabilir veya hangi yonden kotu olabilir
yorumlarinizi bekliyorum :P
Mesaj tarihi:
End game yok ama oyunun kendisi süper. End game olmayınca yapacak birşey bulamıyorsunuz tabii, oynanmıyor. Patchle devamlı birşey ekleyen adamlar, muhteşem patchler çıkardılar. Bir şekilde düzeltirlerse güzel bir alternatif olur. Yalnız konsept nedeniyle hiçbir zaman WoW veya AoC kadar popüler olamayacak o bir gerçek.
  • Yeni Oluştur...