Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Artık Sphere bölümünden tanıdığınız vocterin yerine bu accountumu aldım.Yani kendi accountum :)[hline]Locus&Sylveria Emeklisi The Bizkits Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 bu nick degistirmede moda oldu, millet sanki 'yeni ayakkabilarimi begendinmi ayol' gibisinden fiyaka yapiyo. burasi forum, chatroom degil[hline]Can't rain all the time... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 eheuhe. ben nickimden memnunum.[hline]Ardeth, 07 Şubat 2003 22:02 tarihinde demiş ki: Ya arabaları neden seversiniz ne bilim şöyle safkan bi arap atına binmek simsiyah çok daha gurur verici. Hem arabanın içinden kılıçta kullanamazsınki Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Bende zamanında burda olmasan icqda baya bi iç çekişme yaşamaıştım KhamultheEasterlinle(ikinci komutadaki Nazgul ) ardeth arasında baya bi gidip geldim bi ay boyunca olur arada sırada böyle :p[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 said: Draven, 19 Şubat 2003 02:22 tarihinde demiş ki: bu nick degistirmede moda oldu, millet sanki 'yeni ayakkabilarimi begendinmi ayol' gibisinden fiyaka yapiyo. burasi forum, chatroom degil[hline]Can't rain all the time... Daha önceki vocter nicki arkadaşımındı, bende kendime ait bir nick almak istedim.Ve aldım.İki kez düşünüp bir kez yazalım.[hline]Locus&Sylveria Emeklisi The Bizkits Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 E sende ozaman tartışmaya sebebiyet vericek yazılar yazma. Senin ilk yazdığından o dediklerini ancak sen anlarsın. İlk mesajın gayet açık ve net bi şekilde benim eski bi accountum vardı ama nickden sıkıldım yenisini aldım diyo. Biraz daha açıklasaydın tartışma olmazdı[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ISDP-CEDAY Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 abi nie iki de bir nick deiştiriosunuz ki :P Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 said: Shock_The_Bizkit, 20 Şubat 2003 23:47 tarihinde demiş ki: said: Draven, 19 Şubat 2003 02:22 tarihinde demiş ki: bu nick degistirmede moda oldu, millet sanki 'yeni ayakkabilarimi begendinmi ayol' gibisinden fiyaka yapiyo. burasi forum, chatroom degil[hline]Can't rain all the time... Daha önceki vocter nicki arkadaşımındı, bende kendime ait bir nick almak istedim.Ve aldım.İki kez düşünüp bir kez yazalım.[hline]Locus&Sylveria Emeklisi The Bizkits yanlış anlaşılma olmuş nerden bilsin ki eski nickinin senin olmadığını ? :)[hline]Headshot Studios Resmi Sitesi SBGG! Geçici Sitesi Sitemizi gezerken dinlemeniz tavsiye olunan şarkı Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 ben de sly i sadece burda kullandim ilk defa.. sora baktim baska yerlerde de guzel oluo... icq hic deismedi ama ehe..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Sly-Oğlan yap daha güzel :)[hline]Headshot Studios Resmi Sitesi SBGG! Geçici Sitesi Sitemizi gezerken dinlemeniz tavsiye olunan şarkı Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Sly_Cıvık[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 said: arcane, 21 Şubat 2003 08:37 tarihinde demiş ki: Sly-Oğlan said: Ardeth, 21 Şubat 2003 11:31 tarihinde demiş ki: Sly_Cıvık lutfen lutfen hepimiz bilioruzki Sly-Bunye'dir aslinda kendisi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 sly-fly eheh. tmm civimayalim bunyeye zarar :P oglanlar sizi hehe.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archie Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 hoş bende duyuru yapmıştım umarım bana nazaran değildir...[hline]Nick değişikliği yapmış bulunmaktayım.. Darklight84 , mithras ---> "Archie" kalıcı olması dileği ile.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.