Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Ya şimdi herkese teker teker telefon etmek uğraştırıyor. Ki kontürüm yok o ayrı mesela. Her neyse. Ulaşabilenler ulaşmayı biliyor, taksimde buluşulacak. GG.[signature][hline]g3nk.
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 nereye yaw ?[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Ankaraya taşınıyorumda.[signature][hline]g3nk.
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 anladım okul için fln mı gidiyosun?[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 bilkentli oldu arkadaşımız. gelebilirim[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Shagrath Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 çok alçak gonullu :D bana veda partısı =)[signature][hline]--Borgır--
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 tuh rakın kok olmasa gelirdim[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!)
Nereid Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 biletini bana sat git?süper parti verir aleksi.[signature][hline]you knew you had a heart made of stone. you should've let me know. you could've let me know. .. all these other flaws will lead to mine.
hyde Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 hadı bye bye[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected]
Mandoo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 buraya alalım bu topiği dimi aleksi..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Yok burada iyi.[signature][hline]g3nk.
Mandoo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 dimi bende diyorum neden paso istanbul buluşmalarını kaçırıyorum....ahh.ah.. insanın aklından çıkıyor o bölüm...konu dışı baya ayak altı oluyor dimi..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Aslında buluşma değil bu tam olarak. Haydi gelin şeyi taşımıyor çünkü herkese ^^. Kişisel'e açabilirdim, doğru, eğer kişiselden men edilmeseydim açardım kişisel'e.[signature][hline]g3nk.
Mandoo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 kafana göre takıl sorgulucak halim yok..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde.
arina Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 güle güle o zaman ama biraz hüzünlü gördüm seni[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... LeT LoVe Be YoUr EnErGy=)
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Ankara mı ? İstanbul'un neyi tatmin etmedi sizide güzel Ankara'ma tecavüz ediyorsunuz bakiyim ?[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Istanbul şahane zaten.[signature][hline]g3nk.
Bone Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 madem istanbulda veda partisi yapılıyor, ankarada da hoşgeldin partisi yapalım, di mi ? :)[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Yol durumuna bağlı, ama 4'ünün akşamı oralarda olacağım. 5 sabahı evimde olacam.[signature][hline]g3nk.
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 bilkent konutlarındadır allah bilir ev.[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Neden?[signature][hline]g3nk.
Dela Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 valla gelmek isterdim ama once NS'i yatiranlar partisine katilacam bu gece sortiede, ertesi gun de reinada calculusten cakanlar partisi var : ( sen de artik gidisim suskundu, donusum muhtesem olacak der gidersin alexicim.[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Yok olm, ali online değil. Duyuramıyorum sesimi. Yetersizlere açık değil organizasyonum zaten haha.[signature][hline]g3nk.
slayer__ Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 iste giderken izmire uğrarsan sana burda içeriririm yediririm geçiririm ;p
Öne çıkan mesajlar