Gunn Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Zaten iyice sürünüyodu yerlerde kalitesiz görüntülü videolar, MTV den çalınıp da sağ üstteki logoyu copy/paste ile kapatmalar falan ama bu sabah öyle bi denk geldim a güzel çalıyo bi şans vereyim dedim. Şimdi size arka arkaya çalınan 3 şarkıyı yazıyorum. Listeyi yapan VJ i de kutluyorum: Nirvana - Teen Spirit Radiohead - Creep Nilgün - Aşk Sarhoşu way to go! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 :) no1 e gerek yok zaten. Onun yayınlandığı her yerde MTV var, ayrıca digiturk de mcm ve VH1 gibi kaliteli bir kanal var. Nabıcan ki No1 i[hline]Penthesilea, Elan Realms. www.elanrealms.com my heart's a tart your body's rent my body's broken yours is spent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 hakkaten iğrenç kanal. mtv kopyası.[hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Madonna'nın kırk yıllık "Papa don't preach" adlı şarkısını "Papa don't reach" yaptılar geçen gece. Tövbe ettim bir daha seyretmiycem.[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann! Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 bi ara videoları internetten dl 320x240 fllnd. piksel piksel, kotu ses fln. bitmiş, hayırlı olmuş[hline] milletin cinsi tercihlerinin cizgiler olması bizi ilgilentirmez tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 arabistandan yayın yapan mtv nın gorutu kalitesi inanılmaz netligine bak burnumuzun dibinden ist ten yayın yapan no1 in kalitesine bak..renkler soluktanda bi garip karanlık vs..1 senedir kendi kendime söleniodum fark eden basklarıda varmıs allahtan.. no1 ile mtv art arda bi no1 e bi mtv ye zaplıom kaliteyi goruorum ve takdir ediorum..sanırım kendi yayınlarını hic izlemiolar.. zaten sadece clubber havasına grdi trendy and frendy oldu tum kadrosu.. nerde o menemen zamanları..[hline]aente is alone on this way.. aente as known as banshee.. mycq:110299655 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 said: Wacky, 20 July 2003 13:32 tarihinde demiş ki: Madonna'nın kırk yıllık "Papa don't preach" adlı şarkısını "Papa don't reach" yaptılar geçen gece. Tövbe ettim bir daha seyretmiycem.[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann! Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri! ha hayt süper :)[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 said: aente, 20 July 2003 13:53 tarihinde demiş ki: arabistandan yayın yapan mtv nın gorutu kalitesi inanılmaz... arabistan? ne alaka? reklamlardan mi karistirdin? cunku o reklamlardaki dil arapca degil ibranice (yanilmiyosam) dolayisiyla israilden falan olmasi gerekir yayinin...[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 kablolu yayını olmayanlar için bolca mtv porgramı barındıran kanal... Örnek: Top 10 at Ten olur mu bu kadar kopya ya... Bi arada giga'nın reklam jeneriğini çalmışlardı... e yuh yane...[hline]m@dm@n23 (11:11 PM) : benim kucukken bompali su tufegimden astalavista baby sesi cikardi suyu cikarinca uhahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 said: aente, 20 July 2003 13:53 tarihinde demiş ki: arabistandan yayın yapan mtv nın gorutu kalitesi inanılmaz netligine bak burnumuzun dibinden ist ten yayın yapan no1 in kalitesine bak..renkler soluktanda bi garip karanlık vs..1 senedir kendi kendime söleniodum fark eden basklarıda varmıs allahtan.. no1 ile mtv art arda bi no1 e bi mtv ye zaplıom kaliteyi goruorum ve takdir ediorum..sanırım kendi yayınlarını hic izlemiolar.. zaten sadece clubber havasına grdi trendy and frendy oldu tum kadrosu.. nerde o menemen zamanları..[hline]aente is alone on this way.. aente as known as banshee.. mycq:110299655 Harbiden eskiden menemen Geveze filan vardı yazık ettiler[hline]Wake Me Up Before you GO-GO / WHAM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar