lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Belçika Grand Prix - Sıralama turları 1. Juan Pablo Montoya, McLaren, 1:46.391 2. Kimi Raikkonen, McLaren, 1:46.440 3. Giancarlo Fisichella, Renault, 1:46.497 4. Jarno Trulli, Toyota, 1:46.596 5. Fernando Alonso, Renault, 1:46.760 6. Ralf Schumacher, Toyota, 1:47.401 7. Michael Schumacher, Ferrari, 1:47.476 8. Felipe Massa, Sauber, 1:47.867 9. Jenson Button, BAR, 1:47.978 10. Mark Webber, Williams, 1:48.071 11. Takuma Sato, BAR, 1:48.353 12. David Coulthard, Red Bull, 1:48.508 13. Rubens Barrichello, Ferrari, 1:48.550 14. Jacques Villeneuve, Sauber, 1:48.889 15. Antonio Pizzonia, Williams, 1:48.898 16. Christian Klien, Red Bull, 1:48.994 17. Robert Doornbos, Minardi, 1:49.779 18. Christijan Albers, Minardi, 1:49.842 19. Tiago Monteiro, Jordan, 1:51.498 20. Narain Karthikeyan, Jordan, 1:51.675 sıralama turları böyleydi.McLaren takımı gene üstünülüğünü ortaya koydu.ama hiç belli olmaz renaultlar la çekişmeli bi yarış geçebilir gene.ha bi de yağmur faktörü var.hava yağmurlu olcak gibi gözüküyo.eğer yapmur yağarsa gene gözlerimizi ayıramıyacağımız bi yarış bizi bekliyor.mclaren umarım kazanır.juan pablo rulz.. diyorum.bekleyelim görelim.[signature][hline]couple of dreams...
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Fisichella 10 sira geriden baslayacak bir de.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 barichello da hiç moral kalmadı.[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya?
go2hell Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 kimi & montoya rulee..... ++ hakketten baric ve coult a yazık oldu yaw :( bide adama bi sempatim var su takuma sato cok iyi ya :)[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog [Bu mesaj go2hell tarafından 11 Eylül 2005 02:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Renault lar çok iyi kalkıyor en azından 3. lüğe yükselir start anında tahminimce.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
ALUCARD Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 bence bu yarışı Juan Pablo Montoya, McLaren, kazanır.zaten Michael Schumacher, Ferrari, bu sezon çok sey yapamadı ya Juan Pablo Montoya, McLaren, yada Kimi Raikkonen, McLaren, :tebrikz:
behran Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 bu sato dan bıktım ben ya adam sadece sabotaj a yarışıo kaç oldu böle[signature][hline]
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 yarış dışı kalmış shumi[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =]
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: go2hell, 11 Eylül 2005 02:03 tarihinde demiş ki: kimi & montoya rulee..... ++ hakketten baric ve coult a yazık oldu yaw :( bide adama bi sempatim var su takuma sato cok iyi ya :) amma şom ağızlısınız coult un aracına bişi oldu :D[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =]
Apache Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 belçika televizyonunun rezalet yayınına rağmen belçika gpsinde çok büyük cezalar alınacak. *Pzonia'nin lastik aksamı çıkmasına rağmen kenara sürmesi gerekliydi.Montoya'yı yarış dışı etti iyi bir ceza alması gerekli.Son 4 lap kala hem Mercedese hem Montoyaya yaptığı ayıptır bu. *Sato'nun aynı şekilde M. Schumacher'e yarışın başlarında arkadan vurarak her iki pilotunda yarış dışı kalması ve yolda ferrari arabasının bir parçası olduğu halde sarı bayrağın dalgalanmaması. *R. Schumacherin kuru lastiklerini değiştirmeyerek düştüğü 12. likten 7. liğe gelmesi.2. stopta lastik değiştirseydi ilk 3 e girmesi garantiydi. *İlk 5 e garanti girecek denilen DC nin yarış dışı kalması. yarışta; 1. Kimi Räikkönen 2. Fernando Alonso 3. Jenson Button oldu son olarak montoyanın yarış hakkında yorumu: Pizzonia allah belanı versin //edit evet pizzo[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab [Bu mesaj Apache tarafından 11 Eylül 2005 17:06 tarihinde değiştirilmiştir]
lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 fisi deildi o pizzonia dı.renault bunlara para mı veriyo ne.sinir krizleri geçirttirdi bana.:hrr:juan pablo gene yarış dışı kaldı bir aptal pilot yüzünden.çok yazık.hepte son turlarda oluyo bunlar.yok yok bu işte Briatore nin parmağı var.[signature][hline]couple of dreams...
Apache Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 montoyayı kenara çarpmış halde görünce sinirden köpürdüm.mclaren mercedes puan olarak renaultu gecmesıne 4 lap kalmısken bu durum olması bana kasti olarak yapılmıs gibi geliyor.[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab
go2hell Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Montoya ' ya yazık oldu o pizznio mı ne çarpmiş aslıonda bizimkindede hata var tur bindiriyon ne kasıon. Fisichella yüzünden yarış karıştı. Ralf şaşırdı 2 ci falan oldu :) Dedim bu kaza yapcak dedim. Kuru hava lastikelrini taktı ve kaza yaptı hehe cok komikti. Herneyse Gene kimi aldı :)[signature][hline]Nightwish Power |McLaren go2hell will be a jeolog [Bu mesaj go2hell tarafından 11 Eylül 2005 17:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Kolera Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Ralf kaza mı yaptı yoksa gerilere mi düştü.ya kısaca biri sıralamayı yazsın pls!![signature][hline]Yaşamak için amaç yoktur => Amaç zaten yaşamaktır!
Apache Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ralf ıslak zeminde kuru zemin lastiğini 2. stopta değiştirmediği için 23. lapte kaydı ve sonraki lapte 3. stopa girerek 20 saniye gerilere 12. liğe düştü.Daha sonra yarış dışı kalanlarla beraber 7. liğe anca gelebildi.[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab
go2hell Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Ole yada bole su yarışı izliyince İstanbul park a helal olsun diyorum. Hem yayını , hem radio msglarini dinletmesi , hem yeni gostergeler falan super olmuş.[signature][hline]Nightwish Power |McLaren go2hell will be a jeolog
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 sato bnm adamım ya favori ismim.[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya?
Apache Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 kesinlikle öyle.ne kazaları izleyebildik,ses düzeneği çok kötüydü radyo konuşmalarını,arabaların kadranlarını vs. hiçbirşekilde göremedik.ayrıca deminde dediğim gibi bir kazada sarı bayrak sallanmadı,kaza ardında piste fırlayan parça uzun süre alınmadı vs. istanbul parktaki düzeni hissedemedim ben burada.[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 bizimki ilk yarış diye herşey muhteşem olmak zorundaydı vede oldu tşler türkiye :D[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =]
go2hell Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Reji zaten gereğinden fazla salaktı. İstanbul park rule..[signature][hline]Nightwish Power |McLaren go2hell will be a jeolog
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Markalarda çok büyük avantaj elde edicektik double yapılsaydı.. pizzonia nın yaptıgı gerçekten hayvanlık yani.. Tamam Montoyada da biraz kişesel hata vardır ama sonuçta tur bindiricek adam biraz esnek ol,çekil git yani. Montoyanın hatasına gelince Alonso yla aranda zaten 25sn gibi süper bir fark varken şikanda tur bindirmeye çalısırsan olmaz tabi.. Çok güzel olucaktı double yapsaydık.. Belkide bu yarış Reno nun hem markalar hemde pilotları almasına sebep olucak.. Son 3 yarışı izliyelim görelim diyorum Team West for the win.. =)
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Montoya'nin her zamanki ukalaligi ve normalin cok uzerindeki dengesizlik boyutlarindaki hirsi kazanin bir baska sebebi, sirf Pizzonia'ya yuklenmemek lazim. Zamaninda Verstappen'e kendisi yapmisti o arkadan girismeyi, mustahak.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?
laila Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 montoya nın kazadan sonra kafayı yicektim zaten, yok böle bişi ya sezon başın dan beri hep aynı filmi izliyorum sanki ilkez duble duble yapıcaklar dedik küt adam duvarda... bu arada favorim Ice MAn herzaman ki gibiydi.[signature][hline][email protected] www.pendiklisesi.com
go2hell Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 dogru valla bi turlu olmadı. Turkiyedede bunu yaptı burdada yaptı. ehh montoya :)[signature][hline]Nightwish Power | McLaren | Kimi Raikkonen will be a jeolog
Apache Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: Baggio, 12 Eylül 2005 20:02 tarihinde demiş ki: Montoya'nin her zamanki ukalaligi ve normalin cok uzerindeki dengesizlik boyutlarindaki hirsi kazanin bir baska sebebi, sirf Pizzonia'ya yuklenmemek lazim. Zamaninda Verstappen'e kendisi yapmisti o arkadan girismeyi, mustahak. eh be montoyamı ukalaymıs? montoyaya ukala diyen dc ve buttonu kaale bile almasın derbeder olur yollara düşer.Pizzoniaya fark atmış artık pizzonia yakınına gelip yolunu kesse kaç yazar kesemese kaç yazar.Pizzoniaya dengesiz demek gerekir,montoya arkasındaki Alonsoyla arasını 20 saniyeden yakına almamaya çalışıyordu pizzonianın arkasında kalırsa ikinciliği tehlikeye düşebilirdi.ben tüm gp ler boyunca sato,pizzonia ve trullinin ecclestonedan para yediğini düşünüyorum.hepmi schumachere çarpılır,hepmi aynı adamlara yüklenilir bu işin altında şike var,üçkağıt var.[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab
Öne çıkan mesajlar