Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tekrar selam a.k.a klasik saskinlik

wanderer

Öne çıkan mesajlar

selam millet
sonunda tatilden dondum. (gerci yine boluk boluk 10 ar gun icin ankaradan ayrilmam gerekecek)

bilgisayarimi actiktan sonra yaptigim oncelikli islerden biri hemen paticige girmek oldu. ama tabii ki gecen sene falan da oldugu gibi klasik bir sasirma ve bezme evresi yasiyorum. tanimadigim bir suru adam ve mesajlari, tonlarca gormedigim konu vesaire. allahtan yeni acilmis bolum yok :)

bi an "ya ugrasmiyim artik hayata paticiksiz devam ediyim" gibi bi dusunceye sahip oldum bile denebilir hehe

bilmiyorum ayni olayi yasayaniniz hic oldu mu?

yine, yeniden alismak zaman alacak gibi. neyse, vesileyle i'm back mesajimizi da atmis olduk :)[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning

Sosyal ağlarda paylaş

Ya güzelim sen benden baya öncedir bu forumlardasın sanırım. Ya sen tatile giderken bi topic açtın tatilden dönerken bi topic açtın ohooo. Popüler bi topicin biyerine yaz zaten gören görür onu. Senin benden daha iyi bilmen gerek. cık cık[hline]Kenderleme senin nicki görünce çocukken parkta oynadığım kum taşıyan kamyonumun kopan tekerinin yerine taktığım yedek tekerin ortasındaki demir aklıma geliyo niyeyse
LA DIHLAYIN LA!
Sosyal ağlarda paylaş

giderken topic acmadim. amacim forumu gereksiz topiclerle doldurmak da degil. buradaki arkadaslarima bir seyi bildirmek (her birine ayri ayri mesaj cekmek yerine) icin acilmis bir topic bu. zaten bu tarz topicleri pek acmadigimi, topic acma sikligimin da yeterince dusuk oldugunu incelersen gorursun. ayrica, tanimadigin bir insanla, forumda dahi olsa daha duzgun konusman (en azindan benle) daha dogru olur.[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning

Sosyal ağlarda paylaş

ya bezdim valla :) acayip topic var. icimde de hepsine bakmam gerektigi gibi acayip bi duygu var.

yazin bile aktivitesi boyleyse bu forumun, onumuzde gelecek vaadeden bir kis var demek ki :)[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning

Sosyal ağlarda paylaş

bu arada, ben biraktigimda en son swglerin siparisi verilmisti, bekleme asamasindaydi. gidip oraya yeni bi topic acmiyim, buraya yazayim. hic alan oynayan var mi? paticik komunitesi olustu mu? oyun nasil sizce? falan filan...[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning

Sosyal ağlarda paylaş

said:
kermit_frog, 19 July 2003 23:00 tarihinde demiş ki:
sen supersin !
nasil becerdin ?[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir.
Socrates

Walla Bende çözemedim üstünde uğraşıyorum

Cominng Soon

Misal : Genç Osman[hline]Wake Me Up Before you GO-GO / WHAM!

Sosyal ağlarda paylaş

uzundu ve guzeldi.

aslinda son hafta antalyadaydim, aklima geldi "antalyada paticikci varsa bulusalim, nefr'in de bos vakti varsa gelir" tarzi bi dusunce ama, sonradan unutmusum.

artik geleneksel sehirlerarasi paticik paintball turnuvasinda ankaravsantalya da gorusuruz :)[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning

Sosyal ağlarda paylaş

Biliyorum o tüm topicleri okuma gerekliliği duygusunu, 2 haftada bir İzmitte kaldığımdan bi sürü şey birikiyor okunmadık sonra oturuyorum bilgisayar başına kalkamıyorum. Bi kaç saat önce son bütlerim bitti geldim, başladım yine mesaiye:)[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...