Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bana veda partisi, 3 eylül.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Penthesilea, 02 Eylül 2005 22:47 tarihinde demiş ki:
Umur hic sabanciya gelmedi ki
Ben, Dela ve Elaidi harrasliyoduk gelsin diye (kendisi ufaktir, bu sene girdi össye :( ), ama Aysun Kayaci kazandi, o kazanamadi faads

Sindire sindire okuyoruz liseyi, aceleye luzum yok.
msnyklmtminin izmirlisi :).[signature][hline]g3nk.
Mesaj tarihi:
Gittik içtik eğlendik güzeldi . Bu sabah da arabaya koyup yolladık zat-ı muhteremi . Kah sinirlendik kah güldük dün gece . Evet , yeri geldi sinirler çok gerildi . Allahım ne kadar güzel bir geceydi . Seorum geceyi .

İçtik , sarhoş olanlar kustu olmayanlar kusmadı . Öyle bir ortam işte .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Mesaj tarihi:
Sen eglendinmi?

Yapma yav...
Valla senle , elaidi ve dela ile muhabbet ederken eglendim ama icki , müzik , bar otami dersen olmadi.Bayanlar sag olsunlar biz gelmeden kafa olup bunalima girmislerdi bizde fazla ilgilenmesek bile içme istegimiz kacti dogal olarak.
Ama durum vasat degildi tabi az bi eglendik.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
Mesaj tarihi:
Önceki gün ayrıldığım kız arkadaşım ordayken benim ne kadar eğlenmemi bekliyordunuz ki . Jnmlar ama güzeldi yine de .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Mesaj tarihi:
xaenin'in kız arkdkşı!111 gecemizin huzurunu bir nebze de olsa kaçırmış olsa da balkon muhabbetini engelleyemedi. Gerizekalı E.E. balkondan düşücekti.. düşemedi yetemedi! Kah sinirler gerildi kah 5 kişi 1 beyaz gömlek kot pantolon kombinasyonuna sahip adamı dövücektik kah e.e'yi balkondan atıcaktık.. Olmadı yâr.. güzeldi pls.[signature][hline] selam : )
Mesaj tarihi:
O adamı çok güzel benzetmekti benim esas amacım . Ama olmadı . Adam daha fazla dayılanamadı . Yetemedi . Yazık oldu . E.E düşecekti gülecektik . O da yetemedi . Yetemeyenler bir araya toplandık yaptık . jnm[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Mesaj tarihi:
Saat 1 sularinda Elaidi ve Dela nin yatmasi iyi olmadi...
Saat 12.30 sularinda yatan saat 1.20 gibi tekrar reslenen Alexide süpriz yapti..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...