Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

No1 Bitmiş

Gunn

Öne çıkan mesajlar

Zaten iyice sürünüyodu yerlerde kalitesiz görüntülü videolar, MTV den çalınıp da sağ üstteki logoyu copy/paste ile kapatmalar falan ama bu sabah öyle bi denk geldim a güzel çalıyo bi şans vereyim dedim. Şimdi size arka arkaya çalınan 3 şarkıyı yazıyorum. Listeyi yapan VJ i de kutluyorum:
Nirvana - Teen Spirit
Radiohead - Creep
Nilgün - Aşk Sarhoşu

way to go!
Sosyal ağlarda paylaş

Madonna'nın kırk yıllık "Papa don't preach" adlı şarkısını "Papa don't reach" yaptılar geçen gece. Tövbe ettim bir daha seyretmiycem.[hline]Trust in my self-righteous suicide
I cry, when angels deserve to die!

Benim la, Phann!

Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri!
Sosyal ağlarda paylaş

arabistandan yayın yapan mtv nın gorutu kalitesi inanılmaz netligine bak burnumuzun dibinden ist ten yayın yapan no1 in kalitesine bak..renkler soluktanda bi garip karanlık vs..1 senedir kendi kendime söleniodum fark eden basklarıda varmıs allahtan..
no1 ile mtv art arda bi no1 e bi mtv ye zaplıom kaliteyi goruorum ve takdir ediorum..sanırım kendi yayınlarını hic izlemiolar..
zaten sadece clubber havasına grdi trendy and frendy oldu tum kadrosu..

nerde o menemen zamanları..[hline]aente is alone on this way..
aente as known as banshee..
mycq:110299655
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Wacky, 20 July 2003 13:32 tarihinde demiş ki:
Madonna'nın kırk yıllık "Papa don't preach" adlı şarkısını "Papa don't reach" yaptılar geçen gece. Tövbe ettim bir daha seyretmiycem.[hline]Trust in my self-righteous suicide
I cry, when angels deserve to die!

Benim la, Phann!

Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri!

ha hayt süper :)[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir.
Socrates
Sosyal ağlarda paylaş

kablolu yayını olmayanlar için bolca mtv porgramı barındıran kanal...

Örnek: Top 10 at Ten

olur mu bu kadar kopya ya...
Bi arada giga'nın reklam jeneriğini çalmışlardı... e yuh yane...[hline]m@dm@n23 (11:11 PM) :
benim kucukken bompali su tufegimden astalavista baby sesi cikardi suyu cikarinca uhahua
Sosyal ağlarda paylaş

said:
aente, 20 July 2003 13:53 tarihinde demiş ki:
arabistandan yayın yapan mtv nın gorutu kalitesi inanılmaz netligine bak burnumuzun dibinden ist ten yayın yapan no1 in kalitesine bak..renkler soluktanda bi garip karanlık vs..1 senedir kendi kendime söleniodum fark eden basklarıda varmıs allahtan..
no1 ile mtv art arda bi no1 e bi mtv ye zaplıom kaliteyi goruorum ve takdir ediorum..sanırım kendi yayınlarını hic izlemiolar..
zaten sadece clubber havasına grdi trendy and frendy oldu tum kadrosu..

nerde o menemen zamanları..[hline]aente is alone on this way..
aente as known as banshee..
mycq:110299655

Harbiden eskiden menemen

Geveze filan vardı yazık ettiler[hline]Wake Me Up Before you GO-GO / WHAM!

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...