Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Artık Sphere bölümünden tanıdığınız vocterin yerine bu accountumu aldım.Yani kendi accountum :)[hline]Locus&Sylveria Emeklisi The Bizkits Alıntıla
Draven Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 bu nick degistirmede moda oldu, millet sanki 'yeni ayakkabilarimi begendinmi ayol' gibisinden fiyaka yapiyo. burasi forum, chatroom degil[hline]Can't rain all the time... Alıntıla
Bone Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 eheuhe. ben nickimden memnunum.[hline]Ardeth, 07 Şubat 2003 22:02 tarihinde demiş ki: Ya arabaları neden seversiniz ne bilim şöyle safkan bi arap atına binmek simsiyah çok daha gurur verici. Hem arabanın içinden kılıçta kullanamazsınki Alıntıla
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Bende zamanında burda olmasan icqda baya bi iç çekişme yaşamaıştım KhamultheEasterlinle(ikinci komutadaki Nazgul ) ardeth arasında baya bi gidip geldim bi ay boyunca olur arada sırada böyle :p[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon Alıntıla
Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 said: Draven, 19 Şubat 2003 02:22 tarihinde demiş ki: bu nick degistirmede moda oldu, millet sanki 'yeni ayakkabilarimi begendinmi ayol' gibisinden fiyaka yapiyo. burasi forum, chatroom degil[hline]Can't rain all the time... Daha önceki vocter nicki arkadaşımındı, bende kendime ait bir nick almak istedim.Ve aldım.İki kez düşünüp bir kez yazalım.[hline]Locus&Sylveria Emeklisi The Bizkits Alıntıla
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 E sende ozaman tartışmaya sebebiyet vericek yazılar yazma. Senin ilk yazdığından o dediklerini ancak sen anlarsın. İlk mesajın gayet açık ve net bi şekilde benim eski bi accountum vardı ama nickden sıkıldım yenisini aldım diyo. Biraz daha açıklasaydın tartışma olmazdı[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Alıntıla
-ISDP-CEDAY Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 abi nie iki de bir nick deiştiriosunuz ki :P Alıntıla
arcane Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 said: Shock_The_Bizkit, 20 Şubat 2003 23:47 tarihinde demiş ki: said: Draven, 19 Şubat 2003 02:22 tarihinde demiş ki: bu nick degistirmede moda oldu, millet sanki 'yeni ayakkabilarimi begendinmi ayol' gibisinden fiyaka yapiyo. burasi forum, chatroom degil[hline]Can't rain all the time... Daha önceki vocter nicki arkadaşımındı, bende kendime ait bir nick almak istedim.Ve aldım.İki kez düşünüp bir kez yazalım.[hline]Locus&Sylveria Emeklisi The Bizkits yanlış anlaşılma olmuş nerden bilsin ki eski nickinin senin olmadığını ? :)[hline]Headshot Studios Resmi Sitesi SBGG! Geçici Sitesi Sitemizi gezerken dinlemeniz tavsiye olunan şarkı Alıntıla
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 ben de sly i sadece burda kullandim ilk defa.. sora baktim baska yerlerde de guzel oluo... icq hic deismedi ama ehe..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Alıntıla
arcane Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Sly-Oğlan yap daha güzel :)[hline]Headshot Studios Resmi Sitesi SBGG! Geçici Sitesi Sitemizi gezerken dinlemeniz tavsiye olunan şarkı Alıntıla
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Sly_Cıvık[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Alıntıla
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 said: arcane, 21 Şubat 2003 08:37 tarihinde demiş ki: Sly-Oğlan said: Ardeth, 21 Şubat 2003 11:31 tarihinde demiş ki: Sly_Cıvık lutfen lutfen hepimiz bilioruzki Sly-Bunye'dir aslinda kendisi Alıntıla
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 sly-fly eheh. tmm civimayalim bunyeye zarar :P oglanlar sizi hehe.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Alıntıla
Archie Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 hoş bende duyuru yapmıştım umarım bana nazaran değildir...[hline]Nick değişikliği yapmış bulunmaktayım.. Darklight84 , mithras ---> "Archie" kalıcı olması dileği ile.. Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.