senko Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 yeni fan ve psu alacam. baktım sitelere hep işte şu kadar desibel diyor. insanı uyurken rahatsız etmeyecek ses kaç desibeldir ortalama? bide var mı önerebilceğiniz bir fan ve psu hem sessiz hem ekonemik olanlarından?[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 60-70 diye biliyorum ben..ama yüzde 90 ynlıştır..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Ne yaptın 70 desibel uheauhea 70 desibel bildiğim kadarıyla trenin çıkardığı sese eşitti. o Cpu lar çok düşük oluyor 10 desibel veya altıydı[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: Toledor, 16 Eylül 2005 21:17 tarihinde demiş ki: Ne yaptın 70 desibel uheauhea 70 desibel bildiğim kadarıyla trenin çıkardığı sese eşitti. o Cpu lar çok düşük oluyor 10 desibel veya altıydı insanın duyabileceği minimum ses 20 db değilmi?[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 edit:tepkinin yanlış anlaşılması [Bu mesaj Christoph_Vassel tarafından 16 Eylül 2005 21:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: Christoph_Vassel, 16 Eylül 2005 21:20 tarihinde demiş ki: .. idiotvari bir gülüş.. :)[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 edit: explorer saçmalaması [Bu mesaj Christoph_Vassel tarafından 16 Eylül 2005 21:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Sesin şiddeti desibel (dB) olarak ölçülür. Yelpaze insan kulağının duyabileceği en silik sesten (0dB) roketin havalanma sesine (180dB) kadar değişir. dB logaritmik bir ifadedir, bu yüzden dB şiddetinde 10 ünitelik artış bir alttakinin 10 katı fazlası anlamına gelir; yani 20 dB, 10 dB’in 10 katıdır. 0 - İnsan kulağının duyabileceği en silik ses 30 - Fısıldama sessiz kütüphane ortamı 60 - Normal konuşma,daktilo, dikiş makinesi 90 - Çimen biçme makinesi, kamyon trafiği (günlük 8 saat .) 100 - Demir testeresi,havalı delici,kar aracı (korumasız maksimum 2 saat ) 115 - Rock konseri, oto kornası (korumasız max.15 dakika) 140 - Jet motoru (gürültü ağrı yaratır ve geçici sağırlık oluşturur) görüldüğü üzere. sanırım 15-30 desibel arası olmalı bilg sesi :D[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting aadvark, 30 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki: 12 saat içinde 3 kişiden satış yedim. dünya satışfekşın rekoru bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 sağol valla... çok yardımcı oldun.[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 demiştim yanlış söyledim diye :D cahili cühela tipin tekiyim işte napalım :P[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 görevimiz... teşekküyley uluday ünüveysitesii![signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting aadvark, 30 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki: 12 saat içinde 3 kişiden satış yedim. dünya satışfekşın rekoru bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 aha hşey aklıma geldi "r" leri söyleyemeyen biri ms-dosta: C:>diğ Bozuk komut veya Dosya adı lol[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] [Bu mesaj fastreload tarafından 16 Eylül 2005 21:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 "hasıldayım" diye mesaj atan arkadaşım vardı benim.. bkz. hasır Not: sanki hala yokmuş gibi yazmışım. hala var. severim kendini[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 16 Eylül 2005 22:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 15 25 desibel arası fan rahatsız etmez 30 dan sonra gürültü başlar 33 den sonra rahatsız etmeye başlıyor eğer benim gibi bu tür detayları çok kafaya takan birisiysen[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar