Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni nickim.

Shock_The_Bizkit

Öne çıkan mesajlar

Bende zamanında burda olmasan icqda baya bi iç çekişme yaşamaıştım KhamultheEasterlinle(ikinci komutadaki Nazgul ) ardeth arasında baya bi gidip geldim bi ay boyunca olur arada sırada böyle :p[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Draven, 19 Şubat 2003 02:22 tarihinde demiş ki:
bu nick degistirmede moda oldu,

millet sanki 'yeni ayakkabilarimi begendinmi ayol' gibisinden fiyaka yapiyo.

burasi forum, chatroom degil[hline]Can't rain all the time...

Daha önceki vocter nicki arkadaşımındı, bende kendime ait bir nick almak istedim.Ve aldım.İki kez düşünüp bir kez yazalım.[hline]Locus&Sylveria Emeklisi

The Bizkits
Sosyal ağlarda paylaş

E sende ozaman tartışmaya sebebiyet vericek yazılar yazma. Senin ilk yazdığından o dediklerini ancak sen anlarsın. İlk mesajın gayet açık ve net bi şekilde benim eski bi accountum vardı ama nickden sıkıldım yenisini aldım diyo. Biraz daha açıklasaydın tartışma olmazdı[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Shock_The_Bizkit, 20 Şubat 2003 23:47 tarihinde demiş ki:
said:
Draven, 19 Şubat 2003 02:22 tarihinde demiş ki:
bu nick degistirmede moda oldu,

millet sanki 'yeni ayakkabilarimi begendinmi ayol' gibisinden fiyaka yapiyo.

burasi forum, chatroom degil[hline]Can't rain all the time...

Daha önceki vocter nicki arkadaşımındı, bende kendime ait bir nick almak istedim.Ve aldım.İki kez düşünüp bir kez yazalım.[hline]Locus&Sylveria Emeklisi

The Bizkits
yanlış anlaşılma olmuş nerden bilsin ki eski nickinin senin olmadığını ? :)[hline]Headshot Studios Resmi Sitesi
SBGG! Geçici Sitesi
Sitemizi gezerken dinlemeniz tavsiye olunan şarkı

Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...