Malkor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Walla Ben buşehire bayılıyorum ne nem var nede çöl sıcağı Püfür püfür yolları güzel bahçeleri güzel Herşeyi bir farklı Başkent liğe yaraşır bir şehir Çok düzenli Ne b.k kokusu var ne de çöp kokusu her yer pırıl pırıl insanları güzel Cok seviyorum bu şehri[hline]Wake Me Up Before you GO-GO / WHAM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Bende Ankarada yasiyorum Guzel Bir Sehir Gercekten. Bu Son Zamanlarda Yapilan Calısmalar Sonucunds Dada iyi Olacak.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 bende çok seviyorum bizimkiler tatil için bodrum istiyor ama ben ankarada kalmak istiyorum o derece yani :) ama sürekli olmasada bazı geceler mamak çöplüğünün kokusu gop taraflarına ulaşıyo o rahatsız edici bi sorun. ankara da kaybolmakta çok zorlu bir iş hiç çapraz giden sokak hede hödö yok hemen hemen bütün sokaklar birbirlerini dik kesiyo o yüzden mantık yürüterek bulabiliyosunuz her yeri :) insanları da çok sıcak ve cana yakın gerçekten bence tek eksiği skate park :P :)[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Ankarada yaşıyorum hiç sevmiyorum (: her taraf yokuş be (:[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 her taraf yokuş mu? bi istanbula gitte gör yokuşu.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 aga Ankara güzel de harbi orda kaldığımsüre boyunca denizin kokusunu8 özledim,denizsiz yasanır mı be denizsiz şehir mi olurmus be!!!!!!!!!![hline]A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise and a ferrari f1 car which stays in front of the heaven's fire gates is the reason of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 olur. hemde rutubetsiz olur.sıcak havada rahat nefes alırsın.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 ankara pembe. olayı yok... ayrıca istanbullu adam şöyle bi uğramaktan fazla kalamaz ankarada.ankaralılar denizi büyük bi su birikintisi olarak görürler ama öyle diildir. nefesimiz daralır deniz olmayınca bi yerden sonra sudan çıkmış balığa döneriz...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 hadi len coniler sizi İstanbul ownz Ankara Boaz+Deniz+Gece Hayatı+ Çeşitlilik= İstanbul the king[hline] [Bu mesaj Goarth tarafından 19 July 2003 13:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 said: Grudge, 19 July 2003 13:36 tarihinde demiş ki: ... nefesimiz daralır deniz olmayınca bi yerden sonra sudan çıkmış balığa döneriz... tam olarak izah etmişsin.[hline]eski bir çin atasözü der ki: chong song tung, chenk.: (ayağını yorganına göre uzat) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Istanbulun gecekondu mahallesinde kalmış heralde arkadaş geldiğinde? Istanbul çeşit çeşit nereye gidersen orayı görürsün[hline]< V ò d à n > Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 said: Ra_d, 19 July 2003 12:32 tarihinde demiş ki: her taraf yokuş mu? bi istanbula gitte gör yokuşu.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Peh Bandırmayı gelin görün Bayırdan ibaret bir şehir..[hline] KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 ne alaka gece kondu abi.kaldığım yerleri saymak gerekirse: beşiktaş milli saraylar misafirhanesi. tek mishafirhanesi.akmerkezin karşısında 50 metre kadar aşağıda. yeniköy amerikan konsolusluğu lojmanları. buda mehmet cansunun evinin yanı oluyo. mecidiyeköyde kaldım.istinyede kaldım.bide baltalimanında polis moral eğitim merkezi falan gibi bi ismi olan bi yerde kaldım.ha ama anadolu yaklasında hiç kalmamışım onu farkettim.istanbulda her yer yokuş.ya yokuş iniyosun yada çıkıyosun.özellikle beşiktaşta misafrhaneye gidene kadar anamız ağlıyodu. ayrıca ben istanbul kötü şehir demedimki.tatil için süper bi yer ama ben orda yaşıyamam.düzensiz olması bide herkesin tuttuğunu öpmeye çalışması en büyük iki neden.ankarada insanlar biraz daha birlik bi yaşam sürer.ha bide ankaranın gece hayatı yok denecek kadar azdır.saat 00:00 dedinmi sokaklarda kimse kalmaz.çoğu yer kapanır.istanbul öle değil.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 dediğim gibi. ankarayı pembe geçiyoruz...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Sana demedim ben ya Ama tuttuğunu öpmeye çalışması nedemek onu anlayamadım açıklarmısın şunu =) Bu arada istanbul güzel bir şehir benim gözümde çünkü doğup büyüdüğüm yer tabiki fazla bi +sını göremiyorum hem nerde çokluk orda b.kluk hesabına hemde düzensiz gerçekten günlük hayatta ama gerisini hiçbir şehirle değişmem Türkiyede Istanbulun kroları kavramınıda malesef başka şehirlerden gelen gözleri açılmamış delikanlılar yarattı ve yaratmaya devam ediyor onun dışında istanbullular'ın bayanlara laf attığını değişik bakışlar attığını fln bilmem..[hline]< V ò d à n > Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 bende ankaraliyim (istanbulda dogdum o baska) ankara gercekten cok guzel sehir ama her yeri ni gezdinmide boile diye biliyorsun ne bok kokusu var gibi.. yani gordugumden soluyorum tabeki heryerde yok bende cok seviyorum ankarayi birde se nerede oturuyorsun?[hline]* Your skill in Paticik Lore has increased by 0.1%. It is now -0.1% * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 he he ankara güzeldir ahah (: nediyonuz ya[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 MrMedia ne dion ya sen ne anlatmaya calision?[hline]* Your skill in Paticik Lore has increased by 0.1%. It is now -0.1% * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 İnsanları o kadar da güzel değil.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 insanlar nerde güzel diyebilirsin ki zaten.. ankarada deniz yok bikere o bayar. güzel yer, istanbula baya bi mok atmış orda birisi yannız, istanbulla ankara çok da farklı değil. tamam istanbulda daha çok göçmen war kabul :) ama denizsiz de olmaz bence..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 istanbulun insanları gerçekten bi garip. orda bi türlü kendimi güvende hissedememiştim. (ki çocukken yurtdışında yapayalnızken bile daha çok güvendeydim) yani ne bileyim, insanlar bi garip, ortam bi garip muhabbet bi garip. herkes tuttuğunu öpüyor lafı doğru sanırım. gezmek için ideal ama kesinlikle yaşanmaz. ha geceleri tabi ki ankaradan çok daha güzel, ama sırf onun için de değişmem ankarayı.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Ankarada zaten geizlecek belli başlı yerler var, Bence antalya daha güzel küçük heryere yürüyerek gidiliyor çok güzel[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 mans sıkıcı demişsinde istanbulda ne yapıyosun ki? ne yapıyosun dediğim yani diyelim dışarıya çıktığında bi gününü nasıl geçiriyorsun[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 ankaranın kızları çok güzel sehirde güzel ama kızları süper ya offfff sormayın aman aman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 ben ankaralıyım antalyada yaşıyorum KURTARIN BENİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar