Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 mayıs ayında alıp açtıgım protein tozunu haziran ayında buzdolabına koydum ve bugun çıkardım yaklaşık 5 ay geçti. 5 aydır hep buzdolabında durdu. şimdi tekrar içmeye başlıcam ama acaba bozulmuşmudur? pahalı da bişey valla çöküntü olmasın.[signature][hline]-afk yim. -ANAMA HA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 raf ömrü şu kadardır açıldıktan sonra şu kadardır diye yazmıyo mu? bence bozulmuştur..[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 bilmem, ne kadar sürede bozulur?[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 bozulmustur[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 at be nolcak sanki,bişe olmaz osmanlı torunu değil misin[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Bozulmuş olabilir bence riske girme.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 protein tozu nedir ayıptır sorması??[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Toz halindeki protein.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 öyle bir ışık hümesi ile aydınlattın ki kör olacağım neredeyse... neye yarar? kimler içindir? neden duymadım şimdiye kadar?[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 google'a protein tozu yaz, bulursun.. ayrıcana, açtıysan kesin bozulmuştur. onlar açılmadığı taktirde bilmemkaç ay raf ömrüne sahiptir. ki mayısta açıp haziranda dolaba koymuşsun. kesin uzak dur derim.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tBF Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Bünyeye bakar ben olsam içerdim bana bişi olmuyo bu bozuk şu bu konusunda:D[signature][hline]Heşeyi sevin kendinizi özellikle. İyi insan olun mutlu olun. Saf olmayın kullanılmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Kullanma abi bodyci gençlikkkkkkkk =P[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 yanlız biz bunu buzdolabında tuttuk. onun bi etkisi olmaz mı? annem dellendi de :)[signature][hline]-afk yim. -ANAMA HA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 içtim bi de ben bundan bi bardak yaw. (ama içine pekmez de kattığım için tadını alamadım böyle de bi durum var)[signature][hline]-afk yim. -ANAMA HA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Whey Proteinler 2-3 ay dayanıo die biliodm..[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b]Maxen, 08 Eylül 2005 14:25 tarihinde demiş ki: Ban San O Biz Siz Ortam .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Pekmez ve protein tozu =====> HIAAAAAAAAAA bırakın layyyyynnnn koşacam içim yanıyorrrrrr, enerjim varrrrr.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gordios Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 ben çok kullandım Bozulmaz Korkma.[signature][hline]~. _______ ~. /__||__| ~ |vw_____;¯¯¯| ~ (O)_____(O)_/ THE GOLF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: Absolut, 15 Eylül 2005 16:44 tarihinde demiş ki: Pekmez ve protein tozu =====> HIAAAAAAAAAA bırakın layyyyynnnn koşacam içim yanıyorrrrrr, enerjim varrrrr. 14 kilo eksiğim var başka nasıl alıcam ARKŞDAIM!!!!!11 ayrıca body hocama sordum 1 yıl da bozulur anca dedi. içiyorum valla tadi da güzel hem. eyvallah yardımlar için.[signature][hline]-afk yim. -ANAMA HA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 üstünde yazar son kullanma tarihi ... proteinin cinsi ne? büyük plastik kavanoz şaklindeki kutularda olanlardansa ve sen buz dolabında bozulurmu diye topic açıyosan protein tozunu bana ver bozulmuş demekki.. bozulmaz onların ömrü 2 3 yıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 14 kilo eksiğim var başka nasıl alıcam ARKŞDAŞIM!!!!! 14 kiloyu minimum 1 yıl içinde sürekli antreman yaparak alman lazım yoksa kilo alrsın ama çatın genişlemez armut gibi olursun bişeye benzemez.. ayrıca senin ihtiyacın olan whey protein ... protein gofretleriyle bol bol kalori de alabilirsin... soya sütü iç,arı poleni ye bulursan arı sütü de iç.... düz duvara tımanmanı garanti ederim.... bakırköy carousel önündeki gnc de veya nişantaşı gnc de veye bu çeşit distrübitör eczanelerede danış emin ol body hocan bunun eğitimini almamış sadece deneme yoluyla sana fikir verir.. eğitimli kişilere danış ya da bana sor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 5 ay kısa bir süre. tahminen 1 yıl gibi bir süresi olması lazım. üretici firma üstüne basmıştır üretim ve son kullanma tarihini.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 protein tozları öyle kolay kolay bozulmaz , babam kullanırdı bi ara 3xkafam kadar bi kutu içinde 2 kutu 1 yıl falan içti heralde sürekli[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: lizardking, 15 Eylül 2005 21:33 tarihinde demiş ki: 14 kilo eksiğim var başka nasıl alıcam ARKŞDAŞIM!!!!! 14 kiloyu minimum 1 yıl içinde sürekli antreman yaparak alman lazım yoksa kilo alrsın ama çatın genişlemez armut gibi olursun bişeye benzemez.. ayrıca senin ihtiyacın olan whey protein ... protein gofretleriyle bol bol kalori de alabilirsin... soya sütü iç,arı poleni ye bulursan arı sütü de iç.... düz duvara tımanmanı garanti ederim.... bakırköy carousel önündeki gnc de veya nişantaşı gnc de veye bu çeşit distrübitör eczanelerede danış emin ol body hocan bunun eğitimini almamış sadece deneme yoluyla sana fikir verir.. eğitimli kişilere danış ya da bana sor.. dediklerinin hepsini yapıyorum zaten. geçen sene 4 ayda 5 kilo aldım body yaparak ama sonra öss geyiğine bırakmak zorunda kaldım bu sene alıcam inşallah. bu arada evet whey protein kullanıyorum ama diyetisyene gittim o GAINER verdi. gerçi o da whey protein.[signature][hline]-afk yim. -ANAMA HA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 1- türkiyede ki body ciler bir halt bilmiyor 2- içeriğine bak eğer ki yumurta akıdnan yapılmışsa keisn bozulmuştur diğer ürünmlerde durum nedir bilemem ama sakata gelem derim[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 dediklerinin hepsini yapıyorum zaten. geçen sene 4 ayda 5 kilo aldım body yaparak ama sonra öss geyiğine bırakmak zorunda kaldım bu sene alıcam inşallah. bu arada evet whey protein kullanıyorum ama diyetisyene gittim o GAINER verdi. gerçi o da whey protein. ingilizcen vardır umarım...eğer varsa burdan da faydalana bilirsin fazlasıyla... www.t-nation.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar