Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2005 Belçika Grand Prix

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Belçika Grand Prix - Sıralama turları

1. Juan Pablo Montoya, McLaren, 1:46.391
2. Kimi Raikkonen, McLaren, 1:46.440
3. Giancarlo Fisichella, Renault, 1:46.497
4. Jarno Trulli, Toyota, 1:46.596
5. Fernando Alonso, Renault, 1:46.760
6. Ralf Schumacher, Toyota, 1:47.401
7. Michael Schumacher, Ferrari, 1:47.476
8. Felipe Massa, Sauber, 1:47.867
9. Jenson Button, BAR, 1:47.978
10. Mark Webber, Williams, 1:48.071
11. Takuma Sato, BAR, 1:48.353
12. David Coulthard, Red Bull, 1:48.508
13. Rubens Barrichello, Ferrari, 1:48.550
14. Jacques Villeneuve, Sauber, 1:48.889
15. Antonio Pizzonia, Williams, 1:48.898
16. Christian Klien, Red Bull, 1:48.994
17. Robert Doornbos, Minardi, 1:49.779
18. Christijan Albers, Minardi, 1:49.842
19. Tiago Monteiro, Jordan, 1:51.498
20. Narain Karthikeyan, Jordan, 1:51.675

sıralama turları böyleydi.McLaren takımı gene üstünülüğünü ortaya koydu.ama hiç belli olmaz renaultlar la çekişmeli bi yarış geçebilir gene.ha bi de yağmur faktörü var.hava yağmurlu olcak gibi gözüküyo.eğer yapmur yağarsa gene gözlerimizi ayıramıyacağımız bi yarış bizi bekliyor.mclaren umarım kazanır.juan pablo rulz.. diyorum.bekleyelim görelim.[signature][hline]couple of dreams...
Mesaj tarihi:
barichello da hiç moral kalmadı.[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
ya 1 kişiye salak denir
2 kişiye salak denirde
30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya?
Mesaj tarihi:
kimi & montoya rulee.....

++ hakketten baric ve coult a yazık oldu yaw :(

bide adama bi sempatim var su takuma sato cok iyi ya :)[signature][hline]Nightwish Power

go2hell
will be a jeolog

[Bu mesaj go2hell tarafından 11 Eylül 2005 02:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bence bu yarışı Juan Pablo Montoya, McLaren, kazanır.zaten Michael Schumacher, Ferrari, bu sezon çok sey yapamadı
ya Juan Pablo Montoya, McLaren, yada Kimi Raikkonen, McLaren,

:tebrikz:
Mesaj tarihi:
said:
go2hell, 11 Eylül 2005 02:03 tarihinde demiş ki:
kimi & montoya rulee.....

++ hakketten baric ve coult a yazık oldu yaw :(

bide adama bi sempatim var su takuma sato cok iyi ya :)

amma şom ağızlısınız coult un aracına bişi oldu :D[signature][hline][b]feriştahın fentezileri..
günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben..
ewt ewt love comes again =]
Mesaj tarihi:
belçika televizyonunun rezalet yayınına rağmen belçika gpsinde çok büyük cezalar alınacak.

*Pzonia'nin lastik aksamı çıkmasına rağmen kenara sürmesi gerekliydi.Montoya'yı yarış dışı etti iyi bir ceza alması gerekli.Son 4 lap kala hem Mercedese hem Montoyaya yaptığı ayıptır bu.

*Sato'nun aynı şekilde M. Schumacher'e yarışın başlarında arkadan vurarak her iki pilotunda yarış dışı kalması ve yolda ferrari arabasının bir parçası olduğu halde sarı bayrağın dalgalanmaması.

*R. Schumacherin kuru lastiklerini değiştirmeyerek düştüğü 12. likten 7. liğe gelmesi.2. stopta lastik değiştirseydi ilk 3 e girmesi garantiydi.

*İlk 5 e garanti girecek denilen DC nin yarış dışı kalması.
yarışta;
1. Kimi Räikkönen
2. Fernando Alonso
3. Jenson Button
oldu

son olarak montoyanın yarış hakkında yorumu:
Pizzonia allah belanı versin

//edit evet pizzo[signature][hline]shinsetsu desu..

hordebab

[Bu mesaj Apache tarafından 11 Eylül 2005 17:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
fisi deildi o pizzonia dı.renault bunlara para mı veriyo ne.sinir krizleri geçirttirdi bana.:hrr:juan pablo gene yarış dışı kaldı bir aptal pilot yüzünden.çok yazık.hepte son turlarda oluyo bunlar.yok yok bu işte Briatore nin parmağı var.[signature][hline]couple of dreams...
Mesaj tarihi:
montoyayı kenara çarpmış halde görünce sinirden köpürdüm.mclaren mercedes puan olarak renaultu gecmesıne 4 lap kalmısken bu durum olması bana kasti olarak yapılmıs gibi geliyor.[signature][hline]shinsetsu desu..

hordebab
Mesaj tarihi:
Montoya ' ya yazık oldu o pizznio mı ne çarpmiş aslıonda bizimkindede hata var tur bindiriyon ne kasıon.

Fisichella yüzünden yarış karıştı. Ralf şaşırdı 2 ci falan oldu :)
Dedim bu kaza yapcak dedim. Kuru hava lastikelrini taktı ve kaza yaptı hehe cok komikti.

Herneyse Gene kimi aldı :)[signature][hline]Nightwish Power |McLaren

go2hell
will be a jeolog

[Bu mesaj go2hell tarafından 11 Eylül 2005 17:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ralf kaza mı yaptı yoksa gerilere mi düştü.ya kısaca biri sıralamayı yazsın pls!![signature][hline]Yaşamak için amaç yoktur => Amaç zaten yaşamaktır!
Mesaj tarihi:
ralf ıslak zeminde kuru zemin lastiğini 2. stopta değiştirmediği için 23. lapte kaydı ve sonraki lapte 3. stopa girerek 20 saniye gerilere 12. liğe düştü.Daha sonra yarış dışı kalanlarla beraber 7. liğe anca gelebildi.[signature][hline]shinsetsu desu..

hordebab
Mesaj tarihi:
sato bnm adamım ya favori ismim.[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
ya 1 kişiye salak denir
2 kişiye salak denirde
30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya?
Mesaj tarihi:
kesinlikle öyle.ne kazaları izleyebildik,ses düzeneği çok kötüydü radyo konuşmalarını,arabaların kadranlarını vs. hiçbirşekilde göremedik.ayrıca deminde dediğim gibi bir kazada sarı bayrak sallanmadı,kaza ardında piste fırlayan parça uzun süre alınmadı vs. istanbul parktaki düzeni hissedemedim ben burada.[signature][hline]shinsetsu desu..

hordebab
Mesaj tarihi:
bizimki ilk yarış diye herşey muhteşem olmak zorundaydı vede oldu tşler türkiye :D[signature][hline][b]feriştahın fentezileri..
günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben..
ewt ewt love comes again =]
Mesaj tarihi:
Markalarda çok büyük avantaj elde edicektik double yapılsaydı..
pizzonia nın yaptıgı gerçekten hayvanlık yani..
Tamam Montoyada da biraz kişesel hata vardır ama sonuçta tur bindiricek adam biraz esnek ol,çekil git yani.
Montoyanın hatasına gelince Alonso yla aranda zaten 25sn gibi süper bir fark varken şikanda tur bindirmeye çalısırsan olmaz tabi..
Çok güzel olucaktı double yapsaydık..
Belkide bu yarış Reno nun hem markalar hemde pilotları almasına sebep olucak..
Son 3 yarışı izliyelim görelim diyorum

Team West for the win.. =)
Mesaj tarihi:
Montoya'nin her zamanki ukalaligi ve normalin cok uzerindeki dengesizlik boyutlarindaki hirsi kazanin bir baska sebebi, sirf Pizzonia'ya yuklenmemek lazim. Zamaninda Verstappen'e kendisi yapmisti o arkadan girismeyi, mustahak.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?
Mesaj tarihi:
said:
Baggio, 12 Eylül 2005 20:02 tarihinde demiş ki:
Montoya'nin her zamanki ukalaligi ve normalin cok uzerindeki dengesizlik boyutlarindaki hirsi kazanin bir baska sebebi, sirf Pizzonia'ya yuklenmemek lazim. Zamaninda Verstappen'e kendisi yapmisti o arkadan girismeyi, mustahak.

eh be montoyamı ukalaymıs?

montoyaya ukala diyen dc ve buttonu kaale bile almasın derbeder olur yollara düşer.Pizzoniaya fark atmış artık pizzonia yakınına gelip yolunu kesse kaç yazar kesemese kaç yazar.Pizzoniaya dengesiz demek gerekir,montoya arkasındaki Alonsoyla arasını 20 saniyeden yakına almamaya çalışıyordu pizzonianın arkasında kalırsa ikinciliği tehlikeye düşebilirdi.ben tüm gp ler boyunca sato,pizzonia ve trullinin ecclestonedan para yediğini düşünüyorum.hepmi schumachere çarpılır,hepmi aynı adamlara yüklenilir bu işin altında şike var,üçkağıt var.[signature][hline]shinsetsu desu..

hordebab
  • Yeni Oluştur...