Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

her yerde karşımda DTO

mawiman

Öne çıkan mesajlar

İDRO
iki dakka rahat olun
geçmiş türk devletlerinin genel sorunu iç karkaşalardır, hemen hemen hepsi taht kavgası vs den yıkılmıştır, dtolursa gene taht kavgası olur gene bölünür, bu sefer türk türke düşman olmuş olur sonra böle olur işte[signature][hline]Boo, are you happy now?

[Bu mesaj wildpervert tarafından 15 Eylül 2005 20:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

BSGYY

Bu sayfayı görme yetkiniz yok

[spo1=İBEYBK]İğrenç bi espri yaptım ben kaçayım[/spo][signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki:
TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL
tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma.

BLOGGER,My love

[Bu mesaj Masteis tarafından 15 Eylül 2005 20:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

DTO yu bende gördüm...

Ama hiiç umut yok

Gerçi bilim hızla ilerliyo, en azından yabancı ülkelerde:D
Diğer tüm ülkeler Dünyayı sömürdükten sonra uzaya giderse Dünya belki Türklerin olabilir:D O da belki:P

Saçmalık ama yaa... Bikere dünya türk olursa biz kimden kredi alcaz?Kime ihracat yapıcaz? kimi turist olarak getirtçez?

DTO=Dünya Türk Olmasın olarak değiştirilse daha gerçekçi olur... Çünkü zaten 80 milyon yeteri kadar bela getiriyo yok bide 6 milyar olursak ohooo[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde demiş ki:
nesi güzel abi.
düşünsene , rus kızları filan hepisi türk.
ahahaha[signature][hline]''İşgaldeki hali sakın unutma
Atatürk'e dil uzatma şerefsiz
Sen anandan yine çıkardın ama
Baban kimdi, bilemezdin şüphesiz''
Sosyal ağlarda paylaş

ekşi söz[hline]Eternalus, 09 Eylül 2005 23:03 tarihinde burda demiş ki:
beyler söyleyeyim de madalyamı kaldırsınlar deyip de madalyalılara yardakçı diyenlere prim vermeyin. forumda yardakçılık nedir ya? forum yetkilisine yağ çeksem n'olur? bana para mı verir? beni evine mi alır? bana kaset mi yapar? beni şarkıcı yapıp pavyonlarda mı çalıştırır? istetsem bana varır mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Turkler-zuzaylı galaktık federasyonuna gırmek ıstıyoruz dunya olarak

ZGF-olmaz sız zamanında yurdunuza gelen uzaylıları taslamak suretıyle soykırım yaptınız kabul edın toprak verın magdur zotoryalı kardeşlerimize

T-lan burdakı dallamalardan kurtulduk dıe sevınıyorduk bıde basımıza bunalr cıktı

------------------------------------------------------------
dunya turklerı hukumetı KSP-ozellestırmeler sayesınde butun dunyayı huzura kavusturucaz evet sımdı ılan edıyorum suveyş kanalını panama kanalını ve bogazları ozelleştiriyoruz develtın bu yuku kalksın artık sırf gecen sene mıcrosoft u ve Piramitleri ozelleştirerek 4.3 mılyar dolar para aldık bu arada uyduları ozelleştirdik ve vulcanlıalra sattık
Yobazkalr-Papayı gerı ıstıyoruz papa develtı yenıden kurulsun bzıe cennetten toprak satsın papamız OooOoo
supros gezegenındekı turklerın haklarını korumak ıcın gezegene barıs harıkatı duzeneldık gezegen artık ıkıye bolundu turkler ve pıtroslar artık barıs ıcınde yasıycak

3 yıl sonra

supros pıtros kesımı galaktık federasyona gırdı supros sorununu cozmeden turklerı federasyona almıyoruz

hassss genemı yaaaaaaaaa

lam bı slogan bulalım barı heh buldum yazın bunu butun uydulara

ETO

Evren Turk Olsun[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...