Suark Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Ya ben demin bi haytalık yaptım patch yaparken "bakalım kapanınca kaldıgı yerden devam etcekmı" dıyerekten kapattım.Sonra bı baktım patch bıtmıs kabul ettı.E şimdi oyuna girmez bu gırse bıle sorun çıkarır.Bir şeyi siliyoruduk sonra uzerıne yapınca sorunsuz devam edıyordu neydı o dosya?[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 wow klasorunde patch'i sileceksin iste. downloader yok sayip bastan algilayacak...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 sildim ama gene gormuyor? patch mpq yuda sıldım olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 işin komiği oyuna giriyorum.Ama korkuyorum heran pörtleyebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 ya beyler biri yardım etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 abi oyuna giriyorsan yapmistir patchi.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 yok ya eminim patchin yarısında kestim.Zaten bak druid cat formdayken yeni patchle finishing move misslese bile combo kaybetmemesi gerekiyor.Ama bende gidiyor tum combolar. Dun aradım patide gene bulamadım biri söylesin yaw şu dosyayı[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 patch yüklemese oyuna girememen lazım degil mi?[signature][hline]g3nksquad lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Bukadar korkuyorsan eski pachleri yedekle, sil ve oyunu yeniden kur. Yada bir önceki pachi tekrar kur, belki o zaman yenisini tekrar indirmeye başlar.[signature][hline]Sargas >> lvl46 Shaman >> Burning Legion Glirhuin >> lvl41 Rogue >> Kor'gall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Onu sonra yapıcam makıneye format atınca.Cok uzun surcek sımdı teker teker yap.Halbuki bi dosya vardı silince direk eski haline donuodu :(. *!hımk* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar