kam3r Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Adkadaslar ben Mozilla Firefox'a download programı eklemek istiyorum mümkünmü acaba? mümkünse nasıl yapıldığını yazarsanız sevinirim teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kam3r Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: kam3r, 15 Eylül 2005 14:50 tarihinde demiş ki: Adkadaslar ben Mozilla Firefox'a download programı eklemek istiyorum mümkünmü acaba? mümkünse nasıl yapıldığını yazarsanız sevinirim teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 http://www.extensionsmirror.nl/index.php?showtopic=35 mozilla firefox sux[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 flashgot diye geliyo zaten yanılmıyosam. ya da flashget.com dan flashget i indir mozilla ile bütünleşecektir o[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kam3r Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Abi simdi bende flashget var zaten ama bütünlesmedi melet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 bişey indirirken mozilladan flashgot ile indir seçeneği çıkmıyor mu?[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kam3r Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: kam3r, 15 Eylül 2005 15:03 tarihinde demiş ki: Abi simdi bende flashget var zaten ama bütünlesmedi melet? Mum-Chamber sux ta abi hangisi rulz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 ben şimdi öle bişi istiyorum ki mesela elimde getright var ama ben getright ile filefornttan dosya çekemiyorum ama ben öyle bi dosya istiyorum ki böle her dl'yi onla yapabiliim yani anlayacaaanız bütün dl'ler standart firefox dl'si gibi çıksın istiyorum.Çok şey istiyorum. Bu mümkün mü :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 SadGamer, en yakın köprüden atla :-)[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 sende flasget var ama ,flasgot eklentisini cekmen lazim. sagla tikladiginda ozaman flashget secenegi cikicak. bide ben firefox olmadimi rahat edemez oldum nesi suxsa artik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 her siteyi derleyememesi, javascript eklentilerinin yetersiz olması sux. tek tab destekleyen browser o değil. eğer o sanıyorsanız firefox ile mutlu olabilirsiniz. ama ben katiyen geri dönmem.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 abi bi git ya. orda burda "firefox sux firefox sux" diyorsun da, duyan sanki gerçekten kötü birşey sanacak. şurdaki tabloya göre: http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_web_browsers Opera'yla birlikte en becerikli browser olduğunu görebildiğimiz firefox'a orda burda laf edip duruyorsun ya, Allah seni ie'ye mahrum bıraksın :-P hatta ie 4.0 felan olsun o... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 ben buarada tabbed olayini hic kullanmiyorum. genel olarak ne kadar rahatsiz edici sey varsa benim basima ie kullanirken geldi. opera netscape nasil bilmiyorum.ben bireysel kullanici olarak firefoxu ieden ustun tutuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tremere Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mozilla Firefox CSS standartlarına IE den daha fazla özen gösteren bir tarayıcıdır. Ayrıca Flashgot buradan indirebilir.[signature][hline]yegyee ! [Bu mesaj tremere tarafından 16 Eylül 2005 09:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 ewet bi firefox bide opera ikisinide tek geçerim... bukmışız microsofttan zaten[signature][hline]- bir saattir izliyorum sinirlerime hakim olamadim. bence programiniz cok bayagi, cok ucuz! - efendim biz programimizi herkes alabilsin diye ucuz yapiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar