amon Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 heycanlısınız...yurt olayına (yada eve) tam alışamadınız zaten....uykuda tutmadı o gece...malum yarının stresi var....üni ye gidipte salak salak oturmanın bakınmanın telaşı....kimseyi tanımamakta buyük dert aynı bölümden...naapmalı neetmeli....[signature][hline]Anti-testestrro sözcüsü Anti-östro eylem organizatörü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 valla biz hemen kaynasmıstık merak etme hemen kendıne gore adamlar çeker kendıne senı yada sen cekersın[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 bizim dönemden benle beraber 33 kişi girmişti bizim üni'ye.. rahattık.[signature][hline] selam : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 ben kimseyi tanımıyorum üstelik çok uzağa gidiyorum napcam lan ? abooowww[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: bLackcha0s, 14 Eylül 2005 22:47 tarihinde demiş ki: ben kimseyi tanımıyorum üstelik çok uzağa gidiyorum napcam lan ? abooowww aynı ben...antalya nere istanbul nere[signature][hline]Anti-testestrro sözcüsü Anti-östro eylem organizatörü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tBF Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Alışamamıştım bende 2 yıl gitmedim okula sonra alışınca devam ettim:)[signature][hline]Heşeyi sevin kendinizi özellikle. İyi insan olun mutlu olun. Saf olmayın kullanılmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 hehe benim birak kendi donemimden adami, ayni ulkeden adam yoktu ilk gun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: amon, 14 Eylül 2005 22:48 tarihinde demiş ki: said: bLackcha0s, 14 Eylül 2005 22:47 tarihinde demiş ki: ben kimseyi tanımıyorum üstelik çok uzağa gidiyorum napcam lan ? abooowww aynı ben...antalya nere istanbul nere Mersin nereee izmit neree beklerim aramız 8 saatmiş =)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: bLackcha0s, 14 Eylül 2005 22:52 tarihinde demiş ki: said: amon, 14 Eylül 2005 22:48 tarihinde demiş ki: said: bLackcha0s, 14 Eylül 2005 22:47 tarihinde demiş ki: ben kimseyi tanımıyorum üstelik çok uzağa gidiyorum napcam lan ? abooowww aynı ben...antalya nere istanbul nere Mersin nereee izmit neree beklerim aramız 8 saatmiş =) sağ olasın[signature][hline]Anti-testestrro sözcüsü Anti-östro eylem organizatörü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 benim 3. gunumdu okulda bu gune kadar 2 kisiydi yeni tanısmıstım bugun ikiside gelmedi sıkıntıdan 30 kisiyle filan tanıstım ama hic birinin adını bilmorum unuttum gitti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: amon, 14 Eylül 2005 22:42 tarihinde demiş ki: heycanlısınız...yurt olayına (yada eve) tam alışamadınız zaten....uykuda tutmadı o gece...malum yarının stresi var....üni ye gidipte salak salak oturmanın bakınmanın telaşı....kimseyi tanımamakta buyük dert aynı bölümden...naapmalı neetmeli.... Valla bende öyleydim üni okurken ama sonradan da diosun ki bazıları için keşke bunu hiç tanımasaydım.[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World XÆ®ø Down BloG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Zor durumdur ama 2 günde psikolojisi atlatılır. Ben 4 sene önce yurt'a ilk girdiğimde kendimi hapisaneye girmiş gibi hissediyordum. neyse ki geçti o dönemler şimdi diğer öğrenci arkadaşlarımla evde kalıyorum 3 yıldır ben çalışıyorum onlar okuyorlar ;)[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 annemden babamdan bacımdan ayrı kalıcam :([signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 odama 3 tane çöm geldi amk.. :D[signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 bence ılk hafta gıtme okula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 kızm bunaldım şimdi yaa....depresyona soktun beni[signature][hline]Anti-testestrro sözcüsü Anti-östro eylem organizatörü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lagwagon Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 bende cok merak ediyorum bu sene baslıoz insallah ama lise tadını verebilcekmi... kaygılıyım:-?[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you. Lagwagon-Lazy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 her gordugun sarisin tiki degildir. sac boyatanlar kotu degildir. Acaba sen nesin de onlari assagiliyorsun? Ben cok okudum cok bilirim havalariyla oralara gitme mumkunse ezik insan cana yakin insan moduyla git. Comezsin senin o kazandigin okulu senden kral olarak kazanmis bir cok sarisin goruceksin. Kendini ustun gorme. said: beybin, 14 Eylül 2005 23:31 tarihinde demiş ki: off ben napıcam yaa??kayıt olmaya gittim bi dolu tikican!!benim dışında boyasız saçlı kız yoktu !!hepsi sarışın yaa!!napcm bn onların arasında??ilk gün psikolojisi acaip korkutuyor beni.off..bi de işin komik yanı ne biliyor musunuz??adam gibi arkadaşlar pat diye çıkmıyor..önce yanlış arkadaş seçimi dönemi sonra onu kendinden soğutma dönemi ve kanka bulma dönemi.. offf...cem yılmaz bunun hakkında da espri yapsa da gülsek..(nerden esti?saçmalama beybin..Peki)Evett.. [signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 İlk gün gidilir. Sınıf tek tek süzülür kendimize uygun yüzler belirlenir. Herkes bir arkadaş bulma çabasındadır zaten. İlk gün illaki sınıfta veya koridorda veya kantinde w.c de birisiyle yanyana gelinir. Biri ortaya bir yem atar ve tanışırlar. Daha sonra bölünerek çoğalma gerçekleşir :) Zaman içerisinde tüm sınıf birbiriyle tanışmış olur. Sıra özelleri seçmeye gelir. Beraber geçecek 5 yıl için özel kişiler ilk senenin sonuna kadar seçilir ve kalan yıllar özeller hep özel kalmak şartıyla geçirilir.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Kayıda gittiğimde ortamı hoş görünüyordu 26 sında açılacak açılmasını iple çekiyorum da yurt düşündürüyor benide tanımadığın adamlarla aynı odada yatma olayı.[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uzumlukek Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 bizim dersler amfide oldugu icin ve sınıf mevcudu 200 civarı oldugu icin liseden epey farklı bir "ilk" gun gecirmi$tim. 1 gun onceden kaldıgım yere yerle$tim,okul acılmadan 2 hafta onceki hazırlık kursundan tanıdıgım 1 ki$i benimle aynı yerde kalıyordu ama nafile.okulun ilk gunu acılı$ seromonisi falan vardı,o i$i hallettikten sonra butun gun yattım,bi sonraki gun de oryantasyon vardı,ona da katılmadım butun gun yattım. 3. gun dersler ba$ladı,liseden tanıdık 3 ki$i vardı ama hicbiriyle coook samimi muhabbetim yoktu.hemen herkesle tanı$ma calı$maları icine girmi$tim,bi suru ki$iyle tanı$tım sonra kendimi bi ortamda buldum.ak$am da kaldıgım yerde coook kafa elemanlarla tanı$tım.sonra bi baktım ki sabahlara kadar muhabbet,bir suru manyak atraksiyon,kafaları cekmeler,corbacıya gitmeler,tartı$malar,eglenceler,ak$ama kadar yatmalar vs vs vs. en gec 1 ay bilemedin 2 aya kadar alı$ırsın,cok seversin,butunle$irsin; hıı istisnalar var mı? var tabii,ama sen de alı$ırsın gibime geliyor ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Valla hazirlik sinava gittim direk bizim okuldan 5 kisi oturodu kantinde sonra 9 olduk eski okuldan cevreden tanidigim 1 suru insan:) Sadece bizim lise sinifindan 8 okuldan 32 kisi ayni okuldayiz. Hemen acilsada gitsek :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 üniv'in ortamın lise ile alaksı yok. başka bir şehirde isen çevren değişecek önce üniv sana biraz garip gelicek yavaş yavaş alışacaksın insanların rahatlığına sonuçta bir eğitim-öğretim kurumu. sonra hatun işlerine dalıcaksın onun rahatlığını seviceksin belki aynı evde kalıcaksın evlilik provası yapıcaksın bi bakıma, karışanın, edenin olmayacak ailen uzakta olucak. paranı kullanmayı kendin ayarlayacaksın. her tip insan ile tanışacaksın. eleme yapıcaksın. sevdiklerin de olucak sevmediğin insanlarla. yapına ve eve çıktığın arkadaşlarına göre ya düzenli hayatın olucak yada düzensiz evde oturacaksın evin ya dağınık bir ev olucak ya da düzenli,temiz bir ev olucak. Dışarıdan fast food yemeyi öğreniceksin herzaman evde sıcak yemek olmayacak zamanı gelicek cebinde son 2 ytl ile gidip kurufasulye pilav yiyeceksin.zamanı gelicek cebindeki parayı ev arkadaşınla paylaşıcaksın. Geziceksin, eğleniceksin gecenin bir yarısı bardan gelip ya tek başına sızacaksın yada yanında bir hatun ile beraber gece geçireceksin. sınav zamanları sabahlayacaksın, bir gecede 4-5 bardak nescafe bitireceksin ki çalışabilesin sabah ki vize veyahut finale. Üniversite kazanan gençlere oh ne güzel gidiyorsun başka şehire istediğin gibi yaşayacaksın çok rahat olucaksın diye gazlarlar ama pek bir alaksı yok. zamanı geliyor bıkıyorsun bu hayattan zamanı geliyor çok atraksiyonlu ve eğlenceli geliyor. al canlı bir örnek : şu ayaklarımı uzatmış bir şekilde gayet rahat biçimde buraya yazı yazıyorum diğer ev arkadaşım odasını temizliyor sabahtan beri. Yaşamadan öğrenemezsin. Kolay gelsin.[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lagwagon Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: onlyreal, 15 Eylül 2005 01:09 tarihinde demiş ki: her gordugun sarisin tiki degildir. sac boyatanlar kotu degildir. Acaba sen nesin de onlari assagiliyorsun? Ben cok okudum cok bilirim havalariyla oralara gitme mumkunse ezik insan cana yakin insan moduyla git. Comezsin senin o kazandigin okulu senden kral olarak kazanmis bir cok sarisin goruceksin. Kendini ustun gorme. abe cok dogru... sen daha adını bile bilmedigin insanlara dıs gorunusu yuzunden bole seyler solersen zaten direk sacmalamıs olursun... sen kendini soyutla ozaman onlardan zaten kimse senle takılmaz insanlara bole yaklasırsan..[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you. Lagwagon-Lazy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 kayıta gittim 8 eylül de.(izmir ekonomi üniversitesi)biraz gözüm korkmuştu.nette yazılanlar falan.işte hepsi tikky ciks.podyum gibi falan diyolardı.ama allahtan beklediğim gibi olmadı.tamam belki biraz podyum havası vardı :p.ama abartıldığı gibi de değildi. bunun dışında okul çok güzel çok hoş.baya bi beğendim.ufak yani.uludağ üni. ye falan gittim mesela ordaki fakülteler falan devasaydı ieu ya göre. ilk günü merak ediyorum.bakalım neler olcak[signature][hline]Batarken güneş ardında tepelerin,geldi veda zamanı teletubbie lerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar