Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: Olivies, 15 Eylül 2005 18:25 tarihinde demiş ki: tabi milli marsı savunarak milliyetci olursun değilmi? hatta senede 1 canakkele sehitlerine git baska birsey yapma pure milliyetci gezinirsin. milliyetcilik bu değildir.Atatürk'ün bize verdiği milliyetcilik olgusu bu degildir hani tanışıyomuyuz? tanışmıyorsak vatanseverlik ve milliyetçilik duygularımın ya da yaptırımlarının nereye kadar ve nasıl olduğunu nerden biliyorsun? atatürk'ün verdiği milliyetçilik olgusunu içimde taşımadığımı nerden biliyorsun? bizim burda "süper milliyetçi" havaları yaptığımızı düşünüp bizi ezmeye çalışırken sen aynı zamanda "süFer milliyetçi" havalarına bürünmüyormusun.. bi gidermisin.. lütfen.. rica.. 0edit: imlâ[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. [Bu mesaj Christoph_Vassel tarafından 15 Eylül 2005 20:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 valla ben de süfer milliyetçi değilim, nickimin başına TT yazmadım çünkü msn'de. doğruya doğru şimdi.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: Christoph_Vassel, 15 Eylül 2005 14:42 tarihinde demiş ki: hiphopmuş repmiş hiç haz etmeme rağmen sagopa denen tipin bir şarkısını indirmek için girdiğim sitede buldum aşağıdaki saçmalığı..aşırı milliyetçi birisi değilim ma yinede güleyimmi ağlayımmı bilemedim.. "Bakma, dönmez şafak vakti yurttan kaçan o alçak Dönmeyip Amerika'da, arlanmaksızın yaşayacak. O benim milletimin hırsızıdır, yurdu soyacak, Hortumladıkları benimdir, milletimindir ancak. Çalma kurban olayım hepsini, ey hırslı çakal Gariban halkımada bir pul, bırakacak kadar al Olmaz sana götürdüğün paralar sonra helal Hakkını vermezsen burdaki ortaklarının behemal Ben ezelden beri aç yaşadım, aç yaşarım Hangi hükümet beni kurtaracakmış? Şaşarım Kurumuş musluk gibiyim, ne akar ne taşarım Yırtsam da bir tarafımı, hiç görülmez başarım. Mali Krizler, yoluna örmüşse çelikten duvar, Benim cağız, ceğiz diyen bir hükümetim var Bağırsın korkma, nasıl işimize burnunu sokar Avrupa Birliği denen tek dişi kalmış canavar. Arkadaş, Meclise namusuyla çalışanları uğratma sakın İşe aldıracakların, olsun hep sana yakın Gelecektir, cezanı vereceği günler Hakkın Kim bilir belki yarın, belki yarından da yakın. Yaktığın yerleri orman diyerek geçme, tanı Çalışanı işten at, doldur kadroya yatanı Gözleri açık yatır seni kurtaran atanı Satılmadik o kaldı, durma satıver vatanı. Sermaye mutlu olsun, olsa da çevre feda Semizletin Apo'yu, mezarında dönsün Şüheda Uydurma kanunlarla Meclisten getirin seda Onbin Yıllık tarihe, yurdum ederken veda. Cümlenizin bu yurdu yok etmek mi emeli? Yediginiz herzelere başka ne demeli? Oyuverin altını, iyice sallansın temeli Yurdumun ki, sonunda vatandaş kükremeli.... O zaman durur belki gözümden akan yaşım O zaman doğrulur belim, yukarı kalkar başım O zaman boşa gitmez yıllar süren uğraşım HESABINI VERİP TE GİTTİĞİNİZ GÜN KARDAŞIM... Dalgalanın sizde dolar gibi şimdi ey suçlular Olsun artık soyguncuya vurulacak bir yular Ebediyen, öyle yok hesapsız bir iktidar Hakkıdır Garip yasamış vatandaşın da gülmek Hakkıdır ezilmiş milletimin aydınlık bir İstiklâl....." Kaynak gayet güzelmiş, milli değerler putlaştırılmak için değil, yaşayanlar adam gibi yaşasınlar diye vardır.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 armtra nın dediği son söze aşırı derecede katılıyorum Marş, bayrak birer simgedir.Önemli olan onun anlattıklarıdır, içinde sakladıklarıdır... Yani o marşı farklı sözler uydurarak yazmanın milliyetçilikle yada anti-milliyetçilikle hiç mi hiç alakası yok... Yani istiklal marşında Türk milletinin o zamanki azmi, umutları yazılmış Bu şarkımı diyim şiirmi diyim her neyse işte istiklal marşıyla tamamen alakasız birşey sadece günümüz Türkiyesini mizahi bir dille eleştirmiş... Bence gayet güzel bir çalışma hatta cuk diyede oturmuş İstiklal marşıyla bunun hiçbir alakası yoktur.Alaka kurmaya çalışıyosanız bilemiycem ki nasıl alaka kurduğunuzu da anlayamadım... Bu şiirde sadece kafiye benzerliği filan var ki o da milliyetçiliğinizin kabarmasına neden oluyosa bilemiycem...[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Padi Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 bence ağlamaya pek gerek yok. zaten burda hırsızı eleştirmiş soysuz oç leri eleştirmiş yani milleti batıranları kötülemiş istiklal marşını deil[signature][hline]May The "K" Be With You efsane topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: Fistan, 15 Eylül 2005 14:50 tarihinde demiş ki: arkadaşım istiklal marşı üstünde oynama yapılamaz diye bişey var mı? bayrak olsa ya da türkiye cumhuriyeti ismi falan olsa bişi demicemde bu sonuçta bi şiir ne milli değeri? değer değil bu marş. remix de yapılır.bunda kızacak bişey yok ki? dediğine asla katılmasam da , bu yazılan şeyin milli değerlere bir hakaret olduğuna da katılmıyorum gayet iyi eleştirilmiş ; eser sahibinden izin alınması denmiş bir yerde, onun yapılmasının nasıl olacağını merak ediyorum bir de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: Padi, 15 Eylül 2005 21:30 tarihinde demiş ki: bence ağlamaya pek gerek yok. zaten burda hırsızı eleştirmiş soysuz oç leri eleştirmiş yani milleti batıranları kötülemiş istiklal marşını deil işte! 12 sayfadır konuşulmayan(??!?) bitek bu kalmıştı onuda düşüncelerimize kattı sağolsun arkadaş..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Herkesin sevecegi bi sey degil belki ama bence bayagi basarili olmus ve bi hayli de yaraticlik var burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 ben açıkçası çok beğendim. yaratıcı.[signature][hline] selam : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 milli degerle oynayan bisey yok. gayette basarili ve gercekci. istiklal marsinada saygisizlik filan yok, saglam elestiri var. tebrikler...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 elaidi - aquila +1[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: Mantar, 16 Eylül 2005 05:28 tarihinde demiş ki: elaidi - aquila +1 +1 =)[signature][hline]Fistan, 13 Eylül 2005 01:17 tarihinde demiş ki: top küp olsa herşey belli olcak sanki eheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: Fistan, 15 Eylül 2005 14:45 tarihinde demiş ki: güzelmiş.. +1[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Hoş bir şekilde içine edilmiş.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anodhen Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 gerilim yapmanın alemi yok memleket yerinde kimse alıp götürmüyo provakatörlerin gazına gelmemeye bakalım insanlar birbirini yiyecek yakında burnunuzun dibindeki sinek yerine önünüzdeki dinazoru düşünün... [Bu mesaj Anodhen tarafından 16 Eylül 2005 13:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar