Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ani karar : taşınıyoruz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
varmıdır böyle bir olay...dün annem durdu durdu "taşınıyoruz, bavulları toplayın " dedi...tabi dumurumsu acayip bişey yaşadım bu sırada...taşınma gerekçesi babamların yaptığı yerin dublex i çok genişmiş...valla 2 gün sonra kapıya kamyon dayancak...ye adsl de kesilmiş olcak...paticikten zaten ayrılmak zorunda kalcaktım üni başlayınca ...biraz daha erken olcak...umarım işler geçikir annem " terasa güneşlik yapmadan taşınmam" falan derde biraz gecikir[signature][hline]gelen var gelen uzaktan
men edimeli herkez tuzaktan
aldısan flycam usb300 webcam i
kaybetmemeli driver cd yi
Mesaj tarihi:
evin üst kaatı dardı..ama iskan alındıktan sonra genişletmişlet derya deniz olmuş...annemde çok beyenmiş...yanı dublexlerin üst katı minnacık olurya bu alt kata yakın nerdeyse büyüklüğü...o nedenle[signature][hline]gelen var gelen uzaktan
men edimeli herkez tuzaktan
aldısan flycam usb300 webcam i
kaybetmemeli driver cd yi
Mesaj tarihi:
E hadi selametle :)
Bu annelerin ev sevdasını hala anlamış değilim. Saraya koyarsın ıı ııhh yine yetmez :)[signature][hline]Bazen acı vurdu bazen yağmur,hiç gülmedi yüzümüz hiç büyümedi gülümüz. Bizi yalnızca akşamlar kucakladı. Biliyorsun sabaha çıkmayan bir yoldu yürüdüğümüz.
Ölümden neden korkayım ki? Ben varken o yok o varken ben...
M.İRFAN
Moderatör Insight ¹³
Mesaj tarihi:
allahtan öle dertlerim yok ama bende taşınmak istiyorum ^^[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş.
[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i]
  • Yeni Oluştur...