Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Desperate Housewives

jankis

Öne çıkan mesajlar

dizide bi yerde oha oldum olayi turk insani olarak dusununce..

ismini unuttugum bi kadinin kızı anne ne zamandır sex yapmıyosun diyince kızardım walla ne bicim bi dialogtur bu :)

cok cocuk lu kadının kocasi eve gelince sex yapmak istemesi kadının kocasina pre... takmasini soleyince kocasının sansa bırakalım cevabini duyup kadının yumruk atmasını gercekten taktir ettim :)

o manken kadın 17 yasindaki sevgilisi ile se.. yaptiktan sora sigara icmesi cocugun sigara istemesi sonucu yasin kucuk demesi cidden cok guldurttu :)

benziyo dediginiz dizinin 3-5 bolumunu seyretmistim daha onceden hic benzemiyo bence onu da soylemeden gecemiyecem su an ilk bolum bana cok kaliteli geldi..belki ilk bolumu yuzunden oledir ama her an bi heyecan her an bi aksiyon cidden diziye bagladi beni sali gununun vazgecilmezi oldu simdiden benim gozumde..
Sosyal ağlarda paylaş

çok fena değil ama gavurun tabiriyle "not my cup of tea".. :-) pek izleyeceğimi sanmıyorum..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

Normalde bu gibi dizileri sevmesem de ilk diziden ba$ladim ve hepsini download ettim. En son 14. bolumu cikti. Ve dizi tamamen beni sardi. Herkese tavsiye ederim, her bolumde $oke etmeyi ba$ario beni.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk

Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

film gibi dizi, çekerken baya uğraşıyorlar herhalde.
direk düz komedi dizisi bekliyordum, şaşırttılar valla.

gayet ilginç, buram buram kalite kokuyor :P.
severek izliyorum batırmamaları, böyle devam etmesi dileğiyle.[signature][hline]"Stormwind, Ashenvale bacımsın, Contested'da affetmem..."
Sosyal ağlarda paylaş

abii hastaaaa oldum diziye yaaa.. her bolumde kesinlikle $OK OLUYORUM...

Abi adam GAY CIKTI GAY.. Yuh dedim..
Kadin hobby olarak OROSPULUK yapiomu$.. var mi otesi abi..
Alin size Amerikanlar..

[spo1=Kutunun icindeki olay:]Kutunun icinde yeti$kin bir insanin parcalanmi$ cesedi var. Ama ceset kimin hala bilmiyoruz. [/spo][signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk

Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

rofl
said:
GeeM, 16 Şubat 2005 02:32 tarihinde demiş ki:
o sarışın kadının ikizlerine bayıldım.. süperler, böyle alıcaksın kucağına mıncık mıncık mıncıklıcaksın o kadar tatlılar ki, bi de böyle tombul tombul. yerlerinde durmuyolar böyle hophop hopluyolar. kaplarına sığmıyolar.

(yanlış anlamalara mahal vermeyelim, çocuklarından bahsediorum)

dizinin her bölümünde amerikan bayrağı en az 1 kere gösteriliyo, bu aralar çıkan her dizide rastlamaya başladım buna

sex and the city den güzel bence[signature][hline]En refresh | Rakipsiz
Sosyal ağlarda paylaş

Sex and the city yalan yaa..

Bu ona bin basar..
O cocuklari ben de cok seviorum.. ayni zamanda yine boyle $irin bir film olan "Cheaper by the Dozen" filminde oynami$lardi o ikizler. Gercekten $irinler.

Ama ben sarışın kadını çok daha çok seviyorum. Ona karşı özel bir ilgim var nedense...[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk

Sosyal ağlarda paylaş

dizinin başında oyuncuların ismi gösterilirken eva longoria'nın muz yiyen bi adama eşlik etmesi ilginç bence :)

izledim tüm bölümleri ve alakası yok sex and the city ile. ilk bölüm dışında seks neredeyse yok çünkü belli bi senaryo var ve oldukça güzel. bence tamamen önyargısız bakın diziye

ps: eva longoria esmer olan hatun

//edit: imla ve ekleme
[signature][hline]En refresh | Rakipsiz

[Bu mesaj zaidral tarafından 28 Şubat 2005 14:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
Öncelikle Babacum arkadaşın söylediklerine yürekten katıldığımı belirtiyor ardından da şöyle bir yorum eklemek istiyorum: Bir dizide temel konu 4-5 kadının üzerinde dönüyorsa o dizi akıllara zarardır, sıkıcıdır.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...