Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okula başörtüyle gelmek

Chasten

Öne çıkan mesajlar

said:
cuytherock, 13 Eylül 2005 23:13 tarihinde demiş ki:
Erdoğanın b lafı vardı:
biz sizin o kadar açılmanıza bişe demiyoruz siz neden türbana karşı çıkıyorsunuz..
adam bence çok doğru söylüyor.. madem şeriat olarak düşünülüyor o zaman o... luk ta olmasın demi?? adam gibi giyinsin kızlar.. orasını burasını fazla açmasın..
bu konular ne kadar tartışılırsa tartışılsın sonuç çıkmaz.. burda boşa konuşuruz :)

kapanmak inançlar için açılmak moda için.
o zaman bizde kara çarşaflı kadın görünce hmm diye bakıyoruz ama iç çamaşırıyla gezen kadın görsek ohaş defol gavur deriz dimi?[signature][hline]In solitude I wander...
Art Photos [=0=]
Art Photos [latest]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
metboy, 14 Eylül 2005 21:00 tarihinde demiş ki:
@tbf: anayasadaki herşey belli zaten, ben bu konuda daha çok ne olması gerektiğini yazdım, en son söylediğime de karşı çıkan olmadı sanırım daha.

Bişi soracam sana metboy niye kapışma moduna girdin yine[signature][hline]Heşeyi sevin kendinizi özellikle.
İyi insan olun mutlu olun.
Saf olmayın kullanılmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Horrible, 13 Eylül 2005 23:24 tarihinde demiş ki:
Atatürk şapka devrimini türban kalksın diye getirmiş di mi?
...hatta Atatürkçü hiç bir insan takmamalıdır...

baş örtüsü kırsal kesimde kadınlarımızın,örf adetleri gereği isreğe göre istediği zmn taktığı birşeydir.Bnm anneannemde taıyor basörtüsü ama istediği zmn dışardada çıkartıyor...
Türbanı ise her yerde her zmn takmalılardır...
Ahh Atam şimdi yaşıyor olsaydı da devrimlerinin nasıl bosa harcandığını görseydi...[signature][hline]Mix, 11 Eylül 2005 tarihinde Horrible'a demiş ki:
-Sen kaç kilosun?
*hede höde (söleyemem şimdi :p)
-Aaa bende hede höde +2,e sen nie benden şişman gözüküosun?!?
*?!?!

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Horrible, 14 Eylül 2005 21:24 tarihinde demiş ki:
Ahh Atam şimdi yaşıyor olsaydı da devrimlerinin nasıl bosa harcandığını görseydi...

Naap tın sen ya öle konuşulurmu pes edermiş gibi.Sana hiç yakışmıyor bu sölediğin şey arayanlara güç verir sakın bir daha böle şeyler söleme ATATÜRK ün devrimlerine önem veriyorsan![signature][hline]Heşeyi sevin kendinizi özellikle.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
olabiliyor o tarz şeyler. küçücük çocuklar ailesinin zoruyla başlarını örtüyorlar. okulda kapatmasalarda; okuldan çıktıktan sonra veya servislerde kapatıyorlar. herhalde servisinde o tarz bir kız bulunan bir öğrenci kendini imam hatip liselerinde falan hissediyordur.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!|
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

@tbf
Atatürk'ün devrimlerine önem verdiğim için dedim ztn.Bazı insanlar ne yazık ki şapka devrimini hiçe sayıyor... :([signature][hline]Mix, 11 Eylül 2005 tarihinde Horrible'a demiş ki:
-Sen kaç kilosun?
*?!?!

Sosyal ağlarda paylaş

türban, dinde yeri olmayan ( mahrem yerleri,nizi örtün bütün vücudunuzu bezlerle kapayıp gözünüz acıkta kalırsa veya 1 saç teliniz acıga cıakrsa cehennemde yanarsınız demek degildir. basortusu ise dinde sadece saglık ve örtünme ila alakalı bir öneri olarak geçmektedir ancak zamanla milletimiz bunu bir gelenek halina geitrmiştir ancak sanıdlıugının aksine dini bir farz degildir. basortusu takanların cogu dinc,, mini etek giyen herkezede o......u degildir... tanısırsanız 2 gruplada o.... veya dinci ise ayrılı normal ii insanlarla muhattap olursunzu herkez mutlu olur dinci veya o..... ne belası varsa görür. sonra olacaklar sizi ilgilendirmez, ama bence nedir türkiyede insanlar basörtüsünün bile dini ve siyasete baglı bir şey olarka gördügünden okul vb yerlerde giyilememesi normal (üni dahikl) ama sokakata evinde özel hayatında istedigini yap. türban denemeyin simdi türban gerke yasa gerke insanların görüşleri cercevesinde bir tabu bir yasak ve bence bir "onun bunun" çoçuklugudur )ki milletin %70 i boyle dusunuyor) zaten giymek yasak türban giyiosrsa sikayet edin basortusuyse dogru olan ne az ocne yazdım
Sosyal ağlarda paylaş

eğer islan hoşgörü,bağışlama ve özgürlkler dini ise -ki öyle- hiç bir kadın bir saç teli gözüktü diye yanmaz...İslamda eşitlik vardır der kuran.O zmn erkeklerde yanacak...[signature][hline]Mix, 11 Eylül 2005 tarihinde Horrible'a demiş ki:
-Sen kaç kilosun?
*?!?!

Sosyal ağlarda paylaş

said:
riglous, 13 Eylül 2005 23:13 tarihinde demiş ki:
her acilan konuya ayni yorumu yapmaktan sikildim ama...

bas ortusu siyasal bi simgedir. universitede siyasal catismalarin desteklenecegi bi platform degildir (sag/sol kavgasini kimse istemez). bu nedenle universiteye bas ortusuyle girilmez.

buna karsilik insanlar hayir simge degil benim giyinme tarzim bu diye cevap verirler. ancak bu durumda birey istem disi veya isteyerek bir catisma ortami yarattigi icin boyle bi seye tahammul edilemez. nasil ben okula ciplak gidemiyorsam, onlar da bas ortusuyle giremezler.

o dedigin bas ortusu değil turbandır

bas ortusuyle turban farklı seylerdir[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Soli, 14 Eylül 2005 21:48 tarihinde demiş ki:
ya iki rekat bos konusma be kardesim ne kadar bos insan var bu paticik te bos olan lar ustune alınsın kimseye demiorum

Rencide etmek istemiyorum ama bu kadar erken yargılamak için insanları biraz genç bir pati değilmisin sence.Zaman tanımalısın hem kendine hemde insanlara.[signature][hline]Heşeyi sevin kendinizi özellikle.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bence herkes istediği gibi gelebilmeli okula yani istediği gibi derken mesela başörtülü gelmek isteyen başörtülü gelsin mini etek giymek isteyen giysin ama bu işler aşırıya kaçmasın yani olayı abartıp erkekler okula sakallı gelsin demiyorum ama bu çifte standart gibi bir şey müslüman bi ülkeyiz diyoruz okula başörtüyle gitmek yasak ama mini etekle gitmek yasak değil bilemiyorum bana anlamsız geliyor[signature][hline]Yaşamak için amaç yoktur => Amaç zaten yaşamaktır!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...