Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 said: Penthesilea, 02 Eylül 2005 22:47 tarihinde demiş ki: Umur hic sabanciya gelmedi ki Ben, Dela ve Elaidi harrasliyoduk gelsin diye (kendisi ufaktir, bu sene girdi össye :( ), ama Aysun Kayaci kazandi, o kazanamadi faads Sindire sindire okuyoruz liseyi, aceleye luzum yok. msnyklmtminin izmirlisi :).[signature][hline]g3nk.
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Aradım ama açmadın.. öyle olsun umur öyle olsun yazdım bi kenara :P
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Gittik içtik eğlendik güzeldi . Bu sabah da arabaya koyup yolladık zat-ı muhteremi . Kah sinirlendik kah güldük dün gece . Evet , yeri geldi sinirler çok gerildi . Allahım ne kadar güzel bir geceydi . Seorum geceyi . İçtik , sarhoş olanlar kustu olmayanlar kusmadı . Öyle bir ortam işte .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
CrayTotem Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Sen eglendinmi? Yapma yav... Valla senle , elaidi ve dela ile muhabbet ederken eglendim ama icki , müzik , bar otami dersen olmadi.Bayanlar sag olsunlar biz gelmeden kafa olup bunalima girmislerdi bizde fazla ilgilenmesek bile içme istegimiz kacti dogal olarak. Ama durum vasat degildi tabi az bi eglendik.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Önceki gün ayrıldığım kız arkadaşım ordayken benim ne kadar eğlenmemi bekliyordunuz ki . Jnmlar ama güzeldi yine de .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 xaenin'in kız arkdkşı!111 gecemizin huzurunu bir nebze de olsa kaçırmış olsa da balkon muhabbetini engelleyemedi. Gerizekalı E.E. balkondan düşücekti.. düşemedi yetemedi! Kah sinirler gerildi kah 5 kişi 1 beyaz gömlek kot pantolon kombinasyonuna sahip adamı dövücektik kah e.e'yi balkondan atıcaktık.. Olmadı yâr.. güzeldi pls.[signature][hline] selam : )
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 O adamı çok güzel benzetmekti benim esas amacım . Ama olmadı . Adam daha fazla dayılanamadı . Yetemedi . Yazık oldu . E.E düşecekti gülecektik . O da yetemedi . Yetemeyenler bir araya toplandık yaptık . jnm[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
CrayTotem Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Saat 1 sularinda Elaidi ve Dela nin yatmasi iyi olmadi... Saat 12.30 sularinda yatan saat 1.20 gibi tekrar reslenen Alexide süpriz yapti..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 hmm umarım eğlenmişinizdir sana iyi yolculuklar septi[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla!
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 306 nolu labdeyim, arkadaş arıyorum df.[signature][hline]g3nk.
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Telefon numaran ne? 0900 --- -- -- ? Arayalım hani arkadaş falan arıyonya :)[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 hep kel kalacaksın.[signature][hline]g3nk.
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 OMEFEGE :-O[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
Cermy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 tostumu yedim, bekliyorum. a benzemiş sanki biraz =)[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] SATILIK LAPTOP[/b]
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Yataksız !!1!1[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Olm cumartesi geceleri shuttle i kacirinca kalmaya Bilkente gelcez ona göre[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Taksimden ankaraya ?[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Öne çıkan mesajlar