Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

protein tozları ne kadar sürede bozulur?

Black-ice

Öne çıkan mesajlar

said:
Absolut, 15 Eylül 2005 16:44 tarihinde demiş ki:
Pekmez ve protein tozu =====> HIAAAAAAAAAA bırakın layyyyynnnn koşacam içim yanıyorrrrrr, enerjim varrrrr.

14 kilo eksiğim var başka nasıl alıcam ARKŞDAIM!!!!!11

ayrıca body hocama sordum 1 yıl da bozulur anca dedi.
içiyorum valla tadi da güzel hem.
eyvallah yardımlar için.[signature][hline]-afk yim.
-ANAMA HA?
Sosyal ağlarda paylaş

14 kilo eksiğim var başka nasıl alıcam ARKŞDAŞIM!!!!!

14 kiloyu minimum 1 yıl içinde sürekli antreman yaparak alman lazım yoksa kilo alrsın ama çatın genişlemez armut gibi olursun bişeye benzemez.. ayrıca senin ihtiyacın olan whey protein ... protein gofretleriyle bol bol kalori de alabilirsin... soya sütü iç,arı poleni ye bulursan arı sütü de iç.... düz duvara tımanmanı garanti ederim.... bakırköy carousel önündeki gnc de veya nişantaşı gnc de veye bu çeşit distrübitör eczanelerede danış emin ol body hocan bunun eğitimini almamış sadece deneme yoluyla sana fikir verir.. eğitimli kişilere danış ya da bana sor..
Sosyal ağlarda paylaş

protein tozları öyle kolay kolay bozulmaz , babam kullanırdı bi ara 3xkafam kadar bi kutu içinde 2 kutu 1 yıl falan içti heralde sürekli[signature][hline]Lost in a dream
Nothing is what it seems
Searching my head
For the words that you said
Tears filled my eyes
As we said our last goodbyes
The sad scene replays
Of you walking away
Sosyal ağlarda paylaş

said:
lizardking, 15 Eylül 2005 21:33 tarihinde demiş ki:
14 kilo eksiğim var başka nasıl alıcam ARKŞDAŞIM!!!!!

14 kiloyu minimum 1 yıl içinde sürekli antreman yaparak alman lazım yoksa kilo alrsın ama çatın genişlemez armut gibi olursun bişeye benzemez.. ayrıca senin ihtiyacın olan whey protein ... protein gofretleriyle bol bol kalori de alabilirsin... soya sütü iç,arı poleni ye bulursan arı sütü de iç.... düz duvara tımanmanı garanti ederim.... bakırköy carousel önündeki gnc de veya nişantaşı gnc de veye bu çeşit distrübitör eczanelerede danış emin ol body hocan bunun eğitimini almamış sadece deneme yoluyla sana fikir verir.. eğitimli kişilere danış ya da bana sor..

dediklerinin hepsini yapıyorum zaten.
geçen sene 4 ayda 5 kilo aldım body yaparak ama sonra öss geyiğine bırakmak zorunda kaldım bu sene alıcam inşallah.
bu arada evet whey protein kullanıyorum ama diyetisyene gittim o GAINER verdi. gerçi o da whey protein.[signature][hline]-afk yim.
-ANAMA HA?
Sosyal ağlarda paylaş

1- türkiyede ki body ciler bir halt bilmiyor
2- içeriğine bak eğer ki yumurta akıdnan yapılmışsa keisn bozulmuştur diğer ürünmlerde durum nedir bilemem ama sakata gelem derim[signature][hline]HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

dediklerinin hepsini yapıyorum zaten.
geçen sene 4 ayda 5 kilo aldım body yaparak ama sonra öss geyiğine bırakmak zorunda kaldım bu sene alıcam inşallah.
bu arada evet whey protein kullanıyorum ama diyetisyene gittim o GAINER verdi. gerçi o da whey protein.

ingilizcen vardır umarım...eğer varsa burdan da faydalana bilirsin fazlasıyla...
www.t-nation.com
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...