BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Bir bayan arkadaşıma hediye olarak böyle bir bileklik almak istiyorum Bileklik bu tarz olacak ama üstünde kedi resmi olacak. Kedili bileklik nereden bulabilirim ya da gidip bu tür şeyleri yaptırabileceğim bir yer bvar mı?[signature][hline]HeadShot StudiosS.D.N.Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 http://www.schweissband.com/schweissbaender2.php adresinde var. google'da armband with cat diye arattım. ilk çıkana baktım. (resimlerde arattım) Ek: resmi: [signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL[Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 13 Eylül 2005 15:34 tarihinde değiştirilmiştir]
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 babacum taksimde pasajları gezsen eminim bulursun hatta daha güzelini bile bulabilirsin[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben!
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 marijuanalıda iyiymiş :P alterno bilekliği.. yakışır. sitedede maşallah yok yok[signature][hline]FİLTHY PLAY!
Polly Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 peace bilekliklerini tercih ederdim[signature][hline]My sweety shadow...
Sufenta Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Claire's i dene bi.. büyük ihtimal bulursun.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF.
twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 hello kittynin var böyle çok şirinler =)[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 hello kitiyi nerde bulabiliris acep :)[signature][hline]:."You could be my unintended" Çöl çiçeği kediciğe yuva arıyoruz! tıkla!
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 ya iyi güzel de o sitedekiler türkiyeye göndermiyor arkadaşlar.. b uarada ot içmeyin çirmeyin kuzenim getirmiş italyadan onun hatrına takıyorum.. tabii benimd e hoşuma g,tmedi değil hani.. alternmuyum neyim belli değil zenci zebelah gibi bir şeyim[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 bugun öğrendim artık kelmişsinde üzüldüm[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 yok bee halıflkex şu anda kafam 5 mm fln şu anda uzunluk ehe yavaş yavaş :)[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 yokmu bi haber ben şidmi deli gibi o yer senin bu yer babamın ortada tramvay istiklali mi dolaşacağım?[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
amon Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 güsel bieymiş[signature][hline][ quote ]amon, 13 Eylül 2005 22:29 tarihinde demiş ki: gelen var gelen uzaktan men edimeli herkez tuzaktan aldısan flycam usb300 webcam i kaybetmemeli driver cd yi [ /quote ]
GEd Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: Mum_Chamber, 13 Eylül 2005 15:34 tarihinde demiş ki:http://www.schweissband.com/schweissbaender2.php adresinde var. google'da armband with cat diye arattım. ilk çıkana baktım. (resimlerde arattım) Ek: resmi: bu site cok iyiymis.mum saol ya :) bisi ismarladim 2 gunde geldi.(almanya icindeyim)
Öne çıkan mesajlar