Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bana veda partisi, 3 eylül.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nereye yaw ?[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
anladım okul için fln mı gidiyosun?[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
tuh rakın kok olmasa gelirdim[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK

MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki:
Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!)
Mesaj tarihi:
biletini bana sat git?süper parti verir aleksi.[signature][hline]you knew you had a heart made of stone.
you should've let me know.
you could've let me know.
..
all these other flaws
will lead to mine.
Mesaj tarihi:
dimi bende diyorum neden paso istanbul buluşmalarını kaçırıyorum....ahh.ah.. insanın aklından çıkıyor o bölüm...konu dışı baya ayak altı oluyor dimi..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Mesaj tarihi:
güle güle o zaman
ama biraz hüzünlü gördüm seni[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler...
LeT LoVe Be YoUr EnErGy=)
Mesaj tarihi:
Ankara mı ? İstanbul'un neyi tatmin etmedi sizide güzel Ankara'ma tecavüz ediyorsunuz bakiyim ?[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız.
Mesaj tarihi:
madem istanbulda veda partisi yapılıyor, ankarada da hoşgeldin partisi yapalım, di mi ? :)[signature][hline]Beş Hececiler
I fear no enemy! I fear not death!
For the khala is my strength.
Mesaj tarihi:
valla gelmek isterdim ama once NS'i yatiranlar partisine katilacam bu gece sortiede, ertesi gun de reinada calculusten cakanlar partisi var : (

sen de artik gidisim suskundu, donusum muhtesem olacak der gidersin alexicim.[signature][hline]agostos 2005

Hit Single'im
  • Yeni Oluştur...