demirbilek2 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Avustralya'da yayinlanan bir reklamda, gunumuzde 'gelismis' ulkelerde bile irkciligin hala ne kadar yaygin oldugu goruluyor... haber burada [Bu mesaj demirbilek2 tarafından 15 Eylül 2005 04:19 tarihinde değiştirilmiştir]
ColdShadow Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 zamanında ezildikleri için komplekslerinden böyle yapıyorlar.
Pergamum Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 sanki onların ana vatanı avustralya onlarda çöplük ozamn!!
SteelBB Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 adi herifler nasıl ve nerden bok atıcaklarını bile şaşırdılar...[signature][hline] "Eleştiriler Bana Koymaz Ben kaale Almadıkça..."
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Tüm ırkçılara lanet olsun... içimden öyle küfürler savurmak geliyorki ırkçılara fanatiklere.. kendini bir bataklığa saplayıp çıpındıkça batanlara..[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 ya ezikliğin bu kadarı. şerefsiz oğlu şerefsizler. zannediyorlar ki böyle yaparak tarihi unutturabilecekler. geçenlerde bunalrın Anzac Anniversary'si vardı. bide bütün avusturalyalı arkadaşlarıma msj çektim. neyse 2-3 kişinin dangalaklığını hepsine mal etmeyelim...[signature][hline]There is no emotion; But I feel anger There is no ignorance; But I don't care about the pain There is no passion; But still it burns There is no death; But I die every day
gokhaan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 ezik insanlar ya bunlar. kuyruk acıları var iste.
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 aslında şöyle bir şey yapacaksın; gelibolu savaşından bir resim. bizim Türk askerleri anzakları piskürtüyor, işte arka planda da ingiliz gemileri batıyor. adamların resimlerini yerleştirecen bu panoya ve altına not We threw all rubbish coming form overseas away many years ago...[signature][hline]There is no emotion; But I feel anger There is no ignorance; But I don't care about the pain There is no passion; But still it burns There is no death; But I die every day [Bu mesaj LonelyWolf tarafından 15 Eylül 2005 10:22 tarihinde değiştirilmiştir]
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 lol.. işsizlik maaşının 10.000 dolar gibi (atıyo olabilirim ama 5.000'ten çok daha fazla) olduğu bir ülkeye göçeden 2 milyon türk o rakamı 2000$'a çekti hehe Ama yine de yaptıkları çok saçma
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Şerefsizlik. ne desem boş.[signature][hline] Hö ?
Angelotti Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 siz çekilen resmi gördünüzmü ? ben şahsen acıdım o adamlara...
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 çekilen resmi şimdi gördüm gazetede.. İnanılmaz rezil bi foto olmuş. gerçekten yazık. insanları kullanıyolarç[signature][hline] selam : )
King_Tiger Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Ya bu kadar abartmaya gerek yok. Bu reklamı yapan alt tarafı kendini bilmez bir şirket. Avustralya hükümeti değil ki.[signature][hline]Malkoçoğlu, 9 Mart 2005 tarihinde demiş ki: Bu ne biçim forum? Üyeliğe ödediğim avuç dolusu paraya yazık. Kaliteli konular tartışın. Attırmayın benim sigortalarımı.
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 resim nerede ?[signature][hline]Deli333
huun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 avustralyada devamli oluyor buna benzer seyler . bi arada turk head diye tuvalet fircasi cikarmisti lavuklar .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. [Bu mesaj huun tarafından 15 Eylül 2005 13:03 tarihinde değiştirilmiştir]
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Gelipte geri göndermişiz milyonlarca askerlerini öldürmüşüz 2-3milyon Türk ile asimile etmeye çalışıyoruz siz olsanız ırkçılık yapmazmıydınız Kuyruk acıları var hala[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben!
Head Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 avusturyalı hatunlar dötünü başını açıp geziyor ya. erkekleri de hep six-pack sahibi ya. onların kafasına beton doldurulmuş kokokola şişesiyle vurmak istiyorum.[signature][hline]valandil ownz j0o! FAQ you. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM
metboy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 hürriyet gazetesinde var iğrenç resim.[signature][hline];;suitfly
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Bi firmanın yaptığını onlara maletmeyin zira Avustralya ırkçılığın yakınından uzağından geçmez, geçemez. Dağılır yoksa.. Avustralya'da 100 ü aşkın millet oturuyor çünkü..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Türkleri kızdıran ilanı veren kağıt firması kendini savundu Merih KALENDER/SYDNEY, (DHA) DÜNYACA ünlü Marie Claire dergisinin bu ayki Avustralya baskısında yayımlanan ve bu ülkede yaşayan Türk toplumunun büyük tepkisine neden olan ilanı veren firma DHA'ya yaptığı açıklamada kendini savunarak, "Kimseyi hedef almadık" dedi. Avusturalya'nın en büyük geri dönüşebilen kağıt üreticisi olan Reflex firmasın ilanında 4 Türk, Beatles grubunun 1969 tarihli 'Abbey Road' albümünün kapağına fotomontajla yerleştirilmiş olarak görülürken, ilanın altında da 'Dönüştürülmüş kağıt ithal etmeden, yurtdışından yeterince çöp aldık' ifadeleri kullanıyor. 'SORUN, FİGÜRAN OLARAK SEÇİLENLERİN TÜRK OLMASINDAN KAYNAKLANIYOR' Türkler için 'yurtdışından gelen çöpler' şeklinde bir imada bulunduğu gerekçesiyle Avustralya'da yaşayan Türkler arasında büyük tepki gören ilanla ilgili olarak Reflex firmasının Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Grag Dunn bugün DHA'ya bir açıklama yaptı. Dunn, "Marie Claire dergisinde yer alan ilanın hiçbir surette burada yaşayan Türkleri veya diğer etnik kökenli Avusturalyalıları hedef almadığını" savundu. Firma yetkilisi, ilanda yer verilen 'çöp' (rubbish) kelimesinin yurtdışından ithal edilen kağıtların Avusturalya ekonomisine vereceği zarardan dolayı kullanıldığını öne sürdü. ‘YANLIŞ ANLAŞILDIK' Konunun sadece ve sadece figüran olarak seçilen kişilerin Türk kökenli olmasından kaynaklandığını ifade eden Dunn, ilanla ilgili olarak kendilerine çok sayıda elektronik posta ve faks geldiği açıklayarak 'yanlış anlaşıldıklarını' savundu. İLANDAKİ TÜRKLERDEN GÜNGÖRDÜ: İŞLERİMİN BOZULMASINDAN KORKUYORUM Öte yandan, 800'er dolar karşılığında ilan için poz veren 4 Türk'ten biri olan İsmet Güngördü de DHA yaptığı açıklamada, 'Reflex firmasının kendileriyle bir anlaşma yaptığını, ancak aralarındaki sözleşmede, ilanda yer verilecek ifadelerin belirtilmediğini' söyledi. Yasal haklarını arayabilmek için kendi avukatlarıyla görüşmelerinin devam ettiğini kalydeden İsmet Güngördü, "Konunun abartıldığını tahmin ediyorum. Ben bir işletmeciyim ve bu olaydan sonra işlerimin bozulmasından kaygılanıyorum" dedi. Restoran sahibi İsmet Güngördü'nün yanı sıra, ilanda restoran çalışanı Hayati Ünal, müzisyen Oğuz Çiloğlu ve mesleği açıklanmayan Hüseyin Daşlık da yer alıyor. [Bu mesaj MartinLGore tarafından 15 Eylül 2005 16:12 tarihinde değiştirilmiştir]
demirbilek2 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: LonelyWolf, 15 Eylül 2005 10:19 tarihinde demiş ki: aslında şöyle bir şey yapacaksın; gelibolu savaşından bir resim. bizim Türk askerleri anzakları piskürtüyor, işte arka planda da ingiliz gemileri batıyor. adamların resimlerini yerleştirecen bu panoya ve altına not We threw all rubbish coming form overseas away many years ago... super bi fikir, yapmak lazim. Sonra da o reklam ajansina postalayacan. Hatta o reklamin basili oldugu butun billboard'larin altina bunu yapistirmak lazim.
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~1@w~1@nvid~632149,00.asp Son haber[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Öne çıkan mesajlar