bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Gidiyorsun ... alışmışken herşey bitmiş herşey yoluna koyulmuşken gidiyorsun uzaklara. Kilometrelerce öteye çok uzaklara Ayrılık değil ama gidiyorsun uzaklaşıyorsun daha güçlü olmak daha güçlü savaşabilmek için. Neler çekmedik ki ? Hangi geceler ağlamadık ki ? Az mı nescafelerin eşlik ettiği loş ışıklar altında en çok koyan şarkılarla hüzünlenmedik geçmişi düşünmedik ? Hayatın sürüklediği noktayı çizmedik duvarlara.Şarkılarla dipten dibe vururken. Alışmak zordu.Dedin ya yeni bi hayat diye... zordu başardın. Üzüldün yoruldun ama başardın.Bak bitti. Hatırla! Önümü göremiyorum yardım et diyordun ya. Olucak diyordum ama inanmıyordun. Bak nerdesin? Kaybettin çok şey kaybettin ödenmesi gereken bedeli fazlasıyla ödedin. Ama hayatın artık elinde belkide en güzel haliyle. Şimdi gidiyorsun , arkana bakmadan herşeyi bırakıp uzaklara sevgilerimizi alıyorsun onlarla yaşa onlarla güçlen diye. Şimdi başlıyorsun... İstediklerin olmasada iyi kötü başlıyorsun.Bak! arkana bir bak! Neler bırakıyorsun? Alıştıklarını neden üzülüyorsun ? Unutma daha önce canını bırakmıştın. Korkma! Şimdi başla. Daha güçlü olmak için çabala.Bataklıktan çıkardığın biri var. Herşeyi sağla.İleride daha iyi savaşabilsin diye... unutma bu yaşam en dipten çıktı. bu yüzden en tepeyi hak ediyor. Haydi başla. artık yaşam senin... kaynak: içimdeki duvar yazıları :p yeni türkü - destina eşliğinde yazıldı mutlaka dinleyin[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 ya aslında bazen bunlar düz yazı halini alıyor Karalamaya yazmaya çalışınca olmuyor. İçime sinmiyor kendimi anlatamıyorum Kişisel de en iyi şekilde anlatıyorum nedense adındanmıdır suyundanmıdır ?[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 bence giden sensin karşı taraf değil...[signature][hline]Dikkatli sev beni canımı acıtabilirsin, Dikkatli acıt canımı seni sevebilirim... -yorum yapmadan önce tanı!- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 kendime yazdığım birşey zaten =)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 :( kötü oldum efkarlanadım yaaa[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Beğenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 adi insan senin kopi yaptığın şiirlerden iyidir kendin ol ![signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: bLackcha0s, 16 Eylül 2005 23:35 tarihinde demiş ki: Şimdi başlıyorsun... İstediklerin olmasada iyi kötü başlıyorsun.Bak! arkana bir bak! Neler bırakıyorsun? Alıştıklarını... Bataklıktan çıkardığın biri var. renkli yerlerde benden gidenlere gelsin:)[signature][hline]Dikkatli sev beni canımı acıtabilirsin, Dikkatli acıt canımı seni sevebilirim... -yorum yapmadan önce tanı!- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Pis sarhoş.[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 efe hadi anacım defol ! =)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: ivy, 16 Eylül 2005 23:46 tarihinde demiş ki: renkli yerlerde benden gidenlere gelsin:) hmmm :hmm: offfffff offffffff :([signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar