HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 toplumsal duzen olarak turk yerine "insan" yerlestirilirse,harika bir duzen..ve bi o kadarda zor.Sevdim(DTO yu degil,DIO yu).[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 OMFG dunya turk olursa fazla yaşamaz onu solıyım dedım japonyada bır deprem olur 40 mılyon japon telef olur japonlar turk olursa[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 İDRO iki dakka rahat olun geçmiş türk devletlerinin genel sorunu iç karkaşalardır, hemen hemen hepsi taht kavgası vs den yıkılmıştır, dtolursa gene taht kavgası olur gene bölünür, bu sefer türk türke düşman olmuş olur sonra böle olur işte[signature][hline]Boo, are you happy now? [Bu mesaj wildpervert tarafından 15 Eylül 2005 20:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 abi konu nerden nereleri gelmiş lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 BSGYY Bu sayfayı görme yetkiniz yok [spo1=İBEYBK]İğrenç bi espri yaptım ben kaçayım[/spo][signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. BLOGGER,My love [Bu mesaj Masteis tarafından 15 Eylül 2005 20:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 DTO yu bende gördüm... Ama hiiç umut yok Gerçi bilim hızla ilerliyo, en azından yabancı ülkelerde:D Diğer tüm ülkeler Dünyayı sömürdükten sonra uzaya giderse Dünya belki Türklerin olabilir:D O da belki:P Saçmalık ama yaa... Bikere dünya türk olursa biz kimden kredi alcaz?Kime ihracat yapıcaz? kimi turist olarak getirtçez? DTO=Dünya Türk Olmasın olarak değiştirilse daha gerçekçi olur... Çünkü zaten 80 milyon yeteri kadar bela getiriyo yok bide 6 milyar olursak ohooo[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. ahahaha[signature][hline]''İşgaldeki hali sakın unutma Atatürk'e dil uzatma şerefsiz Sen anandan yine çıkardın ama Baban kimdi, bilemezdin şüphesiz'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 BBC Biz Böyle Coşarız Bencede Olmasın Olursa Vay Halimize Yani[signature][hline]You All Stare But You Never See There Is Something Inside Me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 ekşi söz[hline]Eternalus, 09 Eylül 2005 23:03 tarihinde burda demiş ki: beyler söyleyeyim de madalyamı kaldırsınlar deyip de madalyalılara yardakçı diyenlere prim vermeyin. forumda yardakçılık nedir ya? forum yetkilisine yağ çeksem n'olur? bana para mı verir? beni evine mi alır? bana kaset mi yapar? beni şarkıcı yapıp pavyonlarda mı çalıştırır? istetsem bana varır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 valla izmirde baya var.[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 6 mılyar turku galaksıye salıcan bak bakalım uzaylılar bı daha dunyaya gelıomu[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang [Bu mesaj Viktor tarafından 16 Eylül 2005 02:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 ikilmedik uzaylı bırakmazlar :D dötleri yemez bi daha gelmeye lol[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. BLOGGER,My love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Turkler-zuzaylı galaktık federasyonuna gırmek ıstıyoruz dunya olarak ZGF-olmaz sız zamanında yurdunuza gelen uzaylıları taslamak suretıyle soykırım yaptınız kabul edın toprak verın magdur zotoryalı kardeşlerimize T-lan burdakı dallamalardan kurtulduk dıe sevınıyorduk bıde basımıza bunalr cıktı ------------------------------------------------------------ dunya turklerı hukumetı KSP-ozellestırmeler sayesınde butun dunyayı huzura kavusturucaz evet sımdı ılan edıyorum suveyş kanalını panama kanalını ve bogazları ozelleştiriyoruz develtın bu yuku kalksın artık sırf gecen sene mıcrosoft u ve Piramitleri ozelleştirerek 4.3 mılyar dolar para aldık bu arada uyduları ozelleştirdik ve vulcanlıalra sattık ------------------------------------------------------------ Yobazkalr-Papayı gerı ıstıyoruz papa develtı yenıden kurulsun bzıe cennetten toprak satsın papamız OooOoo ------------------------------------------------------------ supros gezegenındekı turklerın haklarını korumak ıcın gezegene barıs harıkatı duzeneldık gezegen artık ıkıye bolundu turkler ve pıtroslar artık barıs ıcınde yasıycak 3 yıl sonra supros pıtros kesımı galaktık federasyona gırdı supros sorununu cozmeden turklerı federasyona almıyoruz hassss genemı yaaaaaaaaa lam bı slogan bulalım barı heh buldum yazın bunu butun uydulara ETO Evren Turk Olsun[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Geyik öldü geyik öldüüü[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nofear666 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 DTO Dünya Top Olsun. :)[signature][hline]I'm Standing On The EdGe. Uzun Bir Uyku Bu, İçinde Her$ey Var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 olsun valla.[signature][hline]17 Eylül Cumartesi Paticik TİŞÖRT buluşması oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: nofear666, 16 Eylül 2005 11:20 tarihinde demiş ki: DTO Dünya Top Olsun. :) puhauhauah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abazz Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 "DZT"Dünya Zaten Top "DTO" Dünya Türk Olsun "İ" İnşallah.. (bakarsın ingilizce eğitimi de kalkar okullarda.)[signature][hline]Who am i? For freedom.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar