amon Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 varmıdır böyle bir olay...dün annem durdu durdu "taşınıyoruz, bavulları toplayın " dedi...tabi dumurumsu acayip bişey yaşadım bu sırada...taşınma gerekçesi babamların yaptığı yerin dublex i çok genişmiş...valla 2 gün sonra kapıya kamyon dayancak...ye adsl de kesilmiş olcak...paticikten zaten ayrılmak zorunda kalcaktım üni başlayınca ...biraz daha erken olcak...umarım işler geçikir annem " terasa güneşlik yapmadan taşınmam" falan derde biraz gecikir[signature][hline]gelen var gelen uzaktan men edimeli herkez tuzaktan aldısan flycam usb300 webcam i kaybetmemeli driver cd yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 oha o ne abi damdan düşer gibi.. bu kadar acelesi neymiş?[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 evin üst kaatı dardı..ama iskan alındıktan sonra genişletmişlet derya deniz olmuş...annemde çok beyenmiş...yanı dublexlerin üst katı minnacık olurya bu alt kata yakın nerdeyse büyüklüğü...o nedenle[signature][hline]gelen var gelen uzaktan men edimeli herkez tuzaktan aldısan flycam usb300 webcam i kaybetmemeli driver cd yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pergamum Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 hımmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Annen dar ewede oturamıyormuymuş,bu ne acele böyle:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 E hadi selametle :) Bu annelerin ev sevdasını hala anlamış değilim. Saraya koyarsın ıı ııhh yine yetmez :)[signature][hline]Bazen acı vurdu bazen yağmur,hiç gülmedi yüzümüz hiç büyümedi gülümüz. Bizi yalnızca akşamlar kucakladı. Biliyorsun sabaha çıkmayan bir yoldu yürüdüğümüz. Ölümden neden korkayım ki? Ben varken o yok o varken ben...M.İRFAN Moderatör Insight ¹³ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 allahtan öle dertlerim yok ama bende taşınmak istiyorum ^^[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar