Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Undefined flying objects [UFO]

Bloodless

Öne çıkan mesajlar

ya belki yanlış düşünüyorum ama , bana bizden zekaca kat kat üstün canlıların oldugunu kabul ettigimiz taktirde onların varsayıldıgı gibi bizimle irtibata gecme,hatta iddia edildigi gibi amerikalı yetkililerle pazarlık yapması fikri bana biraz saçma gelio..örnegin bu gezegende zeka potansiyeli bizden oldukça düşük canlılar varken onlarla irtibat kurma yollarını bulamadıgımız gibi (mesela karıncalarla),uzaydaki diger zeki yasam formlarının da bizimle irtibat kurmalarının imkansızlıgı düşünülemez mi? ben ateşli bi ufo taraftarı deilim ama milyonlarca galasinin oldugu bi evrende yalnız olamayacagımız gercegi de göz ardı edilemez sanırım.. onların da tıpkı bizim aynı gezegeni paylaştıgımız canlılara yaptıgımız gibi durup uzaktan izleyerek bizleri anlamaya çalıştıkları fikri bana daha mantıklı gelio..bilmem ne dersiniz??
Sosyal ağlarda paylaş

aslında olaya bakış açımız yanlış. UFO larla varmının cevabı tabiki var. Görüpte ne olduğunu tanımlayamadığımız uçan herşey UFOdur :).[signature][hline]Hatalıysam cep telefonuna hata yazıp bir boşluk bırak 9999'a gönder Hatasız Kul Olmaz melodisi cebinize gelsin.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bloodless, 24 Temmuz 2005 05:33 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar şu zamana kadar bir çok resim ve belgelerle bir şekilde dünyamızı ziyaret eden varlıklar hala ıspat edilmeye çalışıyor. Bunlar ne kadar doğrudur? bir çok çekilmiş fotoğraf var ama... Biraz tartışalım.

Abi başta UFO'ya inanırdım ama sonra S.Teksoy abimiz işe el attı iş bitti..Kesin Yalan..[signature][hline]I had something to confess to.But you dont have the time so , Look the other way.You will wait until it's over.To reveal what you would never shown her.Too little much too late

Can you see that I am needing , Begging for so much more.Than you could ever give.And I dont want you to adore me , Dont want you to ignore me . When it pleases you
And I will do it on my own

Muse - Muscle Museum
Sosyal ağlarda paylaş

unidentified flying object :
bişiy okumuştum bir fizikçi 1900lü yılların ortasında bır ufo tarafından kacırıldıgını söylemıs.adama ufonun nası hareket ettıgını sorunca adam şöyle bişi söylemış.henuz periyodık tablomuzda olmayan bı elementle yapılmılş gemı.(uzaylılar a-18 dıolarmıs)Bu element gravıty den etkılenmeyen tek elementmıs gemıyı bununla ınsa etmısler,buda gemının dunyadakı cekımden (veya dıger gezegenler)etkılenmemesını saglıomus....

bana mantıklı gelmıstı okudugumda...[signature][hline]NEVER give up...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
go2hell, 25 Temmuz 2005 11:04 tarihinde demiş ki:
ufo lar yok diyen varmıdır acaba?

babam :-p

eehue

yanlız bu şeyler öle eciş büçüş koca kafalı cılız şeylerse türkiyeye elmelerini pek tavsiye etmem. :horace:
güsel şeyler yapabiliriz :horace:[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!!
Ben : Buyur???

Sosyal ağlarda paylaş

said:
dasaaa, 24 Temmuz 2005 15:31 tarihinde demiş ki:
National geographic bu aralar yayınlıyor ufo görüntülerini. Bunların gerçek olmadığını sebepleriyle izah ediyorlar. Mısır tarlalarındaki şekillerden tutun, kamera kayıtlarına kadar herşeyi araştırıyorlar..

Ben mi? UFO'lara inanmak mı? Ahahah güldümeyin beni (bkz pozitivizm)

Edit:Typo

beende materyalistim ama bu benim ufolara inanmaamamı gerektirmio
onlar sen negaativist olsandaa varlaarasa vardır yoksa yoktur...yani burda pozitivistler inanmaz yatgısı doğrumu????[signature][hline]ben büyüyünce midicloryan olcam...
Sosyal ağlarda paylaş

Ufolar var bu devletlerin inkar ettigi bisey uzayda galaksimizde aynen bizim gibi bi sistem var ama ilkel oldugumuz icin bizi aralarina almak istemiyorlar Amerikanin is birligi yaptigi gücler bu sistemden kacak calisanlar bunlar söylenti gercekler size göre... bana göre tam gercekler ufo fotograflarimı evet cok gördüm uzun zamandir bayada kafa ordum size istanbula döndügümde bir sürü türkiye üstünde olmus olaylari resimleriyle kaynaklariyla anlatirirm Nedeni bilinmeyen bis ekilde Ufolar Ege bölgesi üzerinde cok gözüküyorlar bi cesit harita bile cıkarmistim İzmirden mugla antalya fln bu bölgelerde cok aktiviteleri var .. ve evet ben gördüm tabiki görmeden inanamazsiniz ama görünce .. o baska bi duygudur[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

ANANA PAPiRÜSÜ

Ey insanoglu; bu parsömende yazili olanlari iyi oku. Oku; burada varolmadigin günleri bulacaksin, eger tanrilarin bahsettigi bilgelige sahipsen...
Oku çocugum; çok uzaklardan sana henüz ulasan geçmisin ve gelecegin sirlarini oku...
insanoglu ebediyetten bu güne; sadece burada yasamadi; birçok yerde, birçok zamanda, birçok dünyada yasadi; herbirinin arasinda karanliklar perdesi vardi;
Ve simdi kapilar açilacak ve baslangiçtan beri varolan tüm karanlik tüneller aydinlanip, görünecekler; inancimiz bize sonsuz yasami ögretti; simdi ebediyeti, sonun ve baslangicin olmadigim anladik; Bu bir sonsuz daire... Bu nedenle; çember yasasina göre; eger bir tek sey dogruysa öteki her sey dogrudur; öyle ki; bizler daima yasadik... Yaratici, insanoglunun gözlerine birçok yüzünü, çesitli ahidlerle gösterdi; aslinda O birdir; O istedi ki; tek bir tanri olarak bilinsin; çünkü henüz her sey yanlisti, her seyin dogru olmasi için...
Özümüz; ki o bizim ruhsal benimizdir; kendisin! bize çesitli yollarla gösterir... Bilginin perdesi sonsuzluktan gelir; ve bu perde herkeste gizlidir; mucizelerin .gücü ile bize gerçegin bir an için görünmesi özellikle yapilanmistir... Misirlilar arasinda bilinen kara böcek tanri degildir, sadece onun sembolüdür. Çünkü o böcek ayaklariyla çamurlari yuvarlar ve yumurtalarim yaptigi toplarin içine koyar; aynen Yaratici'nin dünyalari yuvartayip üzerine yasami koydugu gibi...
Bütün tanrilar; bir olarak sevgi ödülünü dünyaya verdiler hiçbir kesinti, duraklama olmaksizin... inançlar bize açikça ögretti, belki sizlere de; yasam ölümle son bulmuyor ve bilin ki, sevgi tüm yasamin ruhudur. Sonsuzluk boyunca sürdürülmelidir. Görünmeyen zamanlarin kudreti, ruhlarin tümünü baglayacak; dünya öldügünde;
sona gelindiginde ve bu arada bütün ayri geçmisler onlara açiklanmis olacak.. "ANANA; Firavun Leti 11'nin Basyazmani ve arkadasi" M.Ö. 3500

Konuyla hafif baglantili ama okuyun bakalim bi =)[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.

BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki:
aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi...

las ketchup dök dök yi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
amon, 05 Ağustos 2005 21:23 tarihinde demiş ki:
Ben de materyalistim ama bu benim ufolara inanmama mı gerektirmiyor. Onlar sen negativist olsanda varlarsa vardır yoksa yoktur...yani burda pozitivistler inanmaz yargısı doğru mu?

Çok sesli harf vardı aralarda, anladığım şekilde düzelttim. Umarım doğru anladım soruyu.En azından sorunun bu şekline cevap veriyorum =)

Önce negativism:A tendency to deny and criticize without offering any positive assertions; the doctrine or attitude of a negationist.
iken
positivism: A school of philosophy maintaining that knowledge can come only from observable phenomena and positive facts.
Yani kısaca pozitivist bilime inanır. Yine çok uzatmadan önceden bir çok başlık altında yazmış olduğum gibi ışık hızının üzerine çıkılabileceğine, hatta ışık hızına ulaşılabileceğine, zamanda yolculuğa falan inanmıyorum. Çünkü bunlar imkansız şeyler. Şu an bilgisayarının ekranından içeri girip kendini Alice harikalar diyarında bulman kadar imkanı var diyelim =)
Ayrıca bizde -nedense- diğer gezegenlerde yaşam diyince Japon turistin gri renklisi ama çekik değil tam tersi iri gözlü versiyonu geliyor aklımıza. Bu arkadaşlar Japon turistler gibi dünyaya geliyor -başka işi gücü yok ya- bizi inceliyorlar falan...

Diğer gezegenlerde olabilecek yaşamın bakteri seviyesinde olma ihtimali çok daha yüksek. Akıllı bir canlıdan bahsetme imkanımız ise yok şu an. En azından SETI projesinin datalarının ulaştığı yerlere kadar olan kesimde akıllı canlı yok.
Akıllı canlı olsa bazı kanıtları olur. Dünya bunları inceliyor. Radarlar açık 24/7 ancak kayıtlı bir UFO yok! Hadi varlıklarını kabul edelim sizin için. O zamanda şöyle sorular akla geliyor. 1000lerce insan kaçırıcaklar üzerlerinde deney yapıcaklar ve hala insan anatomisini anlamadıkları için kaçırmaya devam edecekler! Bırak uzay gemisi yapacak teknolojiye erişmiş uzaylıyı, ben kessem 1000lerce adam ben bile cerrah olurum.Kaldı ki MR ı var, X-Ray'i var, ultrasonu var. Demek ki uzaylılar sağlık alanında pek bir yol katedememiş
Yine bu uzaylılar radara yakalanmayacak teknolojiye sahipler, yani gizlilik onlar için önemli radarı falan engelliyorlar ama kameraya yakalanmak onları pek alakadar etmiyor ve hepsinin tarla üzerine inmek gibi bir fetişi var :-P
Bunlar çok çelişkili şeyler. Tabi bu çelişkili zımbırtılardan önce ben hala akıllı canlılar var olsa bile evrende yakınımıza gelmelerinin imkansızlığı üzerinde durmayı ve bu (bence) saçma iddialar ile vakit kaybetmemeyi tercih ederim.
Yeni bir -izm daha koyalım septisizm. Dozajını kaçırmadığımız sürece septik olmamız iyidir.[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler açıklıyorum uzaylı beni kaçırdı Kaçıranda bir dişiydi ve benden bir cocugu war ismide osman bıraktım oralarda cocugu üzülüyorum yaw.
Şaka bi yana herkezin aklında bir takım sorular war Niye öbür gezegenler war niye şunlar kimse hiç bişeyi tam olarak bilmiyor teoriye dayanıyo.
Elbet bi gün ortaya çıkacak warmı yokmu Ozamanı bekleyelim isterseniz.Egerki sabredemiyorum derseniz atlayalım bi gemiye ver elini Mars,Jupi,neptun bi ziyarete gidelim[signature][hline]Diez:BlueMint
Level:6x
Clan:?
Np:46k
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...