Shimone Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 emrahag said: arkadaşlar oyunun trialı varmı davetiye filan varsa yollarmısınız [email protected] swg den beri adam gibi oyun oynamadım bu oyun ıyeyye benziyor Burdan alabilirsin trialkey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 pardon ama ben simdi bu oyunu oynamak icin 50 Euro mu vercem?? eger oyleyse kendini ne saniyo bunlar ? :) wow 9.99$ daoc'a direk aylik odiyerek basliyabilioken, bu ne oluyo ? bisiler soliin bakim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 her yeni oyun icin gecerli o fiyat asagi yukari. ha dersen pahali o zaman ornek verdigin oyunlar ne gune duruyor onlari oyna, biri 4 senelik olacak digeri zaten 8 senelik neredeyse. secim senin ve cuzdaninin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 guardian videoları izledim cok değişik bir oynanışı var hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLaXx Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 o diilde, tabula rasa icin MMO Turleri altinda bir baslik istesek, cok seymi istemis oluruz acep? soyle rahat rahat herkes konussa guide lari falan sticky yapsak.. guzel guzel takilsak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 onun için galiba oyunun biraz daha oturması, oynayanların sayısının belli bir seviyeye ulaşıp atılan mesajların bir damperli kamyonu doldurması gerekiyordu, eskiden öle bişe vardı ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLaXx Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 o zaman haydi cocuklar spam a mi demeliyiz :P bide el altindan oyunun propagandasini yapalim lol.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLaXx Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 yukardakini editleyemedim.. o yuzden yeniden yazayim.. arkadaslar bari oyun ici nicklerinizi ve ne gunlerde online oldugunuzu falan soyleseniz.. mesela benim bildigim iki guild var.. birine irtibat icin: Baba Eldorian ve Sultan a mesaj atilmasi lazim.. ben girdigimde denedim bi turlu online yakalayamadim.. dieri de eski swg deki yakinsehir tayfasi, HUNlar.. Onaraq Noxz Dlionheart a msg atilmasi lazim.. benim ign: Blaxx hafta icleri cok sik olmamakla birlikte aksamlari girmeye calisiyorum.. saat 20.00 - 23.00 arasi online oluyorum. bizim guildde noxz surekli online, bide dlionheart.. edit: bide bu isimleri ilk mesaja yazarsak, boylelikle guncellenmis olur diye dusunuyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 ben artık oynamıyorum, oyun şu anki hali ile ne yazıkki FPS konumunda ve bir amaç yok, belki ilerde düzelince tekrar bakarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Benim accountum da bir süredir kapalı. Leveling olayından toptan baymış vaziyetteyim, level kasma şevkim geri gelene kadar da açmayı düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berk444 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 bu oyuna çok başlayasım var wow un paket gelene kadar. ama kimi çok beğeniyo kimi hiç beğenmiyo. bi trial key çok iyi olurdu. eurogamer vermiyo artık. biraz google yaptım ama herkes birbirine yalvarıyo key için heralde oyun sahipleri verebiliyo key. biri bana da verirse minnettar kalırım saygı duyarım. ([email protected]) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 oyunun digital download ile edinebileceğim bir site önerir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 kendi sitesi. orası yavaş diye soruyorsan bilemiyorum. edit : oyunu daha almadıysan : ftp://ftp.playtr.com/setup_data_files/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Dün aksam Sendit'den siparisi verdim önümüzdeki hafta elimde olur sanirim, ögrenmek istedigim oyun kurulumdan sonra ne kadarlik bir patch indiriyor bilgisi olan varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLaXx Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 gecen ay saglam bi patch geldi, bildigim kadariyla bi 300-350 mb indircen baba.. yukardaki postlara istinaden, oyunu lvl 10 hatta lvl15 den once birakanlar hic oyunu gormeden, genelde oyundan skildiklari icin birakiyorlar.. lvl15 e kadar sabreden bi daha birakamio lol ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Haklisin, betadan itibaren takip ediyorum oyunu ilk ciktigi zamanda alabilirdim ama simdi siparis vermemin sebebi bilgisayari yenilemem zaman aldi malum iyi bir sistem gerektiriyor oyun. Simdiye kadar piyasadaki bircok online oyunu tecrübe etme imkanim oldu, sanirim iyi bir ortam olduktan sonra bu oyundan kolay kolay sogumam. Gercekten ortam cok önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Böyle karakterler varsa oyunda ayda 20 dolar da olsa oynarım ben?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Arnis said: Dün aksam Sendit'den siparisi verdim önümüzdeki hafta elimde olur sanirim, ögrenmek istedigim oyun kurulumdan sonra ne kadarlik bir patch indiriyor bilgisi olan varmi? nası yaw ben hergun bakıyom nerdeyse sendite ama bi turlu stocklarına giremedi. sen sipariş verdin ve yolladılarmı? yoksa sende bekliyomusun stoklara girmesi için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 client indirseydiniz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 bu adamlar ne biçim iş yapıyor ya? oyun hem pahalı hem de deneme sürümü yok. bir ara 3 günlük vermişler ama o da kapanmış şimdi. pazarlamacılık anlayışları böyleyse avuçlarını yalarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 pahalı biraz... aylık ücretide pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 ya bu oyunu almadan denemenin bir yolu yok mu hakkaten? oyuna saihp olanların verebilecekleri trial keyleri falan yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Ben dün sendit e baktıydım stokta var 17.89 sterlin (+posta vb) http://www.sendit.com/game/list/games_pc Mahmut tuncer 3 günlük avrupa trialı linki sanada http://eu.rgtr.com/en/news_article/richard_garriotts_tabula_rasa_trials eğer amerika için trial istersen onuda mmorpg com veriyor (sanırım avrupa ve amerika serverları ayrı ,oynamadığım için bilmiyorum) Shimone said: nası yaw ben hergun bakıyom nerdeyse sendite ama bi turlu stocklarına giremedi. sen sipariş verdin ve yolladılarmı? yoksa sende bekliyomusun stoklara girmesi için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 oyun bireysel yeteneğede dayanıyor dikkatli olun.klasik mmoprg değil.shooter gibi oluyor kimi zaman.ilginç bir yapısı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 jagdcım sağol ama trial key dağıtımları sona ermiş diyor orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar