Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Deniz Barışın Lisans ı askıya alındı.

Ronaldinho

Öne çıkan mesajlar

http://www.ajansspor.com/futbol/haber.asp?HaberID=120674
fenerli dediğiniz federasyon şimdide denizin lisansını askıya aldı.[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira
2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
5 den fazla atarız
futbolu biliyosam konuşuyorum tarafsız yani yanlış anlamayın farklı yeneriz

Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca geçen sene giray bulak la tartışan ümit özata 5 maç , bu sene küfür etti diye tuncaya 3 maç ceza verenlerde fenerbahçeli . son olarak sahada teknik direktöre saldıran okanın 3 maç cezasını 2 maça indirenlerde fenerli sizce adalet bumu?[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira
5 den fazla atarız

Sosyal ağlarda paylaş

Çok geç kalınmış bir karar. FB'nin as kadrosunda oynamaya devam etseydi de böyle bir şey olmazdı bence. Yedeğe çekildi ne de olsa diye oldu olan. Gençlerbirliği sene oldu hala ağlıyor "denizin transferidnden alacağımızı vermiyolar" diye.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
TRA_GS, 16 Eylül 2005 00:02 tarihinde demiş ki:
sonuçta anlaşmada öle madde varsa kararda dooru gençlerbirliğide haklı yane 1 milyon dolar fena para deil anadolü klüpleri için özellikle

ona zaten bişey demiyorum sadece federasyona fenerli diyenlere tepki olarak bu topic i açtım.
tabiki kontratta varsa ödicez[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira
5 den fazla atarız

Sosyal ağlarda paylaş

lan salatalık sahamız kapandı biz konuşuruz hakkımız yendi siz neye itiraz edeceksiniz paranız yok gibi gidip elin takımını dolandırıyonuz sonra burda onu tartışıyonuz sevinin[signature][hline]Siyahin zindan olsun Beyaz Aydinlik . Herkeze nasip olmaz BEŞİKTAŞLILIK...
erkek adam renkli takım tutmaz
www.2pac.com www.snoop-dogg.com www.bjk.com
Sosyal ağlarda paylaş

bende küfür eden tuncaya verilen 3 maçlık cezayı haksız buluyorum. küfür ediceğine td dövseydi 2maç alırdı ek olarak : ümit özat td le tartışacağına td yi dövseydi 3 maç alırdı 2ye indirirlerdi[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira
5 den fazla atarız

[Bu mesaj Ronaldinho tarafından 16 Eylül 2005 00:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ReDDoG, 16 Eylül 2005 00:29 tarihinde demiş ki:
cintonik out
mike in

ettiğiniz lafların cevaplarını aldınız bugün, ne ini ne outu.. bize o kadar geldiniz birlik olup azımızdan tek bi kelime çıkmadı küfür ederek bütün herkes küfüre başladı bugun ama lol.. nasılmış üste gelmek? yapmayın etmeyin bundan sonra sonra siz küfür ediyosunuz biz dayanıyoruz..

fenerasyon dediniz ceza verdiler cl sırasında cezayı cektiler hala fenerasyon diceinize malmörasyon falan diin siz[signature][hline] i own j00
bLogger Mike
Çarşı duvara karşı
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rewendor, 15 Eylül 2005 23:47 tarihinde demiş ki:
Çok geç kalınmış bir karar. FB'nin as kadrosunda oynamaya devam etseydi de böyle bir şey olmazdı bence. Yedeğe çekildi ne de olsa diye oldu olan. Gençlerbirliği sene oldu hala ağlıyor "denizin transferidnden alacağımızı vermiyolar" diye.

ayip gercekten ayip. yani bu kadar on yargili olunur. bak ben sana olayi anlatiyim, gerci anlatmama gerek yok butun basinda roportajlar yapildi nasil gormediniz.
cavcav cikti dedi ki, bole bole denizin bize borcu var, turkiyede herhangi bi takime giderse 1 milyon euro vermek zorunda diye. fb asbaskani ve basin sozcusu nihat ozdemirde ardindan cikti dedi ki, ole bir borcu varsa oderiz, futbolcumuz olmadigini soluyor ama borcu varsa oderiz. ardindan deniz cikti dedi ki, borcum yok, aradan 1 hafta felan gecti, borcum varsa bile en oduyecem fb klubunun alakasi yoktur, borc benim borcum.
3 ay kadar once gb belgelerini tamamladi federasyona sundu, ayni anda fbden de evrak istemisti hatirlarsaniz, bulamamislardi hani makbuzlari. sonra federasyon deniz 1 milyon euro borcludur dedi, sonra tahkime basvuruldu, tahkim durusma karari aldi, simdi de durusma yapildi, deniz borclu dendi.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam patos, detaylı bilmesem de o borç işinin bayağı karmaşık olduğunu biliyordum ben de. Yanlız ben zaten alacağımızı vermiyolar derken özellikle cümlenin ucunu açık bırakmıştım. Çünkü tam borçlu olan fb mi deniz mi emin olacak kadar kesin bir bilgim yok bu konuda. Ama GB'nin aylardır paramız var ödenmiyor dediğini biliyorum. Ve öte yandan hala Deniz as kadroda ya da milli takımda oynasaydı lisansı iptal edilmezdi diyorum. Bu konuda FB'ye bence federasyon daha imtiyazlı davransa da genel olarak 4 büyüklerin hepsine karşı tutumu bu. En güzel örneği de Gökdeniz. Bence çok ucuz yırttı.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...