2pac Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 kelime: yoyo -ya şimdi hani böyle var ya... hani böyle aşağı yukarı sallar... bi dakka ya ben burda anlatırken sen benim telefonumu mu karıştırıyosun!!!!!! -yoooo -hıh şimdi alın bu heceyi ikiyle çarpın! -yo-yoooo!!!!! Kelime: helikopter - Savaşta yaralıları kurtarır! - Doktor! - Değil - Sıhhiye! - Değil, yukardan gelen bir şey... - Ee... Allah? Kelime: terlik - neyle yürürsün - ayak!!! - heh hani böyle ayakların üşür altında onlar olur böle yumşak yumşak - koyun!! - yuh onun daha küçüğü ya, koyun dedi hödük! - kuzu!!! - allah belanı versin pas Kelime: zebani - allahın meleklerinden biri. - cebrail. - ilk üç harfi çizgili bir hayvanı çağırıştırıyor. - zebrail? Kelime: ıskalamak - dart oynarken neye atarsın? - hedef tahtasına - attın vuramadın mesela noldu? - hedefi vuramadım - tamam da nedir yani o olay - tutturamamak, kaçırmak - hayır nedir başka ismi var onun - tam 12'den vuramamak!.. - oldu... kelime : anneler gunu -cennet kimin ayaklari altinda ? -anne -tamam , hani onlarin ozel bi zamanlari var , ne o? - adet.. (yuhhhh) koptum bunları okurken sizin anılarınız varsa de hade buyrun[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com
Apeiron Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 AUHUHAUHAHUA harbiden çok komik:) aklıma gelrse yazarm bnde;)[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekipte gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!!
fede Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 kelime hostes -havada uçan iki memeliden yarasa olmayanı -neymiş yarasa değil de ne -bak MEMELİ -ne ya -bak uçuyo ME-ME-Lİ -kanguru mu ne -!?!?!?!??!?![signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var...
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 :D[signature][hline]- Sauron is back Frodo - FUCK!!! http://www.isbank.com.tr/test.html
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Kelime:Çakal -Köpek gibi bi hayvan -Çakal!!! -Doğru Karşı takım: -i...ler kartları ezberlediniz dimi[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz...
nindalf Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Euhamm iyiymişşş :D[signature][hline]SupeRock - Magnum Photos
Voys Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 kelime : mini etek -ben sana hep ne giyme derim? -don? -yok yok diğeri -mini etek![signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 sonuncusu güzelmiş bayaa :)[signature][hline]''ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Gothic_Angel, 04 Eylül 2005 15:29 tarihinde demiş ki: Benim babam insan .....
octopus Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 cidden süperlermiş haha :-)[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus [b]we are gods unwanted children
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 kelime : motor -- kaşar kizlarin 4 tekerleklisi -- motor --motor[signature][hline]Rainy Durex
Kartan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: fede, 06 Eylül 2005 22:05 tarihinde demiş ki: kelime hostes -havada uçan iki memeliden yarasa olmayanı -neymiş yarasa değil de ne -bak MEMELİ -ne ya -bak uçuyo ME-ME-Lİ -kanguru mu ne -!?!?!?!??!?! Fede utandırıyorsun beni...:D(hafiften kaçar)[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer
2pac Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Kelime: demeç - ben şimdi masada oturdum veriyorum - nası yaaa ?? - ya işte masada oturdum fotoğraf çekip yazı yazan tiplere veriyorum. - neee??? - ya alla alla masada oturdum böyle herkese veriyorum! - pas be pas! of.. demeçti[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 tabu sirasinda a: ohaa b: sumela manastiri hepbir agizdan: nasil yani? kelime:vazelin -hani abi böle yüzüne de sürersin kıçına da sürersin?.... -vazelin!!!!!!holeeeeyyy[signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [part1] Art Photos [part2]
St_Dreamer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 (internetten) kelime:şempaze) a:biz nerden geldik b:maymun,şempaze? a:tamam ikincisi diğer kart:adem havva a:biz nerden geldik? b:şempaze? a:yok bunlar dini şempaze?!?!*1*1[signature][hline]Viva la creativa!!! this game loves me]this game loves me Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle...
Cermy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 AHAAHAHAHAHAHAHA cebrail süper :D[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b]
NoS Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Kelime: helikopter >>>>>>- Savaşta yaralıları kurtarır >>>>>>- Doktor! >>>>>>- Değil >>>>>>- Sıhhiye >>>>>>- yukardan gelen bişey >>>>>>- Ee... Allah? >>>>>>Kelime: kadınbudu >>>>>>- Olm sen nesin? >>>>>>- Erkek! >>>>>>- Tersi? >>>>>>- Kadın >>>>>>- Onun yeneni? >>>>>>- Çıtır >>>>>>Kelime: diz >>>>>>- pantolonu nereye giyeriz? >>>>>>- bacağa >>>>>>- hah. bacaklarımızın ortasında ne var >>>>>>- oha! >>>>>>kelime: van gogh(kulak tabu kelime) >>>>>>-abi bu kisi bir organini kesen bir sanatci >>>>>>-bülent ersoy!!! >>>>>>kelime: misir >>>>>>kiz:keops nerde?? >>>>>>cocuk:etiler!! >>>>>>kiz:allah cezani versin [Bu mesaj NoS tarafından 06 Eylül 2005 22:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 kelime : dava -adam yolda gidiomuş düşmüş -dava biz : yuh oha çüş hani iğrenç bi espri varya adam gidiomuş bişiler olmuş dava düşmüş. onu kullanmış arkadaşlar. kelime:kalkan -savaşa gidersin bir elinde kılıç olur dierinde ne olur? -bazuka -pas -hani böle güzel kadınlara ne deriz -taş -ohaha bunların gösteri yapanları -manken diğer grup: oha -hani böle askeri fln şey of pof -Ajan tüm millet : ohaaaa -senin adın ne adı sorulan kişi ve ben aynı anda : kuş -ohaa abi naptınızz [ arkadaş basketçi ve çok iyi zıplıyo + adı aydın o açıdan kuş veya şuk deriz :p ] [signature][hline]Furytear LvL 59 Undead Mage | Burning Legion [Bu mesaj Deacon tarafından 06 Eylül 2005 23:00 tarihinde değiştirilmiştir]
SKeLeToN Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ahah.. senLe oynamak cok tehLikeLi beybin.. Tüm özeL hayatımı ortaya döktün :D[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland..
2pac Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 hayırlı olsun kalp niz :)[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=99857 http://forum.paticik.com/view.php?id=70550 http://forum.paticik.com/view.php?id=70294 http://forum.paticik.com/view.php?id=40879 http://forum.paticik.com/view.php?id=24172 http://forum.paticik.com/view.php?id=12282 http://forum.paticik.com/view.php?id=12282[signature][hline] selam : )
Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 elaidi yi kızdırmayın believe the search hesabı arayın yoksa basınıza geleceklerden pati sorumlu değil seek and destroy =)[signature][hline]A timeless word the meaning changed But I'm still burning your flames Everything burns without her
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 @elaidi Merak ediodum kim çıkıp aramaya inanalım diyecek diye :)[signature][hline]''ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Gothic_Angel, 04 Eylül 2005 15:29 tarihinde demiş ki: Benim babam insan .....
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 normalde yapmam ama 7 tane açılmış be insaf : )[signature][hline] selam : )
octopus Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: elaidi, 06 Eylül 2005 23:16 tarihinde demiş ki: normalde yapmam ama 7 tane açılmış be insaf : ) 6 tane son 2 si aynı :yapma: :-P[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus [b]we are gods unwanted children
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Bak bir de bakmış ne adamsın ya :)[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces
Öne çıkan mesajlar