Nun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Arkadaşlar, Geçen gün oyunu açtığımda, şirfemi girip oyuna bağlanınca direk bu uyarıyla karşılaştım... "Unable to validate game version. This may be caused by file corruption or the interference of another program. Please visit http://www.wow.europe.com/en/support/ for more information and possible solutions to this issue." Oyunun eski versiyon olduğundan ve diğer programlardaki dosyaların oyunun çalışmasını engelleyebileceğinden falan bahsediyor... Neyse, oyuna giremeyince wowturk'te forumda daha önce bu konuda sorun yaşayan arkadaşların açtığı bir başlık varmı diye baktım... Bir tane buldum ve ona cevap olarak interface klasörünü boşaltması öneriliyordu.. Bende aynen onu yaptım ve oyunu yeniden açmama rağmen yine aynı uyarı yazısı ile karşılaştım... Bunun üzerine son çare olarak oyunu silip baştan kurdum, pathc'leri falan yükledim ve o an için oyuna yeniden girebildim... Ancak, bugün yine oyuna girmeye çalışırken yine aynı uyarı yazısı ile karşılaştım... Bir kaç defa denememe rağmen ne zaman oyunun simgesine basıp oyunu açmaya çalışsam masaüstüme log klasörünün altında bir metin dosyası geliyordu... Adı "cpu" ve içinde aynen şunlar yazıyor... 8/8 16:57:30.640 vendor: 1 8/8 16:57:30.640 features: 00000017 8/8 16:57:30.640 sockets: 1 8/8 16:57:30.640 cores: 1 8/8 16:57:30.640 processors: 2 8/8 16:57:30.640 chip = GenuineIntel 8/8 16:57:30.640 standard (2): 1b=00020809 1d=bfebfbff 4a=00000000 8/8 16:57:30.640 extended (4): 1c=00000000 1d=00000000 4a=20342029 8c=00000000 Masaüstünden silmeme rağmen klasörü, oyunu ne zaman açmaya çalışsam yine kendini masaüstüne kopyalıyor... Benim ne yapmam lazım arkadaşlar... Yeterli derecede ingilizcem olsa blizzard'ın forumlarında çözüm aramaya çalışıcam ama yok... Sizlerden, bilgisi olanlardan yardım istiyorum... Teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 abi interface klasoru ile birlikte WTF ve WDB sanirim iki klasor daha var. onlari da silip denesene.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Şimdi yeni gelen patch yüzünden olabilir. US Client kullanark eu da oynuyorsan. wow klasöründe Realmlist.wtf dosyası var onu notepad ile aç adres satırında eu. yazan yeri us. diye değiştir. kaydet çık oyuna gir şifreyi filan salla bişiler. oyun update edecek kendisini sonra realmlist.wtf ye gir tekrar us. i eu. yap. keyfine bak iyi oyunlar.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Öneriler için teşşekkür ederim... BU akşam deneyeceğim herikisini de... [Bu mesaj Nun tarafından 15 Eylül 2005 15:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 tam olarak nedenini bulamadim fakat wow.exe corrupt oluor bi sekilde.repair sorunu cozuyor ama random olarak bi kac restarttan sonra (benim 24 saat icerisinde 2-3 kez olmustu) tekrar size i degisior wow ve wowerror.exe nin ve ayni hata tekrarlior..repairden sonra wow.exe yi yedekledim bu sorun ile karsilasinca replace ediorum.bu sekilde halledebilirsin ama genel anlamda bi cozum bulamadim bende.bu arada patch den once bu sorunu olanlarin patch fail oluor wow ve wowerror.exe nin size i yuzunden oyunu silip tekrar kurmak yerine birinden bu iki exe yi isteyin yada repair yapip ole patchleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 us ile eu ya girerken olmuştu bana. eu yükledim, memnunum[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Cakeonroof sen bir kontrol et bir şekilde worm filan bulaşmış olabilir senin bilgisayarına anvirus programında onu temizliyorsa exeleri bozabilir. Wow Trojan diye bişi var araştır bir bak exe nin 2 de bir boyutunun değişmesi olmayacak bişi.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 eet kesinlikle ole bisi zaten de iste bi bulamadim.hatta denemek icin bi kac yere serpistirdim wow.exe yi hepsi corrupt oluor sadece installpath deki degil.yedek almak icin zip leyip sakliorum.bi bakinim nete belki vardir daha detayli bisiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar