gahgogow Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Yurtdisindan getirtigim PSP leri satiyorum fiyatlari 310$ dir bu fiyatlara bulmaniz imkansizdir .Alicilar PM atsin PSP ler kutularinda ve acilmamis bi sekilde elinize ulasicaktir Turkiyenin heryerine kargoyla yollarim (oyun yoktur). Detaylari Msn de veya telefonda gorusebiliriz
green_martian Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 dead pixel olursa geri alicakmisin peki[signature][hline] sdf
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 sınırsız sayıda olamaz bi kere yalan atıyosun[signature][hline]FİLTHY PLAY!
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 arkadaşta zaten sınırsız sayıda dememiş sinirsiz sayıda demiş böyhh ölmek istiyorum[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
gahgogow Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Arkadasim elimdekileri zaten sorunsuzca verdim .su an 2 tane kaldi ve istedigim an istedigim adet yine getirtebilirim .o sebeple sinirsiz bilmem anlatabiliyomuyum isteyen alir isteyen almaz bukadar basit.
gahgogow Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 ayrica dead pixel gibi tum problemler bana ayit psp lerin hepsi faturali ve uluslar arasi garantili
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 ee nerden nasıl niye gibi sorularım olcak? nerden getiriyon,nasıl getiriyon,niye getiriyon,niye ucuz hede ?[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu
eldar Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 şimdi yanlız amerika'dan aldıysan garantisi geçersiz olur burda, yanlış mı biliyorıum?
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 dayt! 310$ a hiç bi yerde bulamazmışız. Daha geçen gün arkadaşa 275$ a aldık doğubanktan tövbe tövbe . ayak üstü kayserilimi kertmeye çalışıosun?[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg
Öne çıkan mesajlar