jacabo Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Sana olan arzum ne zaman başladı bilemem belki seni o ilk gördüğüm anda belki de seni göremediğim gün içimdeki o garip burukluğu hissettiğim anda sana olan arzum ne zaman alevlendi bilemem belki senin bana ilk defa sarıldıgın anda belki de bana küsüp yüzünü çevirdiğin anda Sana olan arzum ne zaman bitecek biliyorum O kara toprağın kokusunu burnumda hissettiğim anda not : hayatımda ilk defa şiir yazdım diyebilirim bi anda içimden öyle geliverdi neyse...[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 eline sağlık güzel olmuş[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Çok güzel süper.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 acemice, ama içten ve samimi. bence yazmaya devam et :)[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 "sana olan arzum ne zaman alevlendi bilemem belki de bana küsüp yüzünü çevirdiğin anda " guzelmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Acemilik baya sırıtıyor evet, aynı kelimelerle kafiye yapılmasını pek sevmiyorum ama. Samimilik ve içtenlik kurtaran etkenler, yazmaya devam edersen iyi olur. İlk şiir denemen olduğu için normal tabiki, yenileri gelsin. =)[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 düz yazı ile siir arasında kalmış bir yazı bence ugraşırsan çok daha iyisini yazabilirsin[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tBF Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Çok iyi ya araklıyabilirmiyiz izin varmı?:D[signature][hline]Heşeyi sevin kendinizi özellikle. İyi insan olun mutlu olun. Saf olmayın kullanılmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gorkem2303 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 heyt be sen ne şair adammışsın!!! eee tabi aşk adama her şeyi yaptırıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 acemi daha acemi öğrencek[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar