gahgogow Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Yurtdisindan getirtigim PSP leri satiyorum fiyatlari 310$ dir bu fiyatlara bulmaniz imkansizdir .Alicilar PM atsin PSP ler kutularinda ve acilmamis bi sekilde elinize ulasicaktir Turkiyenin heryerine kargoyla yollarim (oyun yoktur). Detaylari Msn de veya telefonda gorusebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 dead pixel olursa geri alicakmisin peki[signature][hline] sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 sınırsız sayıda olamaz bi kere yalan atıyosun[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 arkadaşta zaten sınırsız sayıda dememiş sinirsiz sayıda demiş böyhh ölmek istiyorum[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gahgogow Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Arkadasim elimdekileri zaten sorunsuzca verdim .su an 2 tane kaldi ve istedigim an istedigim adet yine getirtebilirim .o sebeple sinirsiz bilmem anlatabiliyomuyum isteyen alir isteyen almaz bukadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gahgogow Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 ayrica dead pixel gibi tum problemler bana ayit psp lerin hepsi faturali ve uluslar arasi garantili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 ee nerden nasıl niye gibi sorularım olcak? nerden getiriyon,nasıl getiriyon,niye getiriyon,niye ucuz hede ?[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 şimdi yanlız amerika'dan aldıysan garantisi geçersiz olur burda, yanlış mı biliyorıum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 dayt! 310$ a hiç bi yerde bulamazmışız. Daha geçen gün arkadaşa 275$ a aldık doğubanktan tövbe tövbe . ayak üstü kayserilimi kertmeye çalışıosun?[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar