jacabo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 msn de sevişirsiniz artık[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: Pyro, 16 Eylül 2005 17:10 tarihinde demiş ki: said: Horrible, 16 Eylül 2005 16:47 tarihinde demiş ki: aynı sorun bende de var ya çok iğrenç bişey :( Ya bi de ben msnde tanıstığım insanlarla gerçekte çok yakın olamıyorum. bence real de bilerek seni tanımamazlıktan geliyorlardır. Teşekkür ederim sevgili kardeşim!!! :hrr:[signature][hline]Mix, 11 Eylül 2005 tarihinde Horrible'a demiş ki: -Sen kaç kilosun? *hede höde (söleyemem şimdi :p) -Aaa bende hede höde +2,e sen nie benden şişman gözüküosun?!? *?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: jacabo, 16 Eylül 2005 17:13 tarihinde demiş ki: msn de sevişirsiniz artık :-O :-O :-O[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arekreas Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Valla kıza hıc bır zaman msnde ılk mesajı atmadım .(Kadır Inanır kanunu :)).Ole msj atmadım ustune atlamadım..O yazıyor sureklı..Bugun okulda bı ara ynaımıza geldı tam formumda esprı yaparken geldı ıyı oldu sonra gene sus pus oldu..Ole iste..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 O kızla ii arkadaşsındır ama onun arkadaşları aşırı popülerdir ve eğer sende öle diilsen oda gruptan atılmamak için böle yapıodur.Okulda sana "cool" yapıodur.Aslıdna iyi kızdır ama okulda sadece böyledir.Çıkçaksan bile bunu okulda yapamazsn onu söliim[signature][hline][b]We are too good to feel bad..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 @horrible: yedigin cipsin paketi yüzünü kapattıgı için görememiştir.[signature][hline]"Think of me long enough to make a memory..." Nightwish TarjaT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 @mix ve pyr0 Saolun varoun çok güzel moral veriosunuz...:hrr:[signature][hline]Mix, 11 Eylül 2005 tarihinde Horrible'a demiş ki: -Sen kaç kilosun? *hede höde (söleyemem şimdi :p) -Aaa bende hede höde +2,e sen nie benden şişman gözüküosun?!? *?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arekreas Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: Syn, 16 Eylül 2005 20:31 tarihinde demiş ki: O kızla ii arkadaşsındır ama onun arkadaşları aşırı popülerdir ve eğer sende öle diilsen oda gruptan atılmamak için böle yapıodur.Okulda sana "cool" yapıodur.Aslıdna iyi kızdır ama okulda sadece böyledir.Çıkçaksan bile bunu okulda yapamazsn onu söliim Kendıne ait bır grubu var ama sınıfta kı duruma bakılırsa grubundakılerının hepsıyle konusmuslugum var..Zaten sınıfta ole populer bılmemne ayrımı yok bızde..Gercekten ılgınc ama yok yanı..:).[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 moral ? niye teşekkür ediyorsun ki? moral yenmez canım:)[signature][hline]"Think of me long enough to make a memory..." Nightwish TarjaT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 hmm belki klavye delikanlısıdır ?[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Snn hakkında kötü bişiyde duymuş olabilir.Mesela biri snn hakkında dedikodu yapmışta olabilir.Gidip onunla ciddi ciddi konuş bakalm sana ne cvp vercek.Bahanesi varsa eğer snnle sadece ark fln kalmyı istiodur yada snn hakkıunda kötü bişiler duymultr,yoksa çıkarsnz zati[signature][hline][b]We are too good to feel bad..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 sen de o gruba takılsan ?[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arekreas Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Abı bende merak edıyorum ıste...Gorucez ıste artık .Yalvarıcak degılım..Olur olur olmaz olmaz..Msn de artık cıkarız onla bızde :)...BOle msnden sınemaya da gıderız fılm ızlerız..:D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 @syn Arekreas için diosan haklısın da bnm için öle biri gidip hakkımda ona bişe sölemiş olması imkansız.Zaten okulda öle sevilmeyen biri diilim çok :) (sevmeyen mutlaka vardır ama gidip ona sölicek kişi yoktur) neyse işte Arekreas'a allah kolaylık versin diorum,ama sen erkeksin ilk adımı sen atmalısın...[signature][hline]Mix, 11 Eylül 2005 tarihinde Horrible'a demiş ki: -Sen kaç kilosun? *hede höde (söleyemem şimdi :p) -Aaa bende hede höde +2,e sen nie benden şişman gözüküosun?!? *?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: Horrible, 16 Eylül 2005 20:40 tarihinde demiş ki: ama sen erkeksin ilk adımı sen atmalısın... niye kızlar özürlü mü ?[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize edit : harf hatası :) [Bu mesaj jacabo tarafından 16 Eylül 2005 20:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: jacabo, 16 Eylül 2005 20:42 tarihinde demiş ki: said: Horrible, 16 Eylül 2005 20:40 tarihinde demiş ki: ama sen erkeksin ilk adımı sen atmalısın... niye kızlar özürlü mü ? hyr ama kızlar bu konuda daha çekingen oluyorlar. Ya ne bilimi ben kızım ve gidip selam demeye çekiniorum :)[signature][hline]Mix, 11 Eylül 2005 tarihinde Horrible'a demiş ki: -Sen kaç kilosun? *hede höde (söleyemem şimdi :p) -Aaa bende hede höde +2,e sen nie benden şişman gözüküosun?!? *?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: Horrible, 16 Eylül 2005 20:45 tarihinde demiş ki: said: jacabo, 16 Eylül 2005 20:42 tarihinde demiş ki: said: Horrible, 16 Eylül 2005 20:40 tarihinde demiş ki: ama sen erkeksin ilk adımı sen atmalısın... niye kızlar özürlü mü ? hyr ama kızlar bu konuda daha çekingen oluyorlar. Ya ne bilimi ben kızım ve gidip selam demeye çekiniorum :) o senin problemin bence :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 @jacabo inan bana birçok kızın problemi ;)[signature][hline]Mix, 11 Eylül 2005 tarihinde Horrible'a demiş ki: -Sen kaç kilosun? *hede höde (söleyemem şimdi :p) -Aaa bende hede höde +2,e sen nie benden şişman gözüküosun?!? *?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: Mix, 16 Eylül 2005 20:37 tarihinde demiş ki: moral ? niye teşekkür ediyorsun ki? moral yenmez canım:) Ama sen aç olduun için onu bilşe yersin ;) (bkz: jumbo big mac menü üzerine iskender yemek...);)[signature][hline]Mix, 11 Eylül 2005 tarihinde Horrible'a demiş ki: -Sen kaç kilosun? *hede höde (söleyemem şimdi :p) -Aaa bende hede höde +2,e sen nie benden şişman gözüküosun?!? *?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: Mike, 15 Eylül 2005 19:19 tarihinde demiş ki: şu günlerde kanka ayağında sevişmek moda oldu zaten lol ahahahah süfer ya.. olaya gelince önce git sen selam ver naber nası gidiy oflan de konuşcask konu bul... kızı iyi gözlemle konuşurken.. sıcak mı davranıyo yoksa soukmu sıcak davranıosa her gördüünde selam ver sabah günaydın de çıkıştıda görüşürüz de msne gircenmi de de işte bişiler[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: Horrible, 16 Eylül 2005 17:20 tarihinde demiş ki: said: Pyro, 16 Eylül 2005 17:10 tarihinde demiş ki: said: Horrible, 16 Eylül 2005 16:47 tarihinde demiş ki: aynı sorun bende de var ya çok iğrenç bişey :( Ya bi de ben msnde tanıstığım insanlarla gerçekte çok yakın olamıyorum. bence real de bilerek seni tanımamazlıktan geliyorlardır. Teşekkür ederim sevgili kardeşim!!! :hrr: ne demek,vazifem.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar