Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper bi dövme

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Mesaj tarihi:
said:
jacabo, 14 Eylül 2005 16:10 tarihinde demiş ki:
said:
Lyrent, 14 Eylül 2005 16:05 tarihinde demiş ki:
Xaero harab ediyorsun kendini 1 topic fazla açıcam diye, yorulmuşsun bak, beyin fonksiyonları yavaşlamış. Yeri burası değil malesef..

alla alla bu sonuca nasıl vardın anlamadım

patinin kendine has , patiyi pati yapan uyelerı vardır , onlardan biride xaero dur

iyide güzelde neticede ynlış yerde topic ve sıkça yanlış yerlere açıyor hehe:) patiyi pati yapan üyeler daha bi dikkat eder zaten bu işlere xaero emekli olacak zaten yakında bunadı çocuk :P[signature][hline]G3NK
zitem illede zitem
Mesaj tarihi:
5 milyardan aşşa ve 5 aydan önce olmaz bu dövme o parayı ve zamanı bana versinler bende yaparım:D:D[signature][hline]Heşeyi sevin kendinizi özellikle.
İyi insan olun mutlu olun.
Saf olmayın kullanılmayın.
Mesaj tarihi:
said:
toggie, 14 Eylül 2005 20:04 tarihinde demiş ki:
Adamın kolu 3 boyutlu gibin görünüyo çok güzel ya. Ama çabuk sıkılınır.

hakkaten adamın kolu 3 boyutlu gibi :D[signature][hline]
Tekel rakısı bu be!
Tam kırkbeş derece.
İki tek attın mı
Doksan oldun demektir,
Yani dik açı,
Biz akşamları dostlarım
Böyle dönüyoruz işte köşeyi
Mesaj tarihi:
Xaero.
Turgay Abimizin dediği gibi Eb.. A.. demek, direk küfürün kendisini söylemekten farksızdır. Sokak ağzını bırakıp, biraz daha terbiyeli olalım.

Xaero'nun bu yaptığını kimse yapmasın. Bu uyarıyı 1000. yapışım yine herkes için geçerlidir.
Mesaj tarihi:
Bence tek kelimeyle iğrenç. Dövme olayını hiç sevmem zaten.[signature][hline]Malkoçoğlu, 9 Mart 2005 tarihinde demiş ki:
Bu ne biçim forum? Üyeliğe ödediğim avuç dolusu paraya yazık. Kaliteli konular tartışın. Attırmayın benim sigortalarımı.
Mesaj tarihi:
Hoşuma gitti ama fazla iddialı, ben yaptırmazdım...[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben

On the keyboard of life, always keep one finger on the escape key.

So long, and thanks for all the fish.
Mesaj tarihi:
Şekilli ama iğrenç gibi[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki:
iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim..
Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki:
Böyle çözümler kısa vadede olmaz.
  • Yeni Oluştur...