Deniz Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 slm patıler.kısaca ılk dumurumu anlatıım. arkadasımla denız kenarında yuruyoduk.lisedekı mat hocamı gordum sandım arabanın ıcındekı adamı. araba park halındeydı ve hocanın evıne yakın bı yerdeydık.neyse arkıma bu o dııl mı falan dedım bu benı sallamıo falan.adam gunes gozluklu takım elbıselı falan.surucu koltuunun o tarafa gıttım, o kadar emınım kı.adam bı cıktı arabadan: BUYRUN ISTEDIINIZ YERE KADAR BIRAKIYIM SIZI!!! allahım yerın dıbıne gectım resmen.adam gunduz gunduz ne sandıysa bızı.cıdden boktan bı durumdu. neye mı dumur oldum? SALAK KAFAMA. buyrun sız de paylasın dumurlarınızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Bizim pipo ile Lise basket maçlarına gittik. Tabi mezunuz hocamızın yanına gidicez. Kimse salonun karşısına geçemiyo tabi. Bizi tanıyolar ediyolar bi endamla gidiyoruz salonun karşısına doğru Derken bir adam belirdi. Gençler yasak dedi karşıya geçmek. BEN : Abi biz yıllardır buranın tozunu yuttuk yasak ne yasağı ADAM : Yasak gençler ısrar etmeyin,sizi alacam öbürü gelecek PİPO : Bakın Beyefendi.... ADAM : Beyefendi kim? Biz yerlere yattık daha :) adam kendine yakıştıramadı beyefendiliği :)[signature][hline]Bir insana yorum yapmak için tanımak gerekmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigneur Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 bi akşam kordondayız oturuyoruz bi anda tüm şehirde elektrikler kesildi, babam da surekli bizim oturdugumuz mekana gelir karanlıkta cep tel ısıgıyla falan bi adamı babama benzettim dedim gidiym de şunu korkutuyum. arkasından gittim boynuna yapıstım adam bi cıglık attı imdat diye iki üç kişi üstüme yürüdü nasıl kaçtıgımı bilmiyorum heralde katil falan sandılar beni karanlıkta, sonra bbaamı aradım baba dedim neden bagardın? babam ne bagarması dedi?, sen nerdesin dedim evdyeim dedi o anda olücem sandım :Pp[signature][hline]Kontrolsüz güç, Güç değildir! Peki o zaman nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Annem uyuyo ben geldim uyandırdım diyoki salonun ortasına niye diktiniz bu ağacı :D meuheue beni ağaç sandı[signature][hline]Sagopa Kajmer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deniz Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 hihiihhihihihiihhii:) hakkaten hepsıne cok guldum ozellıkle de korkutma olayında kırıldım:) da nıye kımse cevap yazmıyo sorum yazan 3 patıye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 ahaha öldüm ya iş yerinde koptum patron bana bakıyor o_O[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar