LethE Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 2-3 saat sonra 3+1 oyuna oturucağız.. eğer elinizde var şöyle güzel bir macera yollayabilirmiydiniz bana?.çok uykusuzum uydurma yeteneğğim köreldi :([signature][hline]Bıktım..
tBF Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Ya başta malak gibi 1 2 goblin kestir eylenirler hem hemde oyalanırlar[signature][hline]Heşeyi sevin kendinizi özellikle. İyi insan olun mutlu olun. Saf olmayın kullanılmayın.
eldebaren Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 adamın kanına girmesenize olum ben oynıcam o oyunda şimdi goblin çıksa anında soğurum oyundan:D yapmayın yauv ayıptır günahtır bi frpciye böyle işgence yapılmaz.... :D[signature][hline]lanet olsun corci sana klimayı kapamanı söylemiştim dostuuum kahretsin senin problemin ne ha...
Selamon Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Slack ne ola ki? Slash olacaktı galiba?
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 arkadaşım şimdi ilk levelse bunlar(sevgili playerlar yani..insan dm olunca aşağılama mode on oluyor direk) köylerdeki haydutlar yol kesen haydutlar vs vs.. ayrıca kervan koruma görevleri... scout görevleri iyi gider... e high levellerse de ayıptır goblinidir haydutudur bunlarla uğraşmak[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death
Hamatula Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Köylüler:Köyümüze goblinler saldırıyor Oyuncu:Da bi sgtir git ben epicim ...Senle mi uğraşıcam...xp de vermez bunlar..ıyyy öh
LethE Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 @selamon: ilgin ve yardımın için çok teşekkür ederim yüce insan..bariz onun slash oldugu bari altına not ekle post kasıyorum diye.. okumayalım boşuna.. artık sallamasyon oldu iyicve.. dm olmıcam demiştim.. dm olduk.. salladım full force :9.. sonra drognandan oynattı bitane wampire.. tiksindim valla herkese herşeyi söylemiş havenlarda hunter hunter geziniyom lafta tanınmıcam. :) burdan drognan... eldebaran sende git katanalı ranger oynat.. rapierlar yandan kesmiyo...adamın dibine girip boynuna dayıyosun..
Elandoriel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Ring Of Experience benim senaryom sanırım senin aradıgın gibi senaryo ;) http://www.frpnet.net/turkcesenaryo.html[signature][hline]Korku Kızgınlığı Kızgınlık Nefreti Nefrette Acıyı Getirir... ..:www.hisaroyun.com & Frpnet.net [ Moderator ]
Selamon Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 @Lethe: Olabildiğince kibar olarak hataya dikkat çekmek istemiştim. Hatanı gösterdiğim için saçma sapan şekilde saldırıyorsun bana. Ayıptır. 2 yıldır şu forumlardayım post kasacak olsam 2 yılda bu kadar mesajda kalmazdım değil mi? Efendi olmakta fayda var.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Öne çıkan mesajlar