Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ben böyle şansın...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bende ilk oynayışımda kazandım sonra bi daha oynamadım zaten :P beleşten bilmeden 200 milyon almıştım :D[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş.
[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i]
Mesaj tarihi:
bende bı kere 3 mac yapmıstım 5 mıylon yatırmıstım ıste 20 alcaktım

tek juventus un macı kalmıstı baktım dk 86 juve 0-2 yenılıyor off lanet olsun dedım yattım sabah bı baktım 3-2 almıs juventus o ankı sevıncımı anlatamam =)

küçük miktarlarla oynarsanız hem oyle kaybedersenız uzulmezsınız hemde kazandıgınızı oyle yıne boler boler oynarsınız[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Mesaj tarihi:
iddia yı ilk oynadığımda 1 koyup 14 milyon.. ikinci oynadığımda ise 1 koyup 10 milyon aldım daha da oynamadım[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Mesaj tarihi:
said:
Lonely, 16 Eylül 2005 01:47 tarihinde demiş ki:
10 milyondu galiba.
bi cocuga verdim o yatırdı para üstünüde bozuk getirmişti saymamıştım kaç para yatırdığını...
ya şimdi asıl düşündüğüm konu şu..
hayatımda ilk kez oynadım ve olaya bu kadar yaklaştım..
tekrar oynasam bu sefer tuttururmuyum yoksa iddaa mı bana tutturur?
:-?

genelde acemi sansi diyoruz biz buna :D ama bilemem yani[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Mesaj tarihi:
Benide Bjk ile Gs yatırdı.
Baya bi paradan oldum. Bi daha avrupada Türk takımlarına oynamıcam :)
Bu hafta deli para kazanak gibiyim çok çalıştım dersimi[signature][hline]Bazen acı vurdu bazen yağmur,hiç gülmedi yüzümüz hiç büyümedi gülümüz. Bizi yalnızca akşamlar kucakladı. Biliyorsun sabaha çıkmayan bir yoldu yürüdüğümüz.
Ölümden neden korkayım ki? Ben varken o yok o varken ben...
M.İRFAN
Moderatör Insight ¹³
  • Yeni Oluştur...