wanderer Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 selam millet sonunda tatilden dondum. (gerci yine boluk boluk 10 ar gun icin ankaradan ayrilmam gerekecek) bilgisayarimi actiktan sonra yaptigim oncelikli islerden biri hemen paticige girmek oldu. ama tabii ki gecen sene falan da oldugu gibi klasik bir sasirma ve bezme evresi yasiyorum. tanimadigim bir suru adam ve mesajlari, tonlarca gormedigim konu vesaire. allahtan yeni acilmis bolum yok :) bi an "ya ugrasmiyim artik hayata paticiksiz devam ediyim" gibi bi dusunceye sahip oldum bile denebilir hehe bilmiyorum ayni olayi yasayaniniz hic oldu mu? yine, yeniden alismak zaman alacak gibi. neyse, vesileyle i'm back mesajimizi da atmis olduk :)[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Ya güzelim sen benden baya öncedir bu forumlardasın sanırım. Ya sen tatile giderken bi topic açtın tatilden dönerken bi topic açtın ohooo. Popüler bi topicin biyerine yaz zaten gören görür onu. Senin benden daha iyi bilmen gerek. cık cık[hline]Kenderleme senin nicki görünce çocukken parkta oynadığım kum taşıyan kamyonumun kopan tekerinin yerine taktığım yedek tekerin ortasındaki demir aklıma geliyo niyeyse LA DIHLAYIN LA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 selam wanderer elin oglu tatile gidiyo biz sap sap burdayiz :)[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 bizde hoşgeldin diyelim sana bu arada yeni pek fazla kişicikler gelmdi (veya ven hep buralarda olduğum için yeni gelenleri farkedemiom...)[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Selam wanderer.[hline] KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 giderken topic acmadim. amacim forumu gereksiz topiclerle doldurmak da degil. buradaki arkadaslarima bir seyi bildirmek (her birine ayri ayri mesaj cekmek yerine) icin acilmis bir topic bu. zaten bu tarz topicleri pek acmadigimi, topic acma sikligimin da yeterince dusuk oldugunu incelersen gorursun. ayrica, tanimadigin bir insanla, forumda dahi olsa daha duzgun konusman (en azindan benle) daha dogru olur.[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 ya bezdim valla :) acayip topic var. icimde de hepsine bakmam gerektigi gibi acayip bi duygu var. yazin bile aktivitesi boyleyse bu forumun, onumuzde gelecek vaadeden bir kis var demek ki :)[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Ok Sen bilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Hahaha Ben Hep Burdayım hep sizi İzledim Beni Yeni Zannedenler olabilir ama olymposun ilk açıldığı gunden beri burdayım Misal : Genç Osman[hline]Wake Me Up Before you GO-GO / WHAM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Kayıt tarihi:18 November 2001 04:46 Misal : Genç Osman[hline]Wake Me Up Before you GO-GO / WHAM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 lan adami geldigine gelecegine pisman ettiniz ne zaman burdaysaniz burdasiniz adam selam vermis tobe tobe[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 wanderer1985 oha kayıt tarihimiz aynı hatta aynı saat ahah :D komik Misal : Genç Osman[hline]Wake Me Up Before you GO-GO / WHAM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 sen supersin ! nasil becerdin ?[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 bu arada, ben biraktigimda en son swglerin siparisi verilmisti, bekleme asamasindaydi. gidip oraya yeni bi topic acmiyim, buraya yazayim. hic alan oynayan var mi? paticik komunitesi olustu mu? oyun nasil sizce? falan filan...[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 said: kermit_frog, 19 July 2003 23:00 tarihinde demiş ki: sen supersin ! nasil becerdin ?[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Walla Bende çözemedim üstünde uğraşıyorum Cominng Soon Misal : Genç Osman[hline]Wake Me Up Before you GO-GO / WHAM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 reset tarihi 0 23423432 kişinin aynı tarihi[hline]Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Hoşgeldin wanderer. Sevindim bu topici gördüğüme =] Uzun tatil oldu galiba? Epeydir yoktun ortalıkta. said: wanderer1985, 19 July 2003 22:48 tarihinde demiş ki: ..buradaki arkadaslarima bir seyi bildirmek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 uzundu ve guzeldi. aslinda son hafta antalyadaydim, aklima geldi "antalyada paticikci varsa bulusalim, nefr'in de bos vakti varsa gelir" tarzi bi dusunce ama, sonradan unutmusum. artik geleneksel sehirlerarasi paticik paintball turnuvasinda ankaravsantalya da gorusuruz :)[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 hehe super olur harbiden antalyadan az kisi var ama [hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates [Bu mesaj kermit_frog tarafından 19 July 2003 23:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Heh iyi ki unutmuşsun, Nefr Istanbul ve Ankara'daki organizasyonlara katılamadığı için sinir sahibi bir insan oldu son zamanlarda, burada yapılsa burada da katılamayacağım için iyice sinir yapardım, isabet olmuş benim açımdan =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 hosgeldin hey fizikci matematikcimiz wanderer! ozlettin kendini ya icqd a da yok kimle konusuyim ben :)[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 hala amerikada misin volfi? nasi gidiyo(gitti) cmu? :)[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Biliyorum o tüm topicleri okuma gerekliliği duygusunu, 2 haftada bir İzmitte kaldığımdan bi sürü şey birikiyor okunmadık sonra oturuyorum bilgisayar başına kalkamıyorum. Bi kaç saat önce son bütlerim bitti geldim, başladım yine mesaiye:)[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 hoşgeldin wanderer[hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki: Karpuz yedim! Manavdan aldım eve getirirken yolda dayanamayıp tırnaklarımı batırıp (olmayanları) 1 parça koparabildim ve attım ağzıma... Çekirdeğini sevdiğimin meyvesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar