duende Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 [spo1=sandal][/spo] [spo2=bafa golu 1][/spo] [spo3=bafa golu2][/spo] [spo4=agac1][/spo] [spo5=agac2][/spo] [spo6=kutuk][/spo] [spo7=converse][/spo] [spo8=manzara][/spo] [spo9=çiçek1][/spo] [spo10=çiçek2][/spo] [spo11=çiçek3][/spo] [spo12=çiçek4][/spo] [spo13=çiçek5][/spo] [spo14=çiçek6][/spo] [spo15=çiçek7][/spo][signature][hline]Demokratik Pati Örgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 çok güzeller[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 ya link lerini hatalı yazmıssın açılmıyor normal boyutları[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 hepsi güzel de kütük ve converse hariç..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Hoş ..[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 keşke kütüğü başka bi yönden çekseydin ama çiçekler en iyileri bence =)[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Pek bi' özelliği yok fotoğrafların...[signature][hline][Bob Marley]---Me, myself, helö lölehelele Gazeteci-Bir "rastaman" olmam için ne yapmam gerek? Bob Marley-Yeniden doğmalısın... Tüm haklarım yaratıcıya aittir aynı şekilde yaratılamam, klonlanamam.All rights reserved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uraz Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 sakın yanlış anlama ancak iyi birer "hatıra" fotoğrafı gibi duruyor zannedersem makro denemeler olmuş ancak bu denemeler doğru ekipman olmadımı tatsız sonuçlar doğurur.genede ellerinize sağlık...[signature][hline]-Kimeryalı Barbar- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Machiaveli Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Resimler hos ama siradan, birde biraz daha ortalamalisin bazi resimlerde tam ortalama yapamamissin ve bazi kisimlari tamlayamamissin (misal: kutuk)[signature][hline]Never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 güzel resimler görülmeye değer yerler[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 eskileri koyarken hatalı bişeyler yaptm buyuk halleri cıkmıyo diye resimleri tekrar koyuyorum ve yenilerinide ekliyorum [spo1=1][/spo] [spo2=2][/spo] [spo3=3][/spo] [spo4=4][/spo] [spo5=5][/spo] [spo6=6][/spo] [spo7=7][/spo] [spo8=8][/spo] [spo9=9][/spo] [spo10=10][/spo] [spo11=11][/spo] [spo12=12][/spo] [spo13=13][/spo] [spo14=14][/spo] [spo15=15][/spo] [spo16=16][/spo] [spo17=17][/spo] [spo18=18][/spo] [spo19=19][/spo] [spo20=20][/spo] soyleyin bakalm dusunceleriniz...[signature][hline]Demokratik Pati Örgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız...[Bu mesaj duende tarafından 18 Ağustos 2005 01:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Ziyadesiyle gelişigüzel olmuş bence.[signature][hline]- burası neresi - kolonya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 bugun istanbulda bikac tane daha cektim taximde bunlarada bak1n bakal1m [spo1=sinem graffitiyi çizen kiz 11 yasında][/spo] [spo2=buda çizerken baska bi foto işte][/spo] [spo3=bunu sinem çizmemiş ama gercekten iyi :)][/spo] [spo4=buda sonuncusu][/spo][signature][hline]Demokratik Pati Örgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 ılk resımlerı ben begendım ama son resımlerı goremıyorum[signature][hline]_gZm_ artık ivy :) ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Macro çekimlerini sevdim özellikle ilk macro çekimi fakat 10-11-13 spo larındaki macro resimlerini sevmedim, olmamış. Bunların dışında Spo1 resmini sevdim içlerinden diyebilirim bir amatör olarak :)[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Sandal + Bafa gölü çok iyi yakalamışın bunları..[signature][hline][b]Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kedicik Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 cok guzel resimler...[signature][hline]Her gecenin bir sabahi oldugu gibi her kisin da bir bahari olacaktir… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 cicek 1 xp themelerine benziyor :)[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 çok hoş olmuşlar,ellerine sağlık[signature][hline]kuru bir pantolon ile balık tutulmaz...(cervantes) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Grafitilerden en alttan ikinci yani en iyisinde turbo imzası görüyorum türkiyede en iyi cizen kişidir kendisi Tunc dinçtaş Blue jean hiphop köşeyi editörü aynı zamanda :D[signature][hline]Mandoo, 23 Ağustos 2005 16:29 tarihinde demiş ki: bir trip vardır ya..ulan berber acaba değdiriyormu diye kıllanır insan bir an... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 sanadl1n içinde cop fln vardi onlar olmadan bi aci yakalamaya calistim sandalida siyah beyaz photoshopta yapilir[signature][hline]MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 up[signature][hline]kanitlayabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar